Icon/Greenline Created with Sketch.

Kussens

Beter online printen!
Geselecteerde productconfiguratie
  Kussens

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Textielproducten

  Dekens

  Reclameproducten

  Dek-strandstoelen

  Drukproducten

  Cadeaulabels

  Drukproducten

  Gevouwen kaarten

  Reclametechniek

  Canvasdoeken

  Kussens laten printen met je eigen ontwerp

  Ben je die saaie uniekleur kussens beu en ben je op zoek naar een manier om deze zelf te personaliseren? Wil je kussens voor je gastenverblijf, vakantieappartement of kinderkamer naar eigen ontwerp laten printen? Of ben je op zoek naar een persoonlijk fotokussen als verjaardagscadeau? Wat dacht je van een zelf ontworpen hoes voor een hondenkussen voor jouw kleine viervoeter? Hoe leuk is dat!


  Met je eigen printbestand kun je nu direct de bedrukking van je kussens zelf configureren. Je profiteert van onze uitstekende druk- en materiaalkwaliteit en snelle service. Laat nu hoogwaardige kwaliteit kussens met je eigen ontwerp of foto bedrukken.

  Geselecteerd materiaal voor het kussen

  Wij printen jouw ontwerpen, foto's of teksten op een premium fleece stof met een dikte van 260 gsm. Het materiaal wordt gekenmerkt door zijn bijzondere zachtheid en tegelijkertijd hoge robuustheid. Premium fleece biedt de beste voorwaarden en is uitstekend geschikt voor uw individueel ontworpen knusse kussens. Deze zijn o.a. geschikt om te gebruiken als bank-, zit- of slaapkussens.

  Veel van onze klanten gebruiken de kussens ook om zelf ontworpen bedden voor hun huisdieren te laten bedrukken. De basiskleur van de kussenhoezen is wit. Hierdoor ben je erg flexibel als het gaat om het laten bedrukken met je eigen ontwerpen.

  Vierkante kussens voor- en achterkant bedrukbaar

  Voor het bedrukken van de ontwerpen hebben wij vierkante kussens van 400 x 400 mm beschikbaar. Het gehele oppervlak kan bedrukt worden. Het ontwerp kan op de voor- of achterkant worden geplaatst. Uiteraard is het ook mogelijk om het kussen aan beide zijden te laten bedrukken. Je kan op de achterkant een ander ontwerp laten printen dan op de voorkant.

  Hoe leuk is het om aan de ene kant een foto te plaatsen en aan de andere kant een gezegde, slogan of persoonlijke felicitatie. Draai de kussens om en zo ontstaat er een andere look en feel. Selecteer eenvoudig de gewenste versie in het configuratiemenu.

  Modern print proces voor jouw kussens

  Transfer print

  Bij het digitale transferproces worden motieven en lettertypen in CMYK op een transferpapier gedrukt en vervolgens met een transferpers overgebracht op de stof. Bij transferdruk kunnen zowel unie kleuren als de fijnste kleurovergangen, bijvoorbeeld in foto's, schitterend worden weergegeven. Door te printen op een witte transferfolie worden kleuren perfect weergegeven, aangezien de achtergrond niet doorschijnt. Bovendien wordt transfer printen gekenmerkt door een hoge contourscherpte en dekking. Een ander voordeel is ongetwijfeld de onafhankelijkheid van stof en kleur, die wordt bereikt door transferdruk. Welk textiel er ook bedrukt wordt, de uitstraling van de print is op elke stof hetzelfde.  Laat 50 kussens tegelijk bedrukken

  Onze drukkerij is ook ingericht voor hoge volumes. Daarom kunnen er per bestelling tot 50 individueel ontworpen kussens worden besteld. Je kan bijvoorbeeld een gepersonaliseerd fotokussen bestellen voor een verjaardag, jubileum of uw bruiloft. Welke hoeveelheid je ook kiest, bij print24.com profiteer je altijd van een uitstekende print- en stofkwaliteit, snelle service en voordelige prijzen. Je kussens laten bedrukken - natuurlijk met print24.com! Wilt u ander textielproduct laten bedrukken? Wat dacht je van T-shirts, hoodies, petjes of schorten?