lieferadresse Facebook_Mobile rechnung Created with Sketch. lieferadresse Easyprint-Logo ReBuy_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei Created with Sketch. Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Created with Sketch. Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Kussens

Beter online printen!

Kussens

Kussens
Geen drukproef
Geen
1 Stuk
Premium fleece 260 g/m²
1 Motief
Standaard tot 03.02.
Eigen bestanden uploaden
Kleur Wit
Grootte 400 x 400 mm
Transferdruk
4-kleurig
Plaatsing motief 1 Voor
Plaatsing motief 2 Zonder plaatsing motief
Drukgegevens later verzenden
undefined
Kussens
  • 1 Motief
  • Verzending naar België
  • Naar verwachting op Donderdag, 03.02.2022
  • Drukgegevens later verzenden
  • Gratis bestandscontrole

19,89 € | 24,07 €

| 4,92 € | 5,95 €

Kussens
1 Motief, Verzending naar België, Naar verwachting op Donderdag, 03.02.2022, Drukgegevens later verzenden, Gratis bestandscontrole

19,89 € | 24,07 €

| 4,92 € | 5,95 €

Textielproducten

Dekens

Reclameproducten

Dek-strandstoelen

Drukproducten

Cadeaulabels

Drukproducten

Gevouwen kaarten

Reclametechniek

Canvasdoeken

Kussens laten printen met je eigen ontwerp

Ben je die saaie uniekleur kussens beu en ben je op zoek naar een manier om deze zelf te personaliseren? Wil je kussens voor je gastenverblijf, vakantieappartement of kinderkamer naar eigen ontwerp laten printen? Of ben je op zoek naar een persoonlijk fotokussen als verjaardagscadeau? Wat dacht je van een zelf ontworpen hoes voor een hondenkussen voor jouw kleine viervoeter? Hoe leuk is dat!


Met je eigen printbestand kun je nu direct de bedrukking van je kussens zelf configureren. Je profiteert van onze uitstekende druk- en materiaalkwaliteit en snelle service. Laat nu hoogwaardige kwaliteit kussens met je eigen ontwerp of foto bedrukken.

Geselecteerd materiaal voor het kussen

Wij printen jouw ontwerpen, foto's of teksten op een premium fleece stof met een dikte van 260 gsm. Het materiaal wordt gekenmerkt door zijn bijzondere zachtheid en tegelijkertijd hoge robuustheid. Premium fleece biedt de beste voorwaarden en is uitstekend geschikt voor uw individueel ontworpen knusse kussens. Deze zijn o.a. geschikt om te gebruiken als bank-, zit- of slaapkussens.

Veel van onze klanten gebruiken de kussens ook om zelf ontworpen bedden voor hun huisdieren te laten bedrukken. De basiskleur van de kussenhoezen is wit. Hierdoor ben je erg flexibel als het gaat om het laten bedrukken met je eigen ontwerpen.

Vierkante kussens voor- en achterkant bedrukbaar

Voor het bedrukken van de ontwerpen hebben wij vierkante kussens van 400 x 400 mm beschikbaar. Het gehele oppervlak kan bedrukt worden. Het ontwerp kan op de voor- of achterkant worden geplaatst. Uiteraard is het ook mogelijk om het kussen aan beide zijden te laten bedrukken. Je kan op de achterkant een ander ontwerp laten printen dan op de voorkant.

Hoe leuk is het om aan de ene kant een foto te plaatsen en aan de andere kant een gezegde, slogan of persoonlijke felicitatie. Draai de kussens om en zo ontstaat er een andere look en feel. Selecteer eenvoudig de gewenste versie in het configuratiemenu.

Modern print proces voor jouw kussens

Transfer print

Bij het digitale transferproces worden motieven en lettertypen in CMYK op een transferpapier gedrukt en vervolgens met een transferpers overgebracht op de stof. Bij transferdruk kunnen zowel unie kleuren als de fijnste kleurovergangen, bijvoorbeeld in foto's, schitterend worden weergegeven. Door te printen op een witte transferfolie worden kleuren perfect weergegeven, aangezien de achtergrond niet doorschijnt. Bovendien wordt transfer printen gekenmerkt door een hoge contourscherpte en dekking. Een ander voordeel is ongetwijfeld de onafhankelijkheid van stof en kleur, die wordt bereikt door transferdruk. Welk textiel er ook bedrukt wordt, de uitstraling van de print is op elke stof hetzelfde.Laat 50 kussens tegelijk bedrukken

Onze drukkerij is ook ingericht voor hoge volumes. Daarom kunnen er per bestelling tot 50 individueel ontworpen kussens worden besteld. Je kan bijvoorbeeld een gepersonaliseerd fotokussen bestellen voor een verjaardag, jubileum of uw bruiloft. Welke hoeveelheid je ook kiest, bij print24.com profiteer je altijd van een uitstekende print- en stofkwaliteit, snelle service en voordelige prijzen. Je kussens laten bedrukken - natuurlijk met print24.com! Wilt u ander textielproduct laten bedrukken? Wat dacht je van T-shirts, hoodies, petjes of schorten?