lieferadresse Facebook_Mobile rechnung Created with Sketch. lieferadresse Created with Sketch. Easyprint-Logo ReBuy_Desktop Finnland Icons/Info Created with Sketch. Icons/Info Created with Sketch. Icons/Info Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.

Losbladige verzameling

Online laten drukken is beter!
Product
Losbladige verzameling
Eigenschappen
Formaat 210 x 297 mm A4
Liggend
4 pagina´s
115 g/m² Kunstdrukpapier Glanzend
1 zijde
4/0 kleurig CMYK
Snijden
Geen Afwerking
Geen drukproef
Hoeveelheid
1 Motief
1 Stuk
Levering
Standaard naar verwachting op 15./16.12.2022
Gegevens
Drukgegevens later verzenden
undefined
Geselecteerde productconfiguratie
Losbladige verzameling
 • 210 x 297 mm A4 Liggend
 • 4 pagina´s
 • 115 g/m² Kunstdrukpapier Glanzend
 • 1 zijde
 • 4/0 kleurig CMYK
 • Snijden
 • 1 Stuk
 • 1 Motief
 • Levering in België
 • Naar verwachting op 15./16.12.2022
 • Drukgegevens later verzenden
 • Gratis bestandscontrole

16,36 € | 19,80 €

Netto | Bruto Excl. 4,92 € | 5,95 € Verzending

  Losbladige verzameling
  210 x 297 mm A4 Liggend, 4 pagina´s, 115 g/m² Kunstdrukpapier Glanzend, 1 zijde , 4/0 kleurig CMYK, Snijden, 1 Stuk, 1 Motief, Levering in België, Naar verwachting op 15./16.12.2022, Drukgegevens later verzenden, Gratis bestandscontrole

  16,36 € | 19,80 €

  Netto | Bruto Excl. 4,92 € | 5,95 € Verzending

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Drukproducten

  Ordners

  Drukproducten

  Klemborden

  Drukproducten

  Complimentenkaarten

  Drukproducten

  Visitekaartjes

  Reclameproducten

  -10%

  Balpennen

  Losbladige verzameling laten drukken 

  U wilt een aansprekende presentatie van data houden voor de directie van uw bedrijf? Of wilt u wetteksten los laten drukken en vergaren? Met een losbladige verzameling hebt u een handige oplossing bij de hand. Deze methode is ook geschikt voor scholingen of het vergaren van specificatiebladen bij producten.


  Tot maximaal 500 losse bladen kunnen in A4- of A5-formaat worden gebundeld en later met perforatie in een ordner worden gehecht. Als u de verzameling losse bladen wilt laten afdrukken, hebt u bij ons de beschikking over een hele reeks papiersoorten en mogelijkheden voor veredeling. Wij kunnen één set, maar ook meerdere tientallen sets voor u drukken. Start hier heel gemakkelijk online uw drukopdracht.

  Handige formaten om later in een ordner te hechten

  Wij drukken uw losbladige verzameling in A5 (148 x 210 millimeter) of in A4 (210 x 297 millimeter), staand of dwars. Het dwarse formaat is, bijvoorbeeld, geschikt voor een losse verzameling van productschetsen of specificatiebladen.

  Wij kunnen ook gelijk de bladen voor u perforeren zodat u ze na afloop van de presentatie, scholing of seminar in de gebruikelijke ordners kunt hechten.

  Meer dan 60 papieropties voor uw losbladige verzameling

  Wij kunnen uw losbladige verzameling op 13 verschillende soorten papier drukken. Samen met de verschillende papiergewichten en uitvoeringen in mat of glans kunt u kiezen uit meer dan 60 verschillende uitvoeringen van het papier. Een klassieke keuze is het kunstdrukpapier dat beschikbaar is met een papiergewicht van 90 g/m² of in nog zeven andere dikten tot 350 g/m². Als de losbladige verzameling bedoeld is voor een belangrijke presentatie, adviseren wij u te kiezen voor edelpapier of premiumkarton. Onze soorten edelpapier zijn verkrijgbaar in chamois, geribbeld, hoogwit of linnen. Deze soorten maken niet alleen een voortreffelijke indruk, maar voelen ook bijzonder aan.

  Als u de losse bladen later wilt afdrukken, moet u voor een offsetpapier kiezen. Als u belang hecht aan duurzaamheid, moet u voor ons recyclingpapier kiezen. Om een bijzondere indruk achter te laten adviseren wij graspapier, kraftpapier, goudpapier of natuurlijk papier met viltmarkering. Zonder extra veredeling zorgen deze papiersoorten voor een blijvende indruk bij de ontvangers van uw losbladige verzameling. Wij kunnen de verzameling in een hoeveelheid van maximaal 500 bladen voor u drukken. Voor verzamelingen met veel bladen kunt u het beste een papiersoort met een laag gewicht kiezen om de verzameling gemakkelijker hanteerbaar te maken.

  Presentaties opwaarderen met hoogwaardige veredelingen

  U kunt de losbladige verzameling laten veredelen als u het papier extra wilt beschermen en verfraaien. Naast een beschermende lak, kunt ook kiezen voor plastificering of een UV-lak.


  De toepassing van edelpapier en speciale kleuren sluit het gebruik van een beschermende lak uit. U moet hiermee rekening houden bij de samenstelling van de drukgegevens.

  Na het drukken snijden wij de bladen zorgvuldig op maat. Desgewenst kunnen wij ze ook perforeren. De perforatie wordt als 2- of 4-gats perforatie links uitgevoerd. Bij losbladige verzamelingen op A5 is slechts een 2-voudige perforatie mogelijk.

  Veelzijdige opties voor de druk

  Eenvoudige losbladige verzamelingen met productspecificaties of wetteksten drukken wij voor u voordelig in het zwart. Los van de kleurkeuze kunnen wij alleen de voorkant of de voor- en achterkant van de bladen drukken.


  Met CMYK kunnen wij ook foto's of grafische afbeeldingen, zoals illustraties, drukken. Voor speciale presentaties adviseren wij een combinatie van CMYK en goud, goud digitaal, zilver of zilver digitaal.

  Met Pantone is een gelijkmatige kleurendruk over hele vlak mogelijk. Op deze manier kan, bijvoorbeeld, het corporate design kleurecht op de losbladige verzameling worden weergegeven.


  Houd er rekening mee dat bij kraftpapier en graspapier geen speciale kleuren zoals goud en zilver mogelijk zijn.