lieferadresse Facebook_Mobile rechnung Created with Sketch. lieferadresse Created with Sketch. Easyprint-Logo ReBuy_Desktop Finnland Icons/Info Created with Sketch. Icons/Info Created with Sketch. Icons/Info Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.

Brochures met nietjes

Beter online printen!
Product
Brochures
Brochures met nietjes
Eigenschappen
Formaat 105 x 148 mm A6
Staand
Zijdes omslag Geen omslag
Inhoud 8 zijdes
Drukkleuren omslag Geen omslag
Inhoud 1/1 kleurig zwart
Papier Omslag Geen omslag
Inhoud 90 g/m² Kunstdrukpapier Glanzend
Geniet
Geen Afwerking Omslag
Geen Afwerking Inhoud
Zonder perforatie
Geen rillen
Geen drukproef
Hoeveelheid
1 Stuk
1 Motief
Levering
Geen bundeling
Standaard naar verwachting op 15./16.12.2022
Gegevens
Drukgegevens later verzenden
undefined
Geselecteerde productconfiguratie
Brochures met nietjes
 • 105 x 148 mm A6 Staand
 • Inhoud 8 zijdes
 • Inhoud 90 g/m² Kunstdrukpapier Glanzend
 • Inhoud 1/1 kleurig zwart
 • Geniet
 • Geen bundeling
 • 1 Stuk
 • 1 Motief
 • Levering in België
 • Naar verwachting op 15./16.12.2022
 • Drukgegevens later verzenden
 • Gratis bestandscontrole

1,98 € | 2,40 €

Netto | Bruto Excl. 4,92 € | 5,95 € Verzending

  Brochures met nietjes
  105 x 148 mm A6 Staand, Inhoud 8 zijdes , Inhoud 90 g/m² Kunstdrukpapier Glanzend, Inhoud 1/1 kleurig zwart, Geniet, Geen bundeling, 1 Stuk, 1 Motief, Levering in België, Naar verwachting op 15./16.12.2022, Drukgegevens later verzenden, Gratis bestandscontrole

  1,98 € | 2,40 €

  Netto | Bruto Excl. 4,92 € | 5,95 € Verzending

  Brochures drukken met nietbinding

  Brochures met nietjesbinding zijn veelzijdige drukproducten. Bovendien kenmerken geniete brochures zich door hun zeer gunstige prijs en zorgen ook bij grotere drukvolumes voor beheersbare kosten. Start hier uw drukopdracht comfortabel online!


  Na het drukken worden de vellen aan de achterkant met nietjes of oognieten samengevoegd. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld motieven over het gehele oppervlak van de opengeslagen brochure worden gedrukt. Deze drukproducten zijn daarom ideaal voor afbeeldingen die zich over een heel drukvel uitstrekken, maar ook voor reclamebrochures of beeldbrochures die rijk zijn aan motieven. Dankzij de voordelige hechting met nietjes zijn deze brochures ook geschikt voor het drukken van uw clubkrant of tijdschriften.

  Verschillende formaten: vierkant, staand of liggend

  Voor uw geniete brochures bieden wij tien verschillende papierformaten van 105 x 148 tot 210 x 297 millimeter (DIN A4). Het DIN A6 formaat (105 x 148 millimeter) is ideaal voor kleine informatiebrochures voor evenementen of producten. Als u uw geniete brochures wilt versturen, is het DIN lang formaat zeer geschikt.

  Bijzondere aandacht verdienen vierkante formaten of Art-Size brochures (210 x 280 millimeter). Alle DIN-formaten en rechthoekige papierformaten kunnen zowel in liggend als staand formaat worden gedrukt.

  Meer dan 15 verschillende papieropties voor uw brochure

  Voor het nieten drukken wij uw brochures op vellen papier van hoogwaardig gestreken kunstdruk-, offset-, kringlooppapier of graspapier. Zeer betaalbaar papier met een gramsgewicht vanaf 80 g/m² is beschikbaar voor uw inhoud.

