Icon/Greenline Created with Sketch.

Draagtassen met koord

Beter online printen!
Geselecteerde productconfiguratie
  Draagtassen met koord

  Katoenen koordzakken laten bedrukken

  Of het nu gaat om een hipsterzak, een sporttas of een sporttas, de trekkoordtas heeft vele namen en is een geliefd vrijetijdsaccessoire voor jong en oud. Dit is vooral te danken aan het feit dat de handige tas van katoen enorm praktisch is en met zijn koord heel comfortabel kan worden gedragen. 


  Dat deze tassen niet meer alleen voor sportuitrusting worden gebruikt, maar ook als casual handtas voor jong en oud fungeren, is vooral te danken aan de veelzijdige, brutale en kleurrijke vormgevingsideeën. Bij print24.com heeft u de mogelijkheid uw sporttassen te laten bedrukken met uw individuele motieven, logo of slogans. Als perfect promotieartikel of heel persoonlijk cadeau-idee.

  Hoge kwaliteit katoenen koordzakken

  Wij bedrukken uw motieven op gymtassen van 100% katoen. De hoogwaardige cretonne stof is 140 g/m² sterk, robuust en perfect voor dagelijks gebruik op school, in het park of tijdens het sporten. De stof is ook helemaal natuurlijk en niet kunstmatig zoals polyester. Katoen heeft ook het voordeel dat het heel gemakkelijk dichtgenaaid kan worden in geval van een scheur. De tas van 380 x 460 millimeter heeft een inhoud van 11 liter, genoeg voor accessoires zoals een zonnebril, een portemonnee of uitrusting zoals sportschoenen en sportkleding. 

  Er zijn drie verschillende basiskleuren waaruit u kunt kiezen: naturel, donkerblauw en zwart. Vooral de donkere kleuren bieden een perfect contrast met lichtgekleurde belettering of felle logo's. De naturel kleur geeft de tas een heel natuurlijk, casual tintje. Houd bij het ontwerpen van uw artwork rekening met de gekozen kleur van de sporttas, zodat uw kleurkeuze goed samengaat met de kleur van de stof.

  Digitale bedrukking voor uw koordzakken

  Digitaal drukken

  Met moderne digitale druk kunnen relatief grote oppervlakken op textiel worden bedrukt. Bij dit drukloze procédé worden motieven met behulp van een inkjetprinter rechtstreeks op het textiel gedrukt. Het procédé maakt individuele bedrukkingen mogelijk, zelfs voor afzonderlijke stukken. Bovendien kunnen vele kleuren en kleurverlopen worden weergegeven omdat de druktechniek is gebaseerd op de zogenaamde subtractieve kleurmenging van CMYK. Om ervoor te zorgen dat de drukinkt zich aan het textiel hecht, behandelen wij het textiel eerst met een spray, een geurloos fixeermiddel". Deze spray wordt vervolgens gedroogd bij 160 ° C in twee bewerkingen van 6,5 minuten. Na het bedrukken wordt geen extra coating aangebracht. Met behulp van een Kornit Avalanche Hexa 1000 pers produceren wij met het inkjet-proces bijzonder heldere kleuren en een extreem hoge mate van detaillering. Tegelijkertijd ziet het zacht aanvoelende oppervlak van de bedrukking er zeer goed uit. De milieuvriendelijke drukinkten hebben bovendien een zeer goede wasbestendigheid bij 30 °C. En er is nog een beetje goed nieuws: bij dit drukproces ontstaan geen zeefdrukkosten!"

  Groot drukoppervlak voor uw motieven op de trekkoordzak

  Uw sporttassen worden aan de voorkant bedrukt. Daar heb je 260 x 320 millimeter om te ontwerpen. Let er bij het aanmaken van uw drukgegevens op dat u zich aan dit drukgebied houdt, anders worden delen van uw motief afgesneden. Wij bedrukken niet het gehele oppervlak van uw sporttassen, zodat de basiskleuren nog goed tot hun recht komen en het product niet alleen uit een bedrukt oppervlak bestaat.

  Full-tone kleuren voor uitstekende drukresultaten op uw tassen

  Voor het bedrukken van uw motieven vertrouwen wij op de beproefde digitale druk in full-tone kleuren. U kunt uw ontwerp in maximaal vier kleuren uitvoeren. Kleurige logo's zijn net zo goed mogelijk als logo's of een uniforme oppervlaktedruk. Wij helpen u graag bij uw kleurkeuze. Bel gewoon onze service-hotline tijdens kantooruren.