24h-Service

Briefhoofd DIN A4

Laat uw gepersonaliseerd briefhoofd drukken in DIN A4

Bij print24.com kunt u uw persoonsgebonden briefpapier op DIN A4-formaat laten drukken, bijvoorbeeld met uw logo op het briefpapier of met designelementen in uw huisstijl. U kunt de briefhoofden niet alleen voor zakelijke post gebruiken, maar ook voor exposities, bedrijfsmededelingen of factuursjablonen. Wij drukken briefhoofden in standaard DIN A4 formaat (210 x 297 millimeter) in staand of liggend formaat. Dit maakt uw briefpapier perfect voor verzending met standaard enveloppen.


U kunt kiezen uit veel verschillende papiervarianten. Kies bijvoorbeeld voor het klassieke offsetpapier van 80 g/m² tot 170 g/m². Ons duurzame papier omvat 80 grams of 100 grams premium gerecycled papier en 120 grams graspapier. Zoekt u iets meer luxe, dan kunt u kiezen voor het 130 grams premium papier met linnenstructuur. Hier blijven geen wensen onvervuld. Ook voor het 100 grams offsetpapier bieden wij een watermerkoptie. Het drukken van uw briefpapier is al mogelijk vanaf 1 exemplaar. Maar wij kunnen ook probleemloos tot een half miljoen exemplaren voor u drukken. Kies gewoon uw gewenste hoeveelheid.

Dankzij de hoge kwaliteit in papier en drukwerk is ons aanbod ook geschikt voor wederverkopers die het door henzelf ontworpen briefpapier willen verkopen.