lieferadresse Facebook_Mobile rechnung Created with Sketch. lieferadresse Created with Sketch. Easyprint-Logo ReBuy_Desktop Finnland Created with Sketch. Created with Sketch.

Klemborden

Beter online printen!

Klemborden

Klemborden
 • 2 zijdes
 • 230 x 315 mm (voor 210 x 297 mm A4)
 • Kunstdrukpapier Kunstdrukpapier
 • Klem, zilverkleurig
 • 1 Stuk
 • Plastificering
 • 2 zijdes Glanzend
 • 1 Motief
 • Levering in België
 • Naar verwachting op Donderdag, 14.07.2022
 • Drukgegevens later verzenden
 • Gratis bestandscontrole

28,51 € | 34,50 €

| 4,92 € | 5,95 €

Klemborden
2 zijdes , 230 x 315 mm (voor 210 x 297 mm A4), Kunstdrukpapier Kunstdrukpapier, Klem, zilverkleurig, 1 Stuk, Plastificering, 2 zijdes Glanzend, 1 Motief, Levering in België, Naar verwachting op Donderdag, 14.07.2022, Drukgegevens later verzenden, Gratis bestandscontrole

28,51 € | 34,50 €

| 4,92 € | 5,95 €

Reclametechniek

Roll-Up Banners

Drukproducten

Flyer/Folders

Drukproducten

Brochures

Reclametechniek

Beursbalies

Reclametechniek

Beachflags

Gepersonaliseerde klemborden

Hoewel de tablets nu hun weg hebben gevonden naar vele aspecten van ons persoonlijke en professionele leven, blijven klassieke "analoge" producten zoals het klembord nog steeds in trek. Deze producten zijn nog steeds een standaardonderdeel van enquêtes, beursstands of logistieke centra. Het praktische formaat en de snelle beschikbaarheid zijn slechts twee van de voordelen die klassieke klemborden bieden. U kunt nu uw gepersonaliseerde klemborden laten drukken op print24.com. Onze service is gericht op zowel kleine als grote klanten uit de industrie en het bedrijfsleven, die waarde hechten aan maximale kwaliteit en kostenefficiënte productie. Als één van de grootste onlinedrukkerijen van Europa voldoet print24.com gemakkelijk en graag aan deze beide eisen.


Clipboards/klemborden zijn een essentieel accessoire voor enquêtes die op straat of op beurzen worden gehouden. Met de praktische clip worden alle vragenlijsten snel en eenvoudig op het bord bevestigd, terwijl de solide vormgeving van de print24.com klemborden ook als stevig schrijfoppervlak kan worden gebruikt - een niet te onderschatten detail bij het gebruik ervan in voetgangerszones of bij evenementen. Met een drukcapaciteit tot 10.000 klemborden per keer bieden wij voldoende ruimte voor grote bedrijven die opiniepeilingen willen uitvoeren. De klemborden zijn ook geschikt voor fundraisers of handtekeningencollecties voor petities etc. Onder onze klanten bevinden zich overigens ook veel vakkundige bedrijven die hun personeel uitrusten met klemborden in corporate design. Deze producten zijn evenzeer populair bij controleurs en logistieke dienstverleners, waardoor leverings- of voorraadlijsten in een handomdraai kunnen worden doorgenomen of gecontroleerd. In scholen en universiteiten zijn andere mogelijke toepassingsgebieden. Wij bieden aantrekkelijke drukprijzen, zelfs voor een minimale oplage van slechts 1 klembord!

Ideaal voor DIN A4

Onze klemborden bestaan uit een twee millimeter dik grijsbord karton, dat bovendien gelamineerd is met laminaat naar keuze. Met een afmeting van 225 x 325 mm zijn deze borden bij uitstek geschikt voor A4-schrijfblokken.

Dankzij de sterke klem kunt u ook alle kleinere DIN-formaten en kleinere speciale formaten op het bord klemmen.

Uw klemborden zijn standaard voorzien van een gelamineerde afwerking

Deze verfijning zorgt voor extra stevigheid en robuustheid. U kunt ook de gewenste lamineringsoptie instellen in het configuratiemenu:

Heb je nog vragen over de verfijningsopties? Stuur dan een e-mail naar onze serviceadviseurs of bel onze hotline!

Glans: De klassieker. Deze klemborden zijn niet alleen beter beschermd tegen vlekken, ze zorgen ook voor aantrekkelijke lichtreflecties. Linnen afwerking: Deze vorm van lamineren zorgt ook voor een uniek gevoel.

Matte laminaat: Deze versie maakt uw klembord zowel stijlvol als robuust.

Mat, krasvast: Deze verfijning is bijzonder geschikt voor ruwere werkomgevingen of voor veelvuldiger gebruik. 

Modern drukwerk voor al uw ontwerpen

We gebruiken het beproefde CMYK-vierkleurenproces om uw klemborden te drukken. Hoogwaardige drukinkten zorgen voor een uitstekende kleur- en beeldweergave. Geniet van maximale flexibiliteit bij de keuze van uw ontwerpen; wij kunnen zelfs foto's of afbeeldingen op het klembord afdrukken.


We drukken op beide zijden van de klemborden. Houd er bij het maken van uw drukopdracht rekening mee dat het klembord ook ruimte nodig heeft, laat hiervoor dus ruimte in uw drukfile. 

Toebehoren voor uw klemborden

Op verzoek kunt u ook een zelfklevend visitekaarthoesje toevoegen, dat u op het bord kunt plakken waar u maar wilt. Deze hoesjes worden apart bij de bestelling geleverd.