lieferadresse Facebook_Mobile rechnung Created with Sketch. lieferadresse Created with Sketch. Easyprint-Logo ReBuy_Desktop Finnland Created with Sketch. Created with Sketch.

Spiraalgebonden brochures

Beter online printen!
Spiraalgebonden brochures
 • 148 x 210 mm A5 Staand
 • Inhoud 8 zijdes
 • Inhoud 170 g/m² Kunstdrukpapier Glanzend
 • Inhoud 4/4 kleurig CMYK
 • Metalen wire-o-binding Zilver Aan de linkerzijde
 • 25 Stuks
 • 1 Motief
 • Levering in België
 • Naar verwachting op Woensdag, 13.07.2022
 • Drukgegevens later verzenden
 • Gratis bestandscontrole

124,44 € | 150,58 €

| 4,92 € | 5,95 €

Spiraalgebonden brochures
148 x 210 mm A5 Staand, Inhoud 8 zijdes , Inhoud 170 g/m² Kunstdrukpapier Glanzend, Inhoud 4/4 kleurig CMYK, Metalen wire-o-binding Zilver Aan de linkerzijde, 25 Stuks, 1 Motief, Levering in België, Naar verwachting op Woensdag, 13.07.2022, Drukgegevens later verzenden, Gratis bestandscontrole

124,44 € | 150,58 €

| 4,92 € | 5,95 €

Laat spiraalgebonden brochures drukken

Spiraalgebonden brochures zijn zeer veelzijdig. Of het nu gaat om een robuuste menukaart in een café, een praktisch notitieblok voor medewerkers of een hoogwaardige productcatalogus voor bedrijven, hier bij print24.com kunt u uw brochures op maat laten maken met een hoogwaardige metalen wire-o binding. U kunt kiezen uit zowel acht verschillende formaten als aantrekkelijke afwerkingen voor de inhoudsopgaven. Configureer uw drukopdracht eenvoudig hier online en laat bij print24.com uw spiraalgebonden brochures drukken tegen een betaalbare prijs.


Als u kiest voor het drukken van spiraal gebonden brochures, kiest u voor een stevig drukwerk dat op verschillende manieren kan worden gebruikt. De stevige brochures zijn bijvoorbeeld ideaal voor bedrijven om te gebruiken voor hun jaarverslagen voor aandeelhouders of investeerders, maar ook voor opleidingsmateriaal voor werknemers en klanten. Dankzij de stevige binding kan het document door vele handen gaan zonder dat er bladzijden loskomen. In de cateringsector lenen spiraalgebonden brochures zich voor gebruik als ijs-, drank- of andere menu's. Als de pagina's van een extra cellofaanafwerking worden voorzien, krijgt de inhoud van uw menukaart een extra beschermlaag. U kunt ook kiezen voor het drukken van spiraalgebonden brochures als u uw werknemers een aantrekkelijk schrijfblok wilt geven voor het maken van aantekeningen tijdens vergaderingen of voor zakelijke afspraken.

Ruime keuze aan formaten

Wij kunnen voor u spiraalgebonden brochures in acht verschillende formaten maken. Al onze standaardformaten, evenals "art size", kunnen in staand of liggend formaat worden gedrukt. Naast het handige A6-formaat bieden wij ook A5, DL en het klassieke A4-formaat aan. Vierkante brochures zijn ook beschikbaar. Hier kunt u kiezen tussen 148 x 148 mm en 210 x 210 mm. En de brochures van 105 x 297 mm bieden u een staand drukformaat.

Various printing options

We print your brochures’ content pages using the tried-and-tested CMYK four-colour process. This can be used for photos and graphics as well as text or backgrounds, leaving you very free in your choice of design. However, when creating the print file, please note any specifications given regarding image resolution. The relevant information can be found in the print data sheet on this page. Alternatively, you can have your brochure content printed in black only. The optional cover is not printed and is made of 418-gsm polypropylene.

Met of zonder omslag en met maximaal 96 pagina's

Als u in het configuratiemenu een omslag voor uw brochures selecteert, kunnen wij brochures tot 42 pagina's voor u maken. Zelfs kleine spiraalgebonden katernen met slechts acht pagina's zijn mogelijk. Als u uw brochures zonder omslag bestelt, kunnen ze tot 96 pagina's per stuk tellen.

Voor de versie met omslag is gestreken papier in een gewicht van 170 g/m² beschikbaar. Als u kiest voor de brochures zonder omslag, kunt u ook kiezen voor hoogwaardig gestreken papier met een gewicht van 250 g/m².

Robuuste, beproefde binding

De spiraalbinding voor uw brochures is een metalen wire-o-binding. Deze is verkrijgbaar in wit, zwart of zilver. De wire-o binding houdt de pagina's van uw brochure stevig vast en maakt het tegelijkertijd gemakkelijk om er doorheen te bladeren.

Afwerkingsopties voor de inhoud

Om de brochurepagina's te beschermen, kunt u ze bestellen met een cellofaanafwerking of een UV-oppervlakvernis. Tegelijkertijd geven deze afwerkingen de inhoud een aantrekkelijker uiterlijk. Voor de cellofaanafwerking kunt u kiezen uit een matte, glanzende, fluwelen of linnen uitvoering. Let op: u kunt maximaal 60 pagina's laten afwerken en alleen als er geen omslag is gekozen.