Icon/Greenline Created with Sketch.

Contactloze kaarten

Online laten drukken is beter!
Geselecteerde productconfiguratie
  Contactloze kaarten

  Contactloze kaarten laten bedrukken

  RFID-kaarten zijn plastickaarten die dankzij hun geïntegreerde chip op verschillende manieren kunnen worden gebruikt. In de chip kunnen toegangsgegevens of tickets worden opgeslagen, die vervolgens met behulp van "Radio Frequency Identification" door een apparaat kunnen worden uitgelezen. Dit maakt RFID-kaarten perfect voor studentenkaarten, toegangskaarten in bedrijven, kaartjes voor het openbaar vervoer of tijdregistratie.


  De gegevens die op de chip zijn opgeslagen, kunnen snel en eenvoudig worden bijgewerkt. Daarom worden RFID-kaarten ook in de hotellerie gebruikt voor toegang tot hotelkamers. Bij ons kan je tegen lage kosten gepersonaliseerde RFID-kaarten laten bedrukken met een eigen slogan, huisstijl of logo. Wij bedrukken tot 50.000 stuks per bestelling!

  Contactloze kaarten dubbelzijdig bedrukbaar

  Onze RFID-kaarten in het praktische creditcardformaat hebben een afmeting van 85,6 x 54 millimeter. Ze kunnen dubbelzijdig bedrukt worden in liggend formaat. Voor het printen gebruiken we het CMYK vierkleurenprocédé. Dit betekent dat je vrij bent om je eigen ontwerp, foto's, logo's of andere afbeeldingen op de kaarten te laten bedrukken.

  Voorafgaand aan de printopdracht kunnen wij op aanvraag een screenproof maken met een digitale preview van uw kaarten. Alle RFID-kaarten zijn gemaakt van glanzend gelamineerd plastic. Dit maakt de kaarten robuuster en duurzamer, zelfs bij veelvuldig gebruik, b.v. als kamerkaarten in hotels of als kantinekaarten.

  Praktische handige extra's voor handig gebruik van uw plastic RFID-kaarten

  Op aanvraag kunnen wij RFID-kaarten voorzien van een LoCo magneetstrip. Als extra beveiligingsfunctie kan je RFID-kaarten voorzien van een schrijfveld. De kaarthouders kunnen daar hun handtekening op zetten. Voor een handiger gebruik raden we accessoires aan, zoals kaart-jojo's. De toegangskaarten kunnen er met een clip aan worden bevestigd.

  Dit voorkomt dat de kaart per ongeluk verloren gaat. Om de kaart te beschermen, kan er een identiteitskaarthouder of een hoes van zacht PVC besteld worden. Metalen clips zijn ideaal voor het bevestigen van toegangskaarten of ID-kaarten. Selecteer eenvoudig de gewenste extra in de configurator. Laat RFID-kaarten nu snel en voordelig bedrukken, al vanaf 25 stuks en in grote oplagen tot 50.000.