lieferadresse Facebook_Mobile rechnung Created with Sketch. lieferadresse Easyprint-Logo ReBuy_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei Created with Sketch. Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Created with Sketch. Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Balpennen

Drucken Sie besser online!

Balpennen

Balpennen
Bedrukt
Uitvoering Balpen Simply met drukknop
Kunststof
Kleur Wit/blauw
Drukbereik Huls 45 x 5 mm
1/0-kleurig volle kleur zwart
Geen drukproef
Geen
50 Stuks
1 Motief
Standaard tot 27.01.
Drukgegevens later verzenden
undefined
Balpennen
 • 1 zijde
 • Huls 45 x 5 mm
 • 1/0 kleurig zwart 1/0-kleurig volle kleur zwart
 • Kunststof
 • Balpen Simply met drukknop
 • Wit/blauw
 • Bedrukt
 • 50 Stuks
 • 1 Motief
 • Verzending naar België
 • Naar verwachting op Donderdag, 27.01.2022
 • Drukgegevens later verzenden
 • Gratis bestandscontrole

140,15 € | 169,59 €

| 4,92 € | 5,95 €

Balpennen
1 zijde , Huls 45 x 5 mm, 1/0 kleurig zwart 1/0-kleurig volle kleur zwart, Kunststof, Balpen Simply met drukknop, Wit/blauw, Bedrukt, 50 Stuks, 1 Motief, Verzending naar België, Naar verwachting op Donderdag, 27.01.2022, Drukgegevens later verzenden, Gratis bestandscontrole

140,15 € | 169,59 €

| 4,92 € | 5,95 €

Reclameproducten

Potloden

Drukproducten

Notitieblokken

Drukproducten

Notitieboeken

Drukproducten

Sticky notes

Fotoproducten

Fotomokken

Laat balpennen bedrukken

Ondanks de toenemende digitalisering is de balpen vandaag de dag waarschijnlijk het meest populaire schrijfinstrument ter wereld. Profiteer van deze populariteit, maak promotieartikelen voor een blijvende indruk en laat de balpennen individueel bedrukken. Uw online drukker print24.com drukt uw slogans en reclameteksten tegen eerlijke prijzen in topkwaliteit op de pennen. Overtuig uzelf en start uw printopdracht hier online!


"Heb je ooit iets om mee te schrijven?" Hoe vaak heb je deze vraag niet gehoord? Vaak wordt gevraagd wanneer een telefoonnummer snel moet worden opgeschreven, maar net zo vaak wordt de pen gebruikt om contracten of facturen te ondertekenen. Veel mensen gebruiken pennen bijna uitsluitend als ze iets moeten opschrijven. Met individueel bedrukte balpennen van print24.com kunt u uw klanten, zakenpartners of beursbezoekers de mogelijkheid bieden om te allen tijde een goede pen bij de hand te hebben. Dit zijn niet zomaar "iets" om mee te schrijven, maar balpennen met uw slogan, logo of reclameboodschap! Ook u kunt dit populaire en efficiënte reclamemedium voor uw bedrijf gebruiken en uw pennen professioneel laten drukken!

Verschillende printgebieden voor uw reclameboodschap

De volgende drukoppervlakken zijn beschikbaar op het lichaam van de balpen voor het drukken van uw teksten of slogans:


De Simply en Touchscreen balpennen kunnen worden bedrukt met uw motieven op een oppervlakte van respectievelijk 45 x 5 millimeter en 40 x 5 millimeter.


Met de Silversurfer heb je de keuze tussen 30 x 8 mm of 30 x 6 mm.

Hoogwaardige schrijfwaren met uw persoonlijke opdruk

De pennen zijn verkrijgbaar in drie versies: Simply, Silversurfer en Touchscreen. Alle drie zijn ca. 14 centimeter lange intrekbare balpennen van kunststof, met een klikmechanisme dat de vulling activeert. In de versie met aanraakscherm kan, wanneer de navulling is uitgeschakeld, de met rubber beklede punt worden gebruikt om capacitieve schermen te bedienen. De softgrip grip en de ergonomische vorm van alle drie zorgen voor comfortabel schrijven. De Simply en Touchscreen balpennen worden geleverd met een blauwe X-20 vulling, terwijl Silversurfer een blauwe vulling met een grote capaciteit heeft.


Dankzij een praktische clip kunnen de pennen aan de zak van het overhemd of de jaszak worden bevestigd. 


De pennen zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren:


 • Gewoon: Wit/blauw, wit/rood en wit/zwart.
 • Silversurfer: Zilver/Blauw, Zilver/Rood en Zilver/Zwart.
 • Aanraakscherm: Blauw, rood en antraciet.

Hoe balpennen worden bedrukt

De Simply en Tochscreen pennen kunnen worden bedrukt in effen kleur of zwart. De Silversurfer biedt de mogelijkheid om in CMYK te printen. De bedrukking is dus 1/0-kleurig of 4/0-kleurig. Als u besluit om steunkleuren te gebruiken, zijn er veel sterke en kleurrijke tinten om uit te kiezen. Het is belangrijk dat de kleurenselectie voor de printopdracht duidelijk is gedefinieerd en dat de toonwaarde 100 procent is, bijvoorbeeld "Pantone 295 C". Daarom zijn halftoonwaarden of kleurenschermen niet geschikt voor het bedrukken van balpennen. Ook transparante gebieden zijn niet mogelijk. Met het beproefde CMYK-vierkleurenproces bent u zeer vrij in uw keuze van afbeeldingen. Van foto's tot slogans tot logo's, wij kunnen allerlei afbeeldingen op uw Silversurfer balpen afdrukken. 

Bij het aanmaken van het drukbestand moet u de gegevens als PDF aanleveren. De tekst moet als vectoren worden aangemaakt. Voor een optimaal printresultaat moeten de lijnen een minimale dikte van 0,2 millimeter hebben en moeten de lettertypes zelf worden omgezet in paden. Zorg er ook voor dat het lettertype minstens één millimeter groot is. Wij raden u aan geen schreven te gebruiken, omdat schreven vaak worden weggelaten bij het afdrukken met een balpen.