Icon/Greenline Created with Sketch.

Textielframes

Beter online printen!
Geselecteerde productconfiguratie
  Textielframes

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Reclametechniek

  Stoffen banners

  Reclametechniek

  NIEUW

  Borden in- en outdoor

  Reclametechniek

  Vloersticker

  Reclametechniek

  Bannerframes

  Drukproducten

  Poster

  Textielframes laten bedrukken

  Stretchframes van textiel zijn niet alleen perfecte reclamemedia voor beurzen of evenementen. Deze speciale kaders zijn ook ideaal voor het ontwerpen van etalages of bedrijfsruimtes. Bij print24.com kunt u uw textielframes ook laten bedrukken. In onze drukkerij kunt u kiezen uit vele verschillende formaten. Als u uw drukbestand al bij de hand hebt, kunt u meteen beginnen met het online configureren voor het afdrukken van de stenterframes!


  Als u op zoek bent naar een meer ongebruikelijke oplossing voor de presentatie van reclamegrafiek, informatiemateriaal of bedrijfslogo's, dan heeft u het perfecte product met onze textielframes gevonden. Gemakkelijk te monteren, proper en netjes - elegant van uiterlijk onderscheiden deze producten zich aangenaam van de klassieke presentatiemiddelen.

  Standaardformaten en speciale formaten voor uw textielframes

  Hier op print24.com kunt u kiezen tussen vele verschillende formaten. U kunt niet alleen vierkante textielframes van 400 x 400 millimeter laten bedrukken tot het maximale formaat van 1.000 x 1.000 millimeter, maar u kunt ook kiezen voor frames in speciale formaten in formaatstappen van telkens 10 cm. 

  De maximale lengte of breedte is 1.000 millimeter. U beschikt dus over talrijke vormgevingsmogelijkheden en voldoende ruimte voor uw motieven en afbeeldingen.

  Hoge kwaliteit stof voor briljante prints

  Wij bedrukken uw motieven op hoogwaardige decoratieve stof met een gramgewicht van 210 g/m². Het materiaal van 100 % polyester is kreukvrij, scheurvast, elastisch en ondoorzichtig. Daarom is het doek geschikt voor alle framesystemen.

  Het is voorgefixeerd voor sublimatie, rafelt niet uit en heeft een goede vlakheid. De stof heeft een B1-certificering en wordt dus als vlamvertragend beschouwd en is daarom geschikt voor gebruik in openbare ruimtes of bij openbare evenementen.

  Uitwisselbare motieven dankzij het herbruikbaar frame

  De textielframes van print24.com hebben een eigen spansysteem, dat in een aluminium frame is bevestigd. Als u bijvoorbeeld snel afdrukken wilt vervangen omdat u nieuwe of bijgewerkte inhoud wilt ophangen, is dit geen enkel probleem. Het framesysteem heeft een vier millimeter brede en 13 millimeter diepe groef aan de rand. 

  De textielprint is voorzien van een omringende rubberen lip, drie millimeter breed en 13 millimeter diep. Deze rubberen lip wordt tijdens de montage gewoon in de groef in het aluminiumframe gestoken. En de nieuwe inhoud kan dan veilig en aantrekkelijk worden gepresenteerd. Bovendien veroorzaakt het spansysteem geen plooien.

  Bewezen CMYK-drukproces

  Wij drukken uw motieven in 4/0 CMYK vierkleurendruk. Er zijn geen grenzen aan je creativiteit. Of het nu gaat om logo's, afbeeldingen van uw bedrijf, infographics of infoteksten, bedrukte textiele rekframes van print24.com zijn veelzijdig.

  Neem bij het aanmaken van het printbestand de specificaties in onze gegevensblad in acht. Zo vermijdt u onnodige complicaties tijdens het drukken en kunnen we alle taken vlot en snel laten verlopen.