Icon/Greenline Created with Sketch.

Magneetfolies

Beter online printen!
Geselecteerde productconfiguratie
  Magneetfolies

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Reclametechniek

  Kentekenplaten

  Drukproducten

  Klemborden

  Reclameproducten

  Balpennen

  Reclametechniek

  Vloersticker

  Horecaproducten

  Flessenlabels

  Laat magneetfolies drukken

  Intussen hebben magnetische folies zich al vele malen bewezen in de belettering van voertuigen. Bovendien kan dit speciale drukwerk voor vele andere doeleinden worden gebruikt. Met print24.com kunt u magneetfolies laten bedrukken in verschillende formaten en vrije vormen. Configureer hier uw bestelling online met slechts een paar klikken!


  Met bedrukte magneetfolies kunnen in zeer korte tijd reclame- of informatiepanelen op voertuigen worden aangebracht. Het grote voordeel hiervan is dat de magneetfolies van het voertuigoppervlak kunnen worden verwijderd zonder dat er resten achterblijven wanneer ze niet meer nodig zijn. De magneetfolies zijn dus ideaal voor belettering van voertuigen of reclame. Zelfs grootformaat reclameoppervlakken hechten dankzij het magnetische oppervlak perfect aan voertuigdeuren of zijwanden. Het robuuste materiaal is ook bestand tegen weersinvloeden zoals regen of wind.

  Het bedrukken van magneetfolies in vele formaten en speciale formaten

  Met print24.com kunt u kiezen uit een groot aantal formaten waarin u uw magneetfolie kunt laten bedrukken. Terwijl kleine magneetfolies in het formaat 10 x 10 millimeter ideaal zijn voor gebruik als koelkastmagneten of magneten voor bijvoorbeeld metalen memoborden, zijn grootformaat magneetfolies ideaal voor autoreclame. De standaardformaten omvatten magnetische folies in DIN A2, DIN A1, DIN B1 en B2. Het maximaal mogelijke formaat is DIN A0.


  Daarnaast heeft u de mogelijkheid om speciale formaten te configureren. Ze kunnen vrij worden gekozen tussen 10 x 10 en 960 x 5000 millimeter. U kunt bij ons ook magneetfolies in vrije vorm laten maken. Ontwerp kleine of grote figuren voor de koelkast en laat uw fantasie de vrije loop. U kunt niet alleen onze magneetfolie voor de koelkast bestellen, maar ook de magneetfolie voor de auto als freeform op print24.com. Raadpleeg het desbetreffende Gegevensblad bij het maken van de afdrukgegevens.

  Robuust materiaal

  In onze drukkerij kunnen uw motieven, slogans en teksten worden gedrukt op een 0,9 millimeter dikke automagneetfolie of 0,6 millimeter dikke koelkastmagneetfolie. Deze zijn voorzien van een matte witte PVC coating, wat het product robuuster maakt.


  Let op: De magneetfolie kan een migratie van pigment veroorzaken in nieuwe en vers geverfde auto's. We vragen uw begrip voor het feit dat we dit niet kunnen voorkomen.

  Speciale UV-druk

  Een geweldig cadeau-idee voor professionele chauffeurs of autoliefhebbers zijn zelf ontworpen magneetfolies. Of het nu gaat om eenvoudige belettering, logo's, grafieken of hoge resolutie fotomotieven, wij bedrukken uw individuele kentekenplaten met hoogwaardige UV-inkten door middel van een vierkleurendruk. Laat uw creativiteit de vrije loop bij het ontwerpen van uw magnetische folies.

  In het UV-drukproces wordt de inkt uitgehard door ultraviolet licht en vormt een vaste inktlaag. De gedroogde inkt ziet er dan licht gesatineerd uit en lijkt op gelamineerd materiaal. Dit geeft de inkt een grotere sterkte en een betere bescherming tegen vergeling. Voor UV-drukwerk zijn geen verdunners of oplosmiddelen nodig en daarom is het een milieuvriendelijkere druktechniek.