Icon/Greenline Created with Sketch.

Insteekdozen

Beter online printen!
Geselecteerde productconfiguratie
  Insteekdozen

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Drukproducten

  Cadeauverpakkingspapier

  Drukproducten

  Papieren Draagtasjes

  Textielproducten

  Stoffen tassen

  Drukproducten

  Cadeaulabels

  Drukproducten

  Stickers en etiketten

  Insteekdozen bedrukken

  Als u op zoek bent naar ongebruikelijke verpakkingen voor uw weggeefacties of als u uw producten in een chique doos wilt verpakken, zijn insteekdozen een zeer goede keuze. Deze praktische tassen bieden niet alleen voldoende ruimte voor een grote diversiteit aan inhoud, maar beschermen de inhoud ook goed. Dankzij het praktische handvat kunnen insteektassen ook perfect worden gedragen. Daarmee bereikt u de perfecte beursuitreiking.


  Wie op beurzen informatie of samples wil meegeven aan bezoekers of potentiële klanten, staat altijd voor de vraag hoe deze op de juiste manier in te pakken. Insteekdozen zijn een perfecte optie. Uitgerust met een handgreep en voldoende ruimte voor flyers, uitgebreid informatiemateriaal, sleutelhangers of andere promotionele artikelen zijn deze tassen zijn erg handig en zijn zeer waardevol met de juiste opdruk. 

  Een handig formaat voor je insteekdozen

  Wij bedrukken uw geveldozen in twee formaten. Met afmetingen van 180 x 65 x 210 mm is het kleine zakje uiterst handzaam. Het kleinere formaat kan bijzonder gunstig zijn voor uw klanten of belangstellenden op beurzen, terwijl de grote doos met afmetingen van 250 x 100 x 300 mm voor extra effect zorgt. Let er bij het opmaken van uw drukbestand op dat u een afloop van 2 mm laat. Gebruik bij voorkeur ons PDF-sjabloon, zodat wij uw drukopdracht probleemloos kunnen verwerken.

  Hoogwaardig chromokarton voor optimale stabiliteit 

  Wij gebruiken alleen GC2 chromokarton om uw geveldozen te bedrukken. Dit karton is aan één zijde dubbel gecoat en biedt een uitstekende stijfheid en een hoog volume. In de kleinere versie van onze geveldozen heeft het karton een gramsgewicht van 300 g/m², terwijl de grotere versies nog steviger zijn dankzij een gramsgewicht van 350 g/m².

  Bewezen afdrukopties 

  Standaard drukken we alleen de buitenkant van je dozen. Hiervoor is het klassieke CMYK vierkleurenproces beschikbaar. Hierdoor kunnen alle mogelijke kleuren of foto's op je insteekdoos gedrukt worden. 

  Verwerking van de buideldoos na het printen 

  Uw insteektassen worden uitgestanst geleverd, aan één zijde gelijmd en voorgerild. Om logistieke redenen wordt de levering platgevouwen geleverd. Deze dozen zijn makkelijk open te vouwen doordat ze een automatische bodem hebben. Zodra de doos is opgericht, gaat de bodem automatisch open. Het wordt daarom ook wel bliksem- of vouwbodem genoemd. 

  Voor de beste indruk: Uw verfijningsopties

  Op verzoek kunnen wij uw dozen ook lamineren. Dit houdt in dat er een extra coating op de buitenkant wordt aangebracht. Door te kiezen voor de glansoptie krijgen uw kisten een bijzonder aantrekkelijk uiterlijk. Het zacht aanvoelende oppervlak zorgt voor een aangenaam gevoel, terwijl de matte laminering voor extra bescherming zorgt, omdat de buitenkant krasbestendig wordt.

  Wij combineren graag lamineren met UV spotvernis. Houdt u er rekening mee dat bij soft-touch en matte laminering de ene zijde wordt voorzien van UV-spotvernis en de andere zijde wordt gelamineerd.