lieferadresse Facebook_Mobile rechnung Created with Sketch. lieferadresse Created with Sketch. Easyprint-Logo ReBuy_Desktop Finnland Created with Sketch. Created with Sketch.

Tapijten

Online laten drukken is beter!
Tapijten
 • Basic pool 900 g/m²
 • Wit
 • 800 x 1200 mm
 • Transferdruk
 • Voor 4-kleurig
 • 1 Stuk
 • 1 Motief
 • Levering in België
 • Naar verwachting op 14./15.07.2022
 • Drukgegevens later verzenden
 • Gratis bestandscontrole

26,22 € | 31,73 €

| 4,92 € | 5,95 €

Tapijten
Basic pool 900 g/m² , Wit, 800 x 1200 mm, Transferdruk, Voor 4-kleurig, 1 Stuk, 1 Motief, Levering in België, Naar verwachting op 14./15.07.2022, Drukgegevens later verzenden, Gratis bestandscontrole

26,22 € | 31,73 €

| 4,92 € | 5,95 €

Tapijten laten bedrukken

Je bent op zoek naar een tapijt met een aantrekkelijk ontwerp, maar de kleuren en dessins bevallen niet? De vormgeving van de ingang of de kantoren moet aansluiten bij je corporate design? Dan kun je tapijten met je eigen motieven laten bedrukken. Dankzij moderne drukprocedés heb je veel vrijheid bij de keuze van je motieven.


Van fototapijten tot en met de druk in je bedrijfskleuren kan alles. Bij print24.com heb je de keuze uit maar liefst drie verschillende versies in verschillende afmetingen. Ook het bedrukken van ronde tapijten is geen probleem. Alle producten zijn onderhoudsvriendelijk en hebben een lange levensduur. Als je al drukgegevens bij de hand hebt, kun je de druk van je tapijten hier meteen online configureren.

Hoogwaardige uitvoering in een onderhoudsvriendelijk materiaal

Wij bedrukken tapijten in drie verschillende uitvoeringen. Als een stevig en toch voordelig model, kunnen wij de Basic versie aanbevelen. Deze tapijten zijn van een sterk polyester van 900 g/m². Daardoor zijn de tapijten zacht en onderhoudsvriendelijk.


De Premium tapijten worden gemaakt van een dicht polyamide van 1.200 g/m². De iets dikkere tapijten kunnen in twee rechthoekige formaten worden bedrukt. Het bijzondere aan de Premium tapijten is dat je ze ook in ronde vormen kunt bestellen en laten bedrukken.

Als je kiest voor een Ultrasoft tapijt, krijg je een bijzonder zacht materiaal dat bestaat uit een mengsel van polyester en polyurethaan met een gewicht van 1.200 g/m². Deze 'knuffeltapijten' zijn uitstekend geschikt voor een aparte inrichting van de kinderkamer of als gezellig vloerkleed in de woonkamer.


Alle tapijten hebben een antislip rug voor extra veel veiligheid. De Premium en Ultrasoft tapijten worden gezoomd, de Basic versies worden op maat gesneden.

Tapijten in vele afmetingen, ook in ronde vormen

Wij bedrukken tapijten van verschillende afmetingen. Het bijzondere aan de Basic tapijten is dat ze niet alleen leverbaar zijn in standaard afmetingen, zoals 1.200 x 800 of 1.500 x 1.000 millimeter, maar ook als extralang in 1.500 x 10.000 of 1.500 x 20.000 millimeter. Met de tapijten van maximaal 20 meter kun je ook grote kantoren of de entrees van bedrijven of overheidsinstellingen aankleden met vloerbedekking.


Onze Premium tapijten zijn leverbaar in vier afmetingen, rechthoekig in de afmetingen 1.000 x 800 en 2.000 x 1.500 millimeter en in het rond met een diameter van 1.000 of 1.800 millimeter. De extrazachte Ultrasoft tapijten kunnen worden besteld in de standaard afmeting van 1.600 x 1.000 millimeter.

Voor de druk kun je het hele oppervlak van het tapijt benutten. Je kunt natuurlijk ook je logo of slogan in een motief laten afdrukken. Deze mogelijkheid doet zich voor als je de tapijten in je winkel wilt verkopen en met je logo de branding wilt versterken.

Hoogwaardige druk voor je tapijten

Wij drukken in vier kleuren met de zogenaamde 'thermo-sublimatiedruk'. Hiervoor wordt het motief eerst gespiegeld op een speciaal papier gedrukt. Dit papier wordt dan bij hoge temperaturen op het tapijt geperst. Op deze manier verschijnt het motief op het tapijt.

Het eindresultaat is een kleurechte en intensieve druk die ook bestand is tegen grote belastingen. Dat is belangrijk als je de tapijten bij de ingang neerlegt en iedere dag veel mensen erover heen lopen.

Maximaal 50 tapijten in één keer laten bedrukken

Wij kunnen tot 30 tapijten per opdracht voor je bedrukken en in de versie 'Ultrasoft' zelfs maximaal 50 stuks. Natuurlijk kun je ook tapijten per stuk laten bedrukken. Zo kun je als particulier een persoonlijk cadeau voor een verjaardag of de geboorte van een baby laten produceren. Na de druk worden de tapijten opgerold en verpakt afgeleverd.

Hoogwaardig materiaal, uitstekende drukkwaliteit en voordelige prijzen. Nu tapijten laten bedrukken bij print24.com!


Je wilt nog meer drukwerkproducten bestellen? Dan kunnen wij ook banners, T-shirts of kalenders voor je bedrukken.