Icon/Greenline Created with Sketch.

Klemrails

Beter online printen!
Geselecteerde productconfiguratie
  Klemrails

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Grootformaat

  -25%

  Plafondhangers

  Reclametechniek

  Textielframes

  Reclametechniek

  Canvasdoeken

  Reclametechniek

  Banners/dekzeilen

  Reclametechniek

  Zelfklevende folies

  Bestel klemrails met bedrukte poster

  Cliprails of klemrails voor posters zijn zeer praktische en flexibele presentatiesystemen voor reclame of beurzen. In de print24.com drukkerij kunt u klemrails met print in verschillende formaten bestellen. Het printen gebeurt op hoogwaardige en robuuste bannermaterialen van verschillende diktes. Configureer hier met een paar klikken uw drukwerkbestelling online.


  Er is nauwelijks een ander presentatiesysteem dat zo eenvoudig is als de klemrail. Banners worden eenvoudigweg aan de boven- en onderkant in de rails geklemd en zijn klaar om op te hangen. De eenvoudige bediening wordt verder vergemakkelijkt door het lage gewicht van het framesysteem. Zo zijn posterrails geschikt voor wisselende presentaties of advertentieruimtes. Ook op beurzen of evenementen zijn klemrails perfect. Want na het beursoptreden rol je gewoon je banners op en voeg je de rails toe. Het ruimtebesparende systeem kan zonder veel moeite naar de volgende locatie worden getransporteerd.

  Vele formaten om uit te kiezen

  Bij print24.com kunt u klemrails bestellen inclusief bedrukking in verschillende formaten. Uw opties beginnen met het kleinst mogelijke formaat DIN A3 en strekken zich uit tot banners van 1.000 x 3.000 millimeter. 

  Als u vragen heeft over individuele formaten of over het gebruik van posterrails in het algemeen, neem dan gerust contact met ons op. We staan telefonisch tot uw beschikking.

  Uw afdruk op hoogwaardig materiaal

  Wij drukken uw designs, slogans of informatie UV-stabiel op meshdoek, pvc-zeil of blockoutzeil. Het scheurvaste, maatvaste en krasvaste PVC heeft een dikte van 500 g/m² en is zeer populair voor buitengebruik. Met 800 g/m² is het blokout-zeil het sterkste bannermateriaal en bovendien maatvast en scheurvast. 

  In het midden van het materiaal is een zwarte barrièrelaag ingesloten, waardoor de banner licht en ondoorzichtig is en dubbelzijdig kan worden bedrukt. Het luchtige gaasweefsel lijkt bijna filigraan, maar doet qua stevigheid niet onder voor de andere twee materialen. Het heeft een dikte van 300 g/m² en heeft een bijzonder lage windbelasting door de fijne gaatjes in het doek.

  Modern drukproces voor vrije keuze van het motief

  Uw banners voor klemrails zijn bedrukt in het beproefde 4/0 CMYK-vierkleurenproces en voor block-out dekzeilen optioneel zelfs dubbelzijdig 4/4-kleurig. Op deze manier kunnen grafieken, foto's of belettering optimaal worden gerealiseerd. Of u nu uw producten op banners wilt presenteren of informatiemateriaal nodig heeft voor een conferentie, met CMYK-druk bent u volledig vrij in de keuze van uw motieven en kleuren.

  Zorg er echter voor dat uw printgegevens voldoende resolutie hebben, vooral bij grotere formaten zoals DIN A0, zodat ze niet pixelachtig lijken.