Icon/Greenline Created with Sketch.

Verzenddozen

Beter online printen!
Geselecteerde productconfiguratie
  Verzenddozen

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Drukproducten

  Cadeauverpakkingspapier

  Drukproducten

  Papieren Draagtasjes

  Textielproducten

  Stoffen tassen

  Drukproducten

  Cadeaulabels

  Drukproducten

  Stickers en etiketten

  Verzenddozen drukken

  Met verzenddozen van print24.com heeft u de ideale oplossing gevonden als u op zoek bent naar stijlvolle verpakkingen voor uw relatiegeschenken, een persoonlijke verzendoplossing voor uw poststukken of een veilige in uw huisstijl bedrukte vouwdoos voor het verzenden van uw producten. Als experts in professioneel bedrukte verzendverpakkingen bieden wij u een hoogwaardig drukproduct dat u kunt aanpassen om perfect aan uw behoeften te kunnen voldoen en dat we snel, in topkwaliteit en aan lage kosten kunnen drukken in een oplage van maximaal 500.000 exemplaren per bestelling.


  Heeft u uw eigen label voor kleine sieraden of een online winkel met vlakke en/of kleine producten? Dan kunt u hier uw eigen verzenddozen laten drukken. Zo maakt u niet alleen een professionele indruk op uw klanten, maar kunt u ook uw huisstijl, die u waarschijnlijk al gebruikt voor uw briefpapier of etiketten, overzetten naar uw verpakking. Elk pakket dat wordt verzonden met uw logo erop, biedt immers een extra mogelijkheid om reclame te maken voor uw bedrijf. Uiteraard kunt u de verzenddozen ook als daadwerkelijke verpakking voor uw goederen gebruiken. De stevige doos biedt voldoende bescherming wanneer het product wordt verpakt en erin wordt bewaard.

  Een handig formaat, ideaal om te verzenden 

  Wij drukken verzenddozen in twee verschillende formaten. Het kleinere formaat van 226 x 170 x 30 cm is perfect voor het opbergen van brochures of bijsluiters (zelfs ongevouwen) in DIN A5-formaat,

  terwijl in de grotere doos van 326 x 245 x 45-mm ook ongevouwen DIN A4-vellen passen. 

  Verwerking van uw verzenddozen

  Na het printen wordt uw product gestanst, gerild en gelijmd volgens de geselecteerde schets in het configuratiemenu. Wij bezorgen uw verzenddozen ongevouwen en vlakliggend. 

  Uw afdrukopties 

  We gebruiken het beproefde CMYK-vierkleurenproces om uw dozen te drukken. Dit betekent dat uw ontwerpen perfect kunnen worden gerealiseerd. Of het nu gaat om een ​​foto, een bedrijfslogo of andere veelkleurige afbeeldingen - wij zorgen ervoor dat uw verzenddozen echt tot hun recht komen. 

  Stevig chromokarton voor veilige verzending

  Beide bij print24.com verkrijgbare postdoosformaten zijn gemaakt van hoogwaardig chromokarton GC2. Het hoge volume, gecombineerd met een gramsgewicht van 350 g/m², zorgt voor een grote stevigheid en stijfheid, die vooral bij mailings noodzakelijk zijn. Het gecoate verse vezelkarton heeft een glad, wit oppervlak, terwijl de tussenlaag en de rug vaal zijn.

  Verfijning van uw verzenddozen

  Wat dacht u ervan uw mailing af te ronden met wat verfijningen? Bij print24 zijn er veel mogelijkheden om dit te doen. U kunt bijvoorbeeld het oppervlak van de doos lamineren. Deze speciale laag maakt uw drukwerk niet alleen optisch aantrekkelijker, de soft-touch laminering kan het ook een uniek gevoel geven. Het gladde oppervlak komt vooral tot uiting in de glanzende afwerking, terwijl de matte laminering extra bescherming biedt tegen krassen.

  UV-spotlak kan worden gebruikt om bepaalde tekstelementen of gedrukte motieven te accentueren. Hierbij brengen wij een speciale laag aan op de door u bij de configuratie geselecteerde oppervlakken. Beide veredelingen - spotvernis en laminering - kunnen overigens ook worden gecombineerd!