lieferadresse Facebook_Mobile rechnung Created with Sketch. lieferadresse Created with Sketch. Easyprint-Logo ReBuy_Desktop Finnland Icons/Info Created with Sketch. Icons/Info Created with Sketch. Icons/Info Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.

Brochures gelijmde binding PUR Budget

Beter online printen!
Product
Brochures
Brochures gelijmde binding PUR Budget
Eigenschappen
Formaat 210 x 297 mm A4
Staand
Zijdes omslag 4 zijdes
Inhoud 40 zijdes
Drukkleuren omslag 4/4 kleurig CMYK
Inhoud 4/4 kleurig CMYK
Papier Omslag 250 g/m² Kunstdrukpapier Glanzend
Inhoud 90 g/m² Kunstdrukpapier Mat
Geen Afwerking Omslag
Zonder perforatie
Geen rillen
Geen drukproef
Hoeveelheid
20 Stuks
1 Motief
Levering
Standaard naar verwachting op 15./16.12.2022
Gegevens
Drukgegevens later verzenden
undefined
Geselecteerde productconfiguratie
Brochures gelijmde binding PUR Budget
 • 210 x 297 mm A4 Staand
 • Zijdes omslag 4 zijdes
 • Inhoud 40 zijdes
 • Papier Omslag 250 g/m² Kunstdrukpapier Glanzend
 • Inhoud 90 g/m² Kunstdrukpapier Mat
 • Drukkleuren omslag 4/4 kleurig CMYK
 • Inhoud 4/4 kleurig CMYK
 • Gelijmd
 • Geen bundeling
 • 20 Stuks
 • 1 Motief
 • Levering in België
 • Naar verwachting op 15./16.12.2022
 • Boekblok 2,2 mm
 • Drukgegevens later verzenden
 • Gratis bestandscontrole

82,15 € | 99,40 €

Netto | Bruto Excl. 5,95 € | 7,20 € Verzending

  Brochures gelijmde binding PUR Budget
  210 x 297 mm A4 Staand, Zijdes omslag 4 zijdes, Inhoud 40 zijdes , Papier Omslag 250 g/m² Kunstdrukpapier Glanzend, Inhoud 90 g/m² Kunstdrukpapier Mat, Drukkleuren omslag 4/4 kleurig CMYK, Inhoud 4/4 kleurig CMYK, Gelijmd, Geen bundeling, 20 Stuks, 1 Motief, Levering in België, Naar verwachting op 15./16.12.2022, Gutter:Boekblok 2,2 mm, Drukgegevens later verzenden, Gratis bestandscontrole

  82,15 € | 99,40 €

  Netto | Bruto Excl. 5,95 € | 7,20 € Verzending

  Online PUR Budget brochures drukken

  Als u brochures voor een goede prijs wilt laten drukken, bent u bij print24.com aan het juiste adres. Met deze aanbieding bespaart u op uw budget met behoud van materiaal- en drukkwaliteit. Voor een lage prijs kunt u kiezen uit verschillende papiersoorten, veredelingen van de omslag en standaard- en speciale formaten. Door de goede prijs-kwaliteitverhouding zijn onze brochures Budget uitstekend geschikt voor het drukken van instructiehandleidingen. Onze klanten gebruiken de voordelige drukproducten met praktische perfecte binding ook voor het kostenbesparend drukken van gidsen


  Stel hier uw voordelige brochures samen met maximaal 1.400 pagina's. Ondanks de lage prijzen hoeft u niet af te zien van service. Uw drukwerk wordt binnen vijf werkdagen geproduceerd en geleverd tot een oplage van 1.000 exemplaren.

  In welke formaten en oriëntaties kunnen brochures PUR Budget worden gedrukt?