  Voor brochures van hoge kwaliteit is gestreken papier met een dikte van 130 g/m² geschikt. Wij bieden dit kwaliteitspapier ook aan in glanzend en mat. Zo hebt u bij de keuze van het papier nog meer mogelijkheden om uw geniete brochures aan uw wensen aan te passen.

  Gecoat/gestreken papier

  Offset papier

  Gerecycleerd papier

  Graspapier

  Optioneel drukken we een omslag. Hierbij kunt u kiezen uit acht verschillende papiersoorten met gramgewichten tot 350 g/m². Ongeacht uw papierkeuze kunnen wij geniete brochures van vier tot 96 pagina's en omslagen van vier tot zes pagina's voor u maken.

  Na het drukken worden uw brochures geniet met metalen nietjes of oognietjes. Op verzoek kunnen wij afzonderlijke pagina's voorzien van perforatielijnen, bijvoorbeeld voor waardebonnen. Wij adviseren rillen te kiezen vanaf een gramsgewicht van 170 g/m².

  Professionaliseer brochures met nietjesbinding met speciale kleuren

  Voor de inhoud van uw brochure gebruiken wij standaard het CMYK vierkleurendrukprocédé. Dit biedt een grote mate van flexibiliteit in de keuze van het motief en levert een drukbeeld op met een hoge kleurdiepte. Natuurlijk kunt u uw geniete brochures ook in zwart laten drukken. Voor het volvlak drukken van de omslag adviseren wij Pantone, omdat de kleurafgifte dan gelijkmatiger wordt. Om optische accenten te leggen, is de combinatie van CMYK met zilver of goud op het omslag mogelijk.

  Verfijningsmogelijkheden voor een professionele uitstraling

  Hoe zou het zijn als u ons de omslag van uw brochure zou laten verfraaien? Met blinddruk of reliëfdruk met warme folie kunt u niet alleen optische, maar ook haptisch aantrekkelijke effecten bereiken. We kunnen uw producten ook veredelen met UV-lak. Uw inhoud zal steviger zijn als u kiest voor cellofaanverpakking.

  Beschermende coating

  Een beschermende vernis maakt uw product beter bestand tegen slijtage, voelt aantrekkelijker aan en is zelfs aantrekkelijker voor het oog. Daarom is een beschermende coating de aanbevolen afwerking voor bijvoorbeeld postkaarten.

  Rekenvoorbeeld
  Beschermende coating

  Cellofaan coating

  Bij lamineren wordt een flinterdunne film op uw drukwerk aangebracht. Dit geeft uw drukwerk een hogere kwaliteit en maakt het tegelijkertijd steviger.

  Rekenvoorbeeld
  Cellofaan coating

  Blinddruk

  Met blinddruk kunt u een motief levendig accentueren. Als u kiest voor een hoge preeg, wordt uw motief verhoogd weergegeven, als u kiest voor een diepe preeg, wordt het motief als een diepte in uw drukwerk gedrukt.

  Rekenvoorbeeld
  Blinddruk

  Hot foil stempeling

  Hot foil stamping gebruikt druk en hitte om coatings van een draagfolie op uw drukwerk aan te brengen. Hierdoor kunt u uw drukwerk verfraaien met bijvoorbeeld metaaleffecten.

  Rekenvoorbeeld
  Hot foil stempeling

  Hot foil reliëf stempeling

  Hot foil reliëfstempelen is een combinatie van reliëfstempelen en hot foil stamping en combineert visuele en tactiele effecten.

  Rekenvoorbeeld
  Hot foil reliëf stempeling

  UV-oppervlaktevernis

  Met UV-lak op het oppervlak wordt een extra vernislaag op uw drukwerk aangebracht, waardoor het extra wordt beschermd en er nog hoogwaardiger uitziet.

  Rekenvoorbeeld
  UV-oppervlaktevernis

  UV-spotvernis

  Bij UV-spotlak wordt de lak slechts gedeeltelijk aangebracht. Hierdoor kunt u bepaalde delen van uw product zowel visueel als haptisch accentueren.

  Rekenvoorbeeld
  UV-spotvernis