lieferadresse Facebook_Mobile rechnung Created with Sketch. lieferadresse Created with Sketch. Easyprint-Logo ReBuy_Desktop Finnland Icons/Info Created with Sketch. Icons/Info Created with Sketch. Icons/Info Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.

Schorten

Beter online printen!
Product
Schorten
Eigenschappen
Uitvoering Schort met borststuk
Kleur Zwart
Grootte 600 x 800 mm
Transferdruk
4-kleurig
Plaatsing motief 1 Bovenbeen links
Plaatsing motief 2 Zonder plaatsing motief
Geen drukproef
Hoeveelheid
1 Stuk
1 Motief
Levering
Standaard naar verwachting op 21./22.12.2022
Gegevens
Drukgegevens later verzenden
undefined
Geselecteerde productconfiguratie
Schorten
 • 4-kleurig
 • 65 % polyester, 35 % katoen
 • Schort met borststuk
 • Zwart
 • 600 x 800 mm
 • Transferdruk
 • 1 Stuk
 • 1 Motief
 • Levering in België
 • Naar verwachting op 21./22.12.2022
 • Drukgegevens later verzenden
 • Gratis bestandscontrole

43,72 € | 52,90 €

Netto | Bruto Excl. 4,92 € | 5,95 € Verzending

  Schorten
  4-kleurig, 65 % polyester, 35 % katoen, Schort met borststuk, Zwart, 600 x 800 mm, Transferdruk, 1 Stuk, 1 Motief, Levering in België, Naar verwachting op 21./22.12.2022, Drukgegevens later verzenden, Gratis bestandscontrole

  43,72 € | 52,90 €

  Netto | Bruto Excl. 4,92 € | 5,95 € Verzending

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Textielproducten

  Koksvest

  Textielproducten

  Baseballpetten

  Horecaproducten

  Menukaarten

  Horecaproducten

  Servetten

  Horecaproducten

  Onderzetters

  Schorten laten bedrukken of borduren

  Of het nu in de horeca is of in de keuken thuis, schorten maken er gewoon deel van uit. Bij print24.com kunt u de frontbinders personaliseren of de klassieke pinafore laten borduren als een zeer persoonlijk cadeau-idee. U kunt kiezen uit verschillende motieven in zes verschillende kleuren, waarop wij tot twee motieven voor u bedrukken of borduren. U kunt uw bestelling hier online met een paar klikken starten met behulp van onze configurator.


  Met print24.com heeft u de mogelijkheid om het externe imago van uw catering of verkoopteam te professionaliseren. Zo kunt u bijvoorbeeld een set bistroschorten voor uw medewerkers individueel ontwerpen achter een eetcafé met uw bedrijfslogo. Ook denkbaar is de individualisering van de frontspanten voor uw bar. Daarnaast is de individualisering van de schorten bij print24.com perfect geschikt voor wederverkopers die het textiel met hun zelfgemaakte ontwerp willen afwerken en verkopen.

  Vier verschillende schortvarianten voor uw individuele ontwerp

  De klassieke voorbinding is een eenvoudig maar efficiënt schort voor de horeca. Achter de bar of bij wachttafels is dit product onmisbaar. De korte lengte laat genoeg beenruimte over.

  Iets langer zijn de typische bistroschorten, ideaal voor barista's of voor het serveren in cafés. Deze zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, rood, groen, blauw, marineblauw en zwart. Bistroschorten, ook wel serveerschorten genoemd, zijn praktisch en kleden uw personeel uniform. Zo zorgen bedrukte of geborduurde bistroschorten voor een corporate design in de horeca of zijn ze een echte blikvanger met individueel bedrukte slogans!

  De pinafore daarentegen is perfect om kleding te beschermen tegen spetters of ander vuil, vooral bij het koken of bakken. Bestel uw eigen slabberschort met uw individuele bedrijfslogo of slogan! Geborduurde of bedrukte pinafore zijn ook een geweldig cadeau-idee voor hobbykoks.

  Vele maten voor verschillende toepassingen

  Met materiaal en verwerking kunt u rekenen op echte professionele kwaliteit tegen een redelijke prijs. Alle schorten zijn gemaakt van een robuuste en onderhoudsvriendelijke gemengde stof van 65 procent polyester en 35 procent katoen. 

  Het voorbindmiddel meet 90 cm x 50 cm, het bistroschort 100 cm x 75 cm, het slabberschort 60 cm x 80 cm.

  Breed scala aan kleuren

  Bistroschort in de kleuren wit, rood, groen, blauw, marineblauw en zwart

  Pinafore in wit, rood, groen, blauw, marineblauw en zwart

  Onze verwerkingsformulieren voor de productschorten

  Onze schorten kunnen geborduurd of bedrukt worden. Bistroschorten, slabberschorten en frontdassen kunnen worden voorzien van een hoogwaardig borduurwerk. Daarnaast is met deze drie ontwerpen ook individuele transferbedrukking mogelijk.

  Borduurwerk

  Terwijl motieven door middel van bedrukking op oppervlakken worden aangebracht, kunnen ze door middel van borduurwerk direct in textiel worden geweven. Het bijzonder duurzame borduurwerk, dat ook bestand is tegen wassen en licht, is bijzonder geschikt voor intensief gebruikte kleding, bijvoorbeeld werkkleding. Door het gebruik van hoogwaardige garenkleuren ontstaan kleurechte en edele borduurmotieven. Tegelijkertijd wordt een unieke look en feel bereikt, waardoor uw kleding er exclusief uitziet.


  Transferdruk

  Bij transferdruk worden motieven en lettertypes in CMYK op een dragerpapier gedrukt en met een transferpers op de stof overgebracht. Bij transferdruk kunnen zowel tweedimensionale kleuren als de fijnste kleurverlopen, bijvoorbeeld in foto's, briljant worden weergegeven. Door het drukken op witte transferfolie worden de kleuren perfect gereproduceerd, omdat de achtergrond niet doorschijnt. Bovendien wordt transferdruk gekenmerkt door een hoge contourscherpte en dekking. Een ander voordeel is ongetwijfeld de onafhankelijkheid van materiaal en kleur, die door middel van transferdruk wordt bereikt. Ongeacht welk textiel wordt bedrukt, het uiterlijk van de bedrukking is op elk textiel identiek.

  Hier kunt u uw motieven plaatsen

  Afhankelijk van het gekozen motief kunt u verschillende posities kiezen waar uw slogan, naam of andere motieven worden bedrukt of geborduurd. Mogelijk zijn bijvoorbeeld borduurwerken op het dijbeengedeelte of klassiek op het slabbetje. 

  U kunt het gewenste motief ook in het midden laten aanbrengen. Twee verschillende motieven in twee verschillende posities op de schorten zijn ook mogelijk. Houd er echter rekening mee dat verschillende drukmethoden niet kunnen worden gecombineerd.

  Bistroschort en voorbindmiddelen  

  Stikken

  • Dij - links of rechts: 100 x 100 mm


  Transferdruk

  Voorkant - midden: 250 x 150 mm

  • Dij - links of rechts: 100 x 100 mm
  • Boven de knie - centraal: 70 x 60 mm

  Pinafore

  Gestikt

  • Slab - centraal: 100 x 100 mm
  • Dij - links of rechts: 100 x 100 mm


  Transferdruk

  Voorkant - midden: 250 x 150 mm

  • Slab - centraal: 100 x 100 mm
  • Dij - links of rechts: 100 x 100 mm
  • Boven de knie - centraal: 70 x 60 mm