  Voor het voordelig drukken van brochures hebben wij al een voorselectie voor u gemaakt. U kunt uw brochures laten drukken in DIN A5 (148 x 210 millimeter) of DIN A4 (210 x 297 millimeter) in staand of liggend formaat. Dankzij hun handzame formaat zijn DIN-A5 brochures uitermate geschikt voor het maken van handleidingen. Zelfs met een groot aantal pagina's blijven de boeken gemakkelijk te hanteren. Het DIN A4 formaat is ideaal wanneer in handleidingen ook illustraties duidelijk moeten worden weergegeven, bijvoorbeeld bij de montage van meubels. Beide DIN formaten hebben het voordeel dat de boekjes ook in conventionele mappen of presentatiemappen kunnen worden opgeborgen. Natuurlijk kunt u bij print24.com ook een speciaal formaat voor uw brochures PUR Budget kiezen.

  Wat is het verschil tussen PUR Budget en PUR Classic?

  Beide versies zijn verwerkt met een hoogwaardige PUR-lijmbinding, die een langere levensduur en een grotere robuustheid biedt. Het enige verschil zit in de toegepaste druktechniek: Terwijl de PUR Classic brochure geproduceerd wordt met behulp van het klassieke offsetdrukproces voor orders van 500 of meer, wordt de PUR Budget versie geproduceerd met behulp van de digitale inkjetdruktechnologie. Dit maakt PUR Budget-brochures geschikt voor kleinere, meer kosteneffectieve oplagen.

  Welke papiersoorten zijn beschikbaar voor de Brochures PUR Budget?

  Voor de inhoud van uw brochures kunt u kiezen uit zes verschillende papieropties. Als u bijvoorbeeld zeer grote handleidingen wilt drukken, kunt u beter dun papier gebruiken, zoals het 70 g/m² gestreken papier. Daarmee kunnen wij bijvoorbeeld catalogi tot 1.400 pagina's voor u maken. Zelfs met 90 g/m² dik gestreken papier zijn nog volumes tot 1.200 pagina's mogelijk. Hoe hoger de kwaliteit en hoe dikker het papier, hoe kleiner het maximaal mogelijke aantal pagina's.

  Vooral bij minder omvangrijke brochures, zoals geïllustreerde handleidingen, wordt echter toch stabieler papier aanbevolen. Voor dit doel bieden wij gestreken papier met een papierdikte van 115 en 140 g/m² aan. Als de afzonderlijke pagina's van de brochure later moeten worden gedrukt, kunt u het beste kiezen voor 80 of 100 g/m² dik offsetpapier. Onafhankelijk van de papierkeuze begint het drukken van brochures bij 40 pagina's.

  PUR-binding - een kosteneffectief alternatief voor nieten

  De PUR-lijmverbinding maakt gebruik van hotmelt-polyurethaanlijm, die bij ongeveer 130 °C wordt verwerkt en in gesmolten toestand op de rug wordt aangebracht. Na afkoeling aan de lucht wordt de binding hard en is dan niet meer gevoelig voor warmte en vocht. Aangezien voor de verlijming een rug nodig is, is deze binding pas geschikt vanaf 40 bladzijden. Hij is bijzonder geschikt voor het lijmen van grote oplagen en zware papieren. Deze lijmbinding is een goedkoop alternatief voor nieten en is van hogere kwaliteit dan andere PUR-lijmbindingen op de markt. Beide bindtechnieken hebben voor- en nadelen. Welke moet worden gebruikt, hangt in de eerste plaats af van de latere toepassing.

  Omslagontwerp en verwerking van uw brochures PUR Budget

  Bij onze brochures PUR Budget kunt u de omslagen over vier pagina's laten ontwerpen. Dit betekent dat ook de binnenkanten van de omslag bedrukt kunnen worden. De omslag wordt gedrukt op 200, 250 of 300 g/m dik gestreken papier, dat u kunt kiezen in mat of glanzend. Op verzoek kunnen wij ook het oppervlak van de omslag van de brochure voor deze voordelige producten veredelen. Door het aanbrengen van dispersielak over het gehele oppervlak wordt de buitenkant van uw brochures extra beschermd. Lamineren wij de omslag met matte of glanzende folie, dan worden uw brochures nog steviger.