lieferadresse Facebook_Mobile rechnung Created with Sketch. lieferadresse Created with Sketch. Easyprint-Logo ReBuy_Desktop Finnland Created with Sketch. Created with Sketch.

Deurhangers

Beter online printen!
Deurhangers
 • 1 zijde
 • 105 x 297 mm
 • 350 g/m² Offset
 • 4/0 kleurig CMYK
 • Ponsen
 • Geen bundeling
 • 50 Stuks
 • 1 Motief
 • Levering in België
 • Naar verwachting op Woensdag, 13.07.2022
 • Drukgegevens later verzenden
 • Gratis bestandscontrole

177,22 € | 214,44 €

| 4,92 € | 5,95 €

Deurhangers
1 zijde , 105 x 297 mm , 350 g/m² Offset, 4/0 kleurig CMYK, Ponsen, Geen bundeling, 50 Stuks, 1 Motief, Levering in België, Naar verwachting op Woensdag, 13.07.2022, Drukgegevens later verzenden, Gratis bestandscontrole

177,22 € | 214,44 €

| 4,92 € | 5,95 €

Drukproducten

Kaarthouders

Horecaproducten

Tafeldisplays

Horecaproducten

Onderzetters

Horecaproducten

Menukaarten

Reclameproducten

Dek-strandstoelen

Aangepaste deurhangers drukken

Deurhangers zijn zeer veelzijdig, en kunnen worden gebruikt in hotels, als spiegeltags in auto's, of als papieren tags voor reclamecampagnes. Alles wat u nodig heeft zijn passende motieven of teksten. Wij zorgen dan voor het drukken betrouwbaar van uw producten. Of het nu gaat om een klein bedrijf of een grote marketingcampagne, print24.com kan tussen de 25 en 50.000 deurhangers tegelijk drukken. U geniet niet alleen van lage prijzen, maar u profiteert ook van een breed scala aan verfijnings- en drukmogelijkheden en premium kwaliteit! Wij adviseren u graag telefonisch over alle bestellingen. Maak gewoon gebruik van onze servicehotline.


Deurhangers bedrukt met "Please do not disturb" hebben in veel films een belangrijke ondersteunende rol gespeeld en zijn misschien zelfs ook wel door u gebruikt. Ze zijn te vinden op vrijwel elk type accommodatie, van basis- tot 5-sterren. Als u ook een hotel of pension runt, kunt u hier uw eigen deurhangers configureren met print24.com en ze online bestellen. Met behulp van moderne printers kunnen wij zonder problemen enkele duizenden deurhangers voor u printen. Begin hier met uw bestelling!

Reclamecampagnes met deurhangers

Wanneer heb je voor het laatst de metro of de trein genomen? Was u ook geïnspireerd door een discreet in het oog springende reclamecampagne met deurhangers op bagagerekken of leuningen? Heeft u ook geprofiteerd van een coupon of waardebon die dankzij deze hangers werd uitgedeeld? Misschien wilt u ook genieten van het grote reclamepotentieel dat deze hangers uw bedrijf bieden. Ga dan aan de slag met uw printopdracht op print24.com. Met lage drukkosten zorgen wij ervoor dat u met grote aantallen een groot bereik heeft. Als u vragen heeft, kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen met ons serviceteam!

Plaats voor uw motieven

Alle deurhangers worden geleverd in het formaat 105 x 297-mm. Deze ruimte kan gebruikt worden voor uw tekst of motieven.


Na het drukken worden alle deurhangers uitgestanst in de vorm van een typische deurhanger.

Spiegeltags voor huurauto's of autodealers

Als u een groter wagenpark beheert voor leasing of voor uw bedrijf, kunnen spiegeltags helpen bij de organisatie. U kunt ze bijvoorbeeld in een auto plaatsen om te laten zien dat deze is schoongemaakt en klaar is voor gebruik. Of u kunt ze gebruiken om alle voertuigen in een bepaalde groep aan te duiden. Als u gebruikte auto's verkoopt, kunt u vooraf gemaakte deurhangers laten bedrukken om later belangrijke autospecificaties, zoals uitvoer of extra's, en de prijs in te voeren. Dankzij ons brede scala aan verfijningsopties kunt u spiegeltags maken die perfect passen bij de betreffende autocategorie, bijvoorbeeld een luxe limousine moet anders zijn dan die van een kleine auto.

Meer dan alleen papier - maak uw keuze

Met print24.com kunt u uw deurhangers aan één of beide zijden bedrukken. U kunt kiezen uit verschillende soorten papier, van eenvoudig tot robuust. Gecoat gestreken papier is een kosteneffectieve optie.


Het is verkrijgbaar in grammages van 170 - 400 g/m². Het 350 grams premium karton is bij uitstek geschikt voor herhaaldelijk gebruik.

De offsetpapieren in 350 g/m² en 400 g/m² worden gekenmerkt door de beste drukresultaten en een nog grotere stabiliteit. Voor onze milieubewuste klanten bevelen wij het 300 g/m² recycling wit aan. Het gerecycleerde papier heeft het Blue Angel-certificaat. Het 300 grams chromo-board overtuigt door zijn maximale stabiliteit en de ongestreken achterzijde is vlot beschrijfbaar.

Nog meer ruimte voor creativiteit: Verfijning

Er zijn veel verschillende afwerkingsopties om uit te kiezen. Zo onderscheiden uw deurhangers zich duidelijk van de huidige normen en worden ze iets heel bijzonders.

Afhankelijk van het soort papier dat u kiest, kunt u kiezen tussen plastificatie, embossing of vernis.

Lamineren/speciale folies


In plastificatie of laminering wordt een flinterdunne folie op het drukwerk aangebracht. Uw producten zijn niet alleen gecoat, maar zijn ook resistenter en dus duurzamer. Afhankelijk van uw wensen kan u voor deze folie een glanzend of mat effect kiezen. Daarnaast is er de mogelijkheid om te kiezen voor een speciale matte folie met een fluweelachtig of linnenstructuur oppervