Icon/Greenline Created with Sketch.

Dekens

Online laten drukken is beter!
Geselecteerde productconfiguratie
  Dekens

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Fotoproducten

  Fotomokken

  Textielproducten

  Hoodies

  Textielproducten

  Sweatshirts

  Horecaproducten

  Tafeldisplays

  Textielproducten

  Schorten

  Dekens laten bedrukken

  Als het kouder wordt en de eerste bladeren beginnen te vallen, is het tijd voor gezelligheid en comfortabele dekens. Wat dacht u ervan om de buitenruimte van uw café of restaurant in te richten met dekens in uw gewenste design? Of is een dekentje bedrukt met jouw motief geen heerlijk huiselijk kerstcadeau? Bij print24.com heeft u de mogelijkheid om dekens te laten bedrukken. U kunt kiezen uit twee hoogwaardige knusse dekens die u kunt personaliseren met uw foto's, afbeeldingen of tekst. We gebruiken moderne druktechnologie om uitstekende afdrukken in de hoogste kwaliteit te garanderen.


  We kunnen tot 100 dekens tegelijk bedrukken in maximaal 10 verschillende versies per bestelling. Hierdoor heeft onze drukkerij voldoende capaciteit om de dekenvoorraad in uw horecazaak of gastenverblijf aan te vullen. Ons aanbod is ook ideaal voor particulieren die andere mensen blij willen maken met een gepersonaliseerd fotocadeau. Laat nu dekens bedrukken in uitstekend materiaal en printkwaliteit tegen een gunstige prijs bij print24.com!

  Op maat gemaakte fleecedeken of sherpa deken print

  Voor het ontwerp bieden wij u de keuze uit twee dekenvarianten. De klassieke, extra pluizige fleecedekens zijn gemaakt van 100% polyester, dat is gecertificeerd volgens de OekoTex 100-norm. Deze dekens hebben een gewicht van 250 gsm en zijn niet alleen knuffelzacht, maar kunnen ook gemakkelijk gewassen worden op 30°C in de wasmachine. Ook onze sherpadekens zijn gecertificeerd volgens OekoTex 100. Het materiaal zelf bestaat uit 100% gerecycled polyester.

  Met 490 g/m² zijn de Sherpa dekens bijna twee keer zo dik als de fleece dekens en bieden ze in de herfst en winter behaaglijke warmte op de bank of buiten op het terras. Het materiaal is erg zacht en kreukt niet. Dus hoe je bedrukte sherpadeken ook ligt, hij ziet er altijd netjes en glad uit. Om de hoge kwaliteit en print van je dekens te behouden, moet je de bijgevoegde wasinstructies volgen.

  Groot afdrukgebied voor uw ontwerpideeën

  De klassieke fleecedekens kunnen bedrukt worden op een oppervlakte van 1.300 bij 1.800 millimeter. Voor de sherpadekens heb je een printoppervlak van 1.200 bij 1.500 millimeter tot je beschikking. Let er bij het maken van het afdrukbestand echter op dat u links en rechts 25 millimeter afloop en boven en onder 75 millimeter toevoegt. Anders ben je erg flexibel bij het ontwerpen van je dekens.

  Voor restaurants is het een goed idee om de producten te ontwerpen in uw huisstijl en met uw slogan. Als cadeau-idee zijn deze dekens perfect, b.v. bedrukt met een foto van de kleinkinderen als kerstcadeau voor opa en oma. Of met een foto van de hond als hondendeken voor de kleine viervoeter? Laat je creativiteit de vrije loop.

  Hoogwaardige sublimatiedruk voor uitstekende kleurweergave op stof

  Transferdruk

  Bij het digitale transferproces worden motieven en lettertypen in CMYK op een dragerpapier gedrukt en vervolgens met een transferpers op de stof overgebracht. Bij transferdruk kunnen zowel vlakke kleuren als de fijnste kleurverlopen, bijvoorbeeld in foto's, schitterend worden weergegeven. Door te printen op een witte transferfolie worden kleuren perfect weergegeven, aangezien de achtergrond niet doorschijnt. Bovendien wordt transfer printen gekenmerkt door een hoge contourscherpte en dekking. Een ander voordeel is ongetwijfeld de onafhankelijkheid van stof en kleur, die wordt bereikt door transferdruk. Welk textiel er ook bedrukt wordt, de uitstraling van de print is op elke stof hetzelfde.