lieferadresse Facebook_Mobile rechnung Created with Sketch. lieferadresse Created with Sketch. Easyprint-Logo ReBuy_Desktop Finnland Created with Sketch. Created with Sketch.

Klembordmap

Beter online printen!
Klembordmap
 • 1 zijde
 • Voor A4, met klembeugel
 • 135 g/m² Kunstdrukpapier
 • 4/0 kleurig CMYK
 • 1 Stuk
 • Plastificering
 • Buitenpagina's Glanzend
 • 1 Motief
 • Levering in België
 • Naar verwachting op Donderdag, 14.07.2022
 • Drukgegevens later verzenden
 • Gratis bestandscontrole

39,41 € | 47,69 €

| 4,92 € | 5,95 €

Klembordmap
1 zijde , Voor A4, met klembeugel, 135 g/m² Kunstdrukpapier, 4/0 kleurig CMYK, 1 Stuk, Plastificering, Buitenpagina's Glanzend, 1 Motief, Levering in België, Naar verwachting op Donderdag, 14.07.2022, Drukgegevens later verzenden, Gratis bestandscontrole

39,41 € | 47,69 €

| 4,92 € | 5,95 €

Reclametechniek

Roll-Up Banners

Drukproducten

Flyer DIN A4

Drukproducten

Brochures

Reclametechniek

Beursbalies

Reclametechniek

Beachflags

Klembordmap drukken

Klembordmappen spelen een belangrijke rol in de bedrijfs- of klantenservice. Bij print24.com kunnen wij voor u gepersonaliseerde klembordmappen drukken. Een oplage vanaf 1 exemplaar is voldoende om de bestelling te starten, maar onze drukkerij kan ook gemakkelijk tot 10.000 mappen tegelijk verzorgen. Als klant profiteert u van een constante hoge druk- en materiaalkwaliteit van het eerste tot het laatste artikel dat door onze drukkers wordt verwerkt. Een andere troef is het feit dat wij topkwaliteit combineren met aantrekkelijke prijzen. Ook u kunt van deze perfecte combinatie genieten en ons uw klembordmappen laten drukken. Start hier de bestelling en de supergemakkelijke configuratie!


Of u nu een seminarie bijwoont, een beurs bezoekt of een klantgesprek voert, een klembordmap zorgt er altijd voor dat u al uw belangrijke documenten bij de hand hebt. Ze zijn de perfecte oplossing voor het maken van snelle aantekeningen tijdens een vergadering, of voor promotie- en informatiemateriaal dat aan uw klanten wordt uitgedeeld. Veel van onze klanten gebruiken deze mappen ook bij de verkoop van hoogwaardige producten, omdat ze alle relevante, belangrijke documenten, zoals facturen, handleidingen en garanties opslaan.

Klembordmappen in uw huisstijl

Onze klembordmappen worden vaak bedrukt in de bedrijfsontwerpen van bedrijven, waardoor ze zeer veelzijdig zijn. Uw medewerkers kunnen ze meenemen naar conferenties of vergaderingen, terwijl uw klanten hetzelfde product kunnen krijgen, gevuld met brochures of flyers. 


Heeft u al een aantal geschikte grafische bestanden voor uw huisstijl, uw logo of een pakkende slogan voor uw bedrijf? Begin dan nu met het configureren van uw klembordmappen! Wij drukken ze af in topkwaliteit!

Perfect voor DIN A4-vellen

print24.com maakt uw klembordmappen van 1,9 mm dik, gelamineerd grijsbord karton, waardoor ze geschikt zijn voor DIN A4-vellen, hoewel kleinere formaten natuurlijk ook binnenin kunnen passen. Alle mappen hebben standaard een clip en een pen- of potloodhouder. 


De buitenkanten zijn bedrukt volgens uw specificaties, terwijl het binnenste een witte spiegel heeft die leeg is gelaten.

Laminering voor optimale bescherming

Wij bieden lamineren aan als een verfijnde optie voor veel van onze drukwerk producten. Want deze speciale afwerking van het oppervlak maakt uw artikelen sterker en robuuster. Daarom is lamineren standaard voor klembordmappen.

De volgende lamineeropties zijn beschikbaar om het uiterlijk van de map verder aan te passen of om extra stevigheid te creëren:

Mat: Het kiezen van een mat oppervlak creëert een subtiele elegantie voor uw klembordmappen.

Mat, krasvast: Het krasvaste materiaal zorgt ervoor dat uw klembordmappen er ook na veelvuldig gebruik nog goed uitzien. 

Glans: Het glanzende oppervlak geeft uw klembordmappen een geweldige uitstraling.

Linnen afwerking: De linnen afwerking zorgt niet alleen voor een stijlvol design, maar ook voor een aangenaam gevoel. 

Kwalitatief hoogwaardig drukwerk voor extra effect

Wij drukken de buitenkant van de klembordmappen in het beproefde CMYK-vierkleurenprocédé, waardoor wij bijna elk ontwerp dat u of uw grafische vormgevers maken, kunnen drukken. Ook foto's kunnen eenvoudig met CMYK worden afgedrukt.


Als u vragen heeft over het drukproces of wilt weten of uw grafische bestand geschikt is voor vlekkeloos drukwerk, neem dan contact op met onze vriendelijke klantenservice via e-mail of telefoon.

Met praktische accessoires op aanvraag

Haal meer uit uw klembordmappen en bestel ze met een extra visitekaartzakje op print24.com. Het plastic zakje is zelfklevend en wordt apart geleverd, zodat u het kunt plaatsen waar u maar wilt.


Klembordmappen met zakjes voor visitekaartjes zijn bijzonder geschikt als ze onder de klanten moeten worden verdeeld. Sales-mensen kunnen hun visitekaartje direct overhandigen zonder problemen.