lieferadresse Facebook_Mobile rechnung Created with Sketch. lieferadresse Created with Sketch. Easyprint-Logo ReBuy_Desktop Finnland Created with Sketch. Created with Sketch.

Bannerframes

Beter online printen!
Bannerframes
  • 2500 x 975 mm (bedrukbaar gebied 2340 x 840 mm)
  • 4/0 kleurig CMYK
  • 510 g/m² PVC-doek
  • 2 maal Druk (zelfde motief) inkl. Systeem
  • 1 Stuk
  • 1 Motief
  • Levering in België
  • Naar verwachting op Maandag, 11.07.2022
  • Drukgegevens later verzenden
  • Gratis bestandscontrole

447,24 € | 541,16 €

| 6,36 € | 7,70 €

Bannerframes
2500 x 975 mm (bedrukbaar gebied 2340 x 840 mm), 4/0 kleurig CMYK, 510 g/m² PVC-doek, 2 maal Druk (zelfde motief) inkl. Systeem, 1 Stuk, 1 Motief, Levering in België, Naar verwachting op Maandag, 11.07.2022, Drukgegevens later verzenden, Gratis bestandscontrole

447,24 € | 541,16 €

| 6,36 € | 7,70 €

Reclametechniek

Beachflags

Reclameproducten

Dek-strandstoelen

Textielproducten

Baseballpetten

Textielproducten

T-shirts

Reclameproducten

Inkombandjes

Bannerframes laten bedrukken

Bannerframes zijn uitstekende reclamemedia voor het opzetten van beurzen, voor het bouwen van bewegwijzering of voor sportevenementen. Bij print24.com kunt u uw bannerframes in uitstekende kwaliteit laten drukken. Op verzoek kunnen wij tot 15 stuks per bestelling voor u produceren. Afdrukken zijn ook al mogelijk vanaf één exemplaar. U kunt de drukopdracht comfortabel online aanmaken en met een paar muisklikken beginnen met het bestellen en laten drukken van de bannerframe.


Wie wil niet profiteren van maximale zichtbaarheid en bereik met hun reclame? Wij printen uw slogans, logo's, teksten of afbeeldingen professioneel op perimeterborden, die u overal op een flexibele manier kunt plaatsen.

Veelzijdige toepassingsmogelijkheden voor evenementen of beurzen

De mobiele bannerframes zijn perfect geschikt voor uw beurspresentatie. Of u nu reclame maakt voor uw producten of diensten of de aandacht van bezoekers op uw stand vestigt op een vergelijkbare manier als een klantenstopper - u beslist volgens uw beursconcept. Op evenementen kunt u uw verkoopstands optimaliseren met mobiele Bannerframes. Bij print24.com heeft u hiervoor de keuze uit twee formaten. 


Met de 3.000 x 1.200 millimeter displaystandaard heeft u een verbazingwekkende 2.840 x 1.090 millimeter beschikbaar voor bedrukking. Zelfs het "kleine" display hoeft zich niet te verbergen. Het meet 2.500 x 975 millimeter en biedt u een afdrukoppervlak van 2.340 x 840 millimeter. Zorg ervoor dat u bij het maken van uw drukbestand voldoende snijmarge overhoudt. Raadpleeg zeker het Gegevensblad voor alle andere specificaties.

Geschikt voor binnen- en buitengebruik

U kunt uw mobiele buitenreclame gebruiken met print24.com displays, zowel buiten als binnen. De bedrukking gebeurt op robuust en slijtvast 510 g/m² PVC-zeildoek, dat ook bestand is tegen grotere belastingen. Het zeil wordt op zijn beurt met elastieken in de standaard gespannen. De grondpennen zorgen ervoor dat het systeem stabiel en veilig blijft, zelfs bij wind of inslag. 

Het opzetten van het aluminium frame is net zo eenvoudig als bij een vouwframe en het transport is net zo ongecompliceerd. 

Alleen drukken of inclusief aluminium frame

Overigens kunt u bij print24.com ook het displaysysteem of de bannerframes afzonderlijk kopen als u dat wenst. U heeft de keuze tussen 2 afdrukken (hetzelfde motief), 2 afdrukken (hetzelfde motief) incl. snapframesysteem of alleen het snapframesysteem. Op deze manier kunt u op elk gewenst moment verwisselbare motieven voor uw systeem nabestellen.

Bewezen vierkleurendruk voor uw Bannerframes

Wij bedrukken uw motieven met het beproefde 4/0 CMYK-vierkleurenproces, dat u een grote flexibiliteit biedt bij de keuze van uw ontwerpen. Of het nu gaat om foto's, tekst of logo's, u bent nauwelijks beperkt in de keuze van afbeeldingen en kleuren. 

Als u van tevoren wilt weten hoe uw banners eruit kunnen zien, bestelt u gewoon een screenproof. Wij maken een digitaal voorbeeld van uw afdruk en bewaren het bestand in uw klantaccount.