lieferadresse Facebook_Mobile rechnung Created with Sketch. lieferadresse Created with Sketch. Easyprint-Logo ReBuy_Desktop Finnland Icons/Info Created with Sketch. Icons/Info Created with Sketch. Icons/Info Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.

Klembordmap

Beter online printen!
Product
Klembordmap
Eigenschappen
Formaat Voor A4, met klembeugel
1 zijde
4/0 kleurig CMYK
Plastificering
Buitenpagina's Glanzend
Geen Accessoires
Geen drukproef
Hoeveelheid
1 Stuk
1 Motief
Levering
Standaard naar verwachting op 20./21.12.2022
Gegevens
Drukgegevens later verzenden
undefined
Geselecteerde productconfiguratie
Klembordmap
 • 1 zijde
 • Voor A4, met klembeugel
 • 135 g/m² Kunstdrukpapier
 • 4/0 kleurig CMYK
 • 1 Stuk
 • Plastificering
 • Buitenpagina's Glanzend
 • 1 Motief
 • Levering in België
 • Naar verwachting op 20./21.12.2022
 • Drukgegevens later verzenden
 • Gratis bestandscontrole

38,48 € | 46,57 €

Netto | Bruto Excl. 4,92 € | 5,95 € Verzending

  Klembordmap
  1 zijde , Voor A4, met klembeugel, 135 g/m² Kunstdrukpapier, 4/0 kleurig CMYK, 1 Stuk, Plastificering, Buitenpagina's Glanzend, 1 Motief, Levering in België, Naar verwachting op 20./21.12.2022, Drukgegevens later verzenden, Gratis bestandscontrole

  38,48 € | 46,57 €

  Netto | Bruto Excl. 4,92 € | 5,95 € Verzending

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Reclametechniek

  -15%

  Roll-Up Banners

  Drukproducten

  Flyer DIN A4

  Drukproducten

  Brochures

  Reclametechniek

  Beursbalies

  Reclametechniek

  Beachflags

  Klembordmap drukken

  Klembordmappen spelen een belangrijke rol in de bedrijfs- of klantenservice. Bij print24.com kunnen wij voor u gepersonaliseerde klembordmappen drukken. Een oplage vanaf 1 exemplaar is voldoende om de bestelling te starten, maar onze drukkerij kan ook gemakkelijk tot 10.000 mappen tegelijk verzorgen. Als klant profiteert u van een constante hoge druk- en materiaalkwaliteit van het eerste tot het laatste artikel dat door onze drukkers wordt verwerkt. Een andere troef is het feit dat wij topkwaliteit combineren met aantrekkelijke prijzen. Ook u kunt van deze perfecte combinatie genieten en ons uw klembordmappen laten drukken. Start hier de bestelling en de supergemakkelijke configuratie!


  Of u nu een seminarie bijwoont, een beurs bezoekt of een klantgesprek voert, een klembordmap zorgt er altijd voor dat u al uw belangrijke documenten bij de hand hebt. Ze zijn de perfecte oplossing voor het maken van snelle aantekeningen tijdens een vergadering, of voor promotie- en informatiemateriaal dat aan uw klanten wordt uitgedeeld. Veel van onze klanten gebruiken deze mappen ook bij de verkoop van hoogwaardige producten, omdat ze alle relevante, belangrijke documenten, zoals facturen, handleidingen en garanties opslaan.

  Klembordmappen in uw huisstijl

  Onze klembordmappen worden vaak bedrukt in de bedrijfsontwerpen van bedrijven, waardoor ze zeer veelzijdig zijn. Uw medewerkers kunnen ze meenemen naar conferenties of vergaderingen, terwijl uw klanten hetzelfde product kunnen krijgen, gevuld met brochures of flyers. 


  Heeft u al een aantal geschikte grafische bestanden voor uw huisstijl, uw logo of een pakkende slogan voor uw bedrijf? Begin dan nu met het configureren van uw klembordmappen! Wij drukken ze af in topkwaliteit!

  Perfect voor DIN A4-vellen

  print24.com maakt uw klembordmappen van 1,9 mm dik, gelamineerd grijsbord karton, waardoor ze geschikt zijn voor DIN A4-vellen, hoewel kleinere formaten natuurlijk ook binnenin kunnen passen. Alle mappen hebben standaard een clip en een pen- of potloodhouder. 


  De buitenkanten zijn bedrukt volgens uw specificaties, terwijl het binnenste een witte spiegel heeft die leeg is gelaten.

  Laminering voor optimale bescherming

  Wij bieden lamineren aan als een verfijnde optie voor veel van onze drukwerk producten. Want deze speciale afwerking van het oppervlak maakt uw artikelen sterker en robuuster. Daarom is lamineren standaard voor klembordmappen.

  De volgende lamineeropties zijn beschikbaar om het uiterlijk van de map verder aan te passen of om extra stevigheid te creëren:

  Mat: Het kiezen van een mat oppervlak creëert een subtiele elegantie voor uw klembordmappen.

  Mat, krasvast: Het krasvaste materiaal zorgt ervoor dat uw klembordmappen er ook na veelvuldig gebruik nog goed uitzien. 

  Glans: Het glanzende oppervlak geeft uw klembordmappen een geweldige uitstraling.

  Linnen afwerking: De linnen afwerking zorgt niet alleen voor een stijlvol design, maar ook voor een aangenaam gevoel. 

  Kwalitatief hoogwaardig drukwerk voor extra effect

  Wij drukken de buitenkant van de klembordmappen in het beproefde CMYK-vierkleurenprocédé, waardoor wij bijna elk ontwerp dat u of uw grafische vormgevers maken, kunnen drukken. Ook foto's kunnen eenvoudig met CMYK worden afgedrukt.


  Als u vragen heeft over het drukproces of wilt weten of uw grafische bestand geschikt is voor vlekkeloos drukwerk, neem dan contact op met onze vriendelijke klantenservice via e-mail of telefoon.

  Met praktische accessoires op aanvraag

  Haal meer uit uw klembordmappen en bestel ze met een extra visitekaartzakje op print24.com. Het plastic zakje is zelfklevend en wordt apart geleverd, zodat u het kunt plaatsen waar u maar wilt.


  Klembordmappen met zakjes voor visitekaartjes zijn bijzonder geschikt als ze onder de klanten moeten worden verdeeld. Sales-mensen kunnen hun visitekaartje direct overhandigen zonder problemen.