Icon/Greenline Created with Sketch.

Kaarthouders

Beter online printen!
Geselecteerde productconfiguratie
  Kaarthouders

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Drukproducten

  Plastic Chip Cards

  Reclameproducten

  Lanyards

  Reclametechniek

  -25%

  Roll-Up Banners

  Horecaproducten

  Tafeldisplays

  Horecaproducten

  Kelnerboekjes

  Kaarthouders laten drukken

  In het dagelijks leven spelen kaarten voor ieder van ons een belangrijke rol. Of het nu gaat om een kamerkaart, klantenkaart, kredietkaart of sleutelkaart, de handige plastic kaarten zijn belangrijk voor betaling of identificatie. Met een kaarthouder van papier zijn deze kaarten goed beschermd. Bij print24.com kunt u deze hoogwaardige kartonnen kaarthouders laten bedrukken, bijv. met uw logo of uw reclameboodschap. U kunt kiezen uit verschillende designs.


  Deze reclamedragers kunnen door uw klanten worden gebruikt als hotelkaarthouder of als aantrekkelijke verpakking voor waardebonkaarten, cadeaubonnen of tickets. Wij maken en bedrukken uw kaarthouders in formaten die geschikt zijn voor alle standaardformaten en visitekaartjes. Er zijn vijf verschillende uitvoeringen beschikbaar.

  Laat kaarthouders maken in verschillende ontwerpen

  De Classic kaarthouder is de eenvoudigste standaarduitvoering. De klep wordt geopend en de kaart wordt in een gleuf aan de rechterzijde gestoken. Dit product is zeer geschikt voor bonkaarten. Met de variant "slipcase" krijgt u een perfecte hoes voor de waardebon of cadeaukaart. Bovendien kunt u kiezen voor een uitklapbare kaarthoes met vak in staand of liggend formaat of met twee vakken, bijv. voor twee keycards of klantencadeaubonnen.

  Alle kaarten kunnen paginavullend worden ontworpen en dienovereenkomstig worden gedrukt. Na het drukken worden uw kaartomslagen uitgestanst en gerild. Alle hoesjes (behalve de Classic kaarten) worden extra gelijmd. Om ruimte te besparen tijdens verzending en opslag, leveren wij uw kaarthouders plat.

  Hoogwaardige kaarthouders

  Voor uw kaarthouders bedrukken wij 300 gsm sterk premium beelddrukpapier. Door het stabiele papier is de kaart zeer goed beschermd. Tegelijkertijd gebruikt u een milieuvriendelijker product dan plastic hoesjes.

  De papieren versie is ook geschikt voor permanent gebruik, bijvoorbeeld als omslag voor tankkaarten of toegangskaarten in het bedrijf. Zeer vaak wordt het gebruikt als mapje voor keycards in hotels.

  Veelzijdigheid in CMYK drukken

  Voor het drukken gebruiken wij het CMYK vierkleuren proces. Op deze manier bent u zeer vrij in uw keuze van ontwerp. U kunt reclameboodschappen, slogans, uw logo of zelfs foto-ontwerpen op de kaartomslagen laten drukken.

  Afhankelijk van de hoes die u kiest, kunt u éénzijdig of tweezijdig bedrukken. Dit geeft u een breed spectrum aan ontwerpmogelijkheden om indruk te maken op uw klanten met op maat gemaakte kaartmappen voor elke gelegenheid.