Icon/Greenline Created with Sketch.

Spaarpotten

Beter online printen!
Geselecteerde productconfiguratie
  Spaarpotten

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Drukproducten

  Gevouwen kaarten

  Drukproducten

  Papieren Draagtasjes

  Reclameproducten

  Ballonnen

  Fotoproducten

  Fotopuzzels

  Drukproducten

  Cadeauverpakkingspapier

  Laat spaarpotten bedrukken

  De spaarpot heeft zijn populariteit ook na vele decennia nog niet verloren. Of kinderen het nu gebruiken om te sparen voor een vurige wens of dat volwassenen er geld in opzij zetten als nestkastje, het maakt niet uit. Het kleine blikje zorgt er effectief voor dat het benodigde geld beschikbaar is wanneer het nodig is, en zonder veel moeite, zonder stroomkabels of een internetverbinding.


  Dit maakt een bedrukte spaarpot des te geschikter als relatiegeschenk, give-away of gepersonaliseerd geschenk voor speciale gelegenheden zoals jubilea, verjaardagen, bruiloften of geboortes. Bij print24.com kunt u tot 100 spaarpotten tegelijk door ons laten bedrukken. U profiteert van een uitstekende afdrukkwaliteit, lage prijzen en een snelle levering.

  Hoogwaardige keramische spaarpot met uw motieven

  We hebben spaarpotten met een inhoud van 300 milliliter beschikbaar om te bedrukken. Met een gewicht van 330 gram, een hoogte van 92 en een diameter van 80 millimeter zijn de keramische spaarpotten robuust en handig tegelijk. Dankzij de witte basiskleur bent u zeer vrij in uw motiefkeuze.

  De geldkistjes hebben een gleuf aan de bovenkant om bankbiljetten of munten in te doen. Om het geld te verwijderen, zit er een rubberen stop op de bodem. Als er aan getrokken wordt, kan het geld via een opening uit de geldkist worden gehaald.

  Bewezen drukproces en groot drukoppervlak

  Een drukoppervlak van 190 x 85 millimeter is beschikbaar voor uw motieven. In combinatie met het CMYK-drukproces bent u dus zeer vrij in de keuze van de drukgegevens. Op het blik kunnen foto's worden afgedrukt, maar ook infografieën, slogans, logo's of kleine teksten.

  Wij kunnen tot 100 spaarpotten voor u bedrukken per bestelling. Wij kunnen echter ook slechts één spaarpot als afzonderlijk artikel drukken, bijvoorbeeld als exclusieve, beperkte oplage. Laat nu spaarpotten bedrukken in hoge kwaliteit tegen een gunstige prijs, als reclamedrager of gepersonaliseerd cadeau-idee - print24.com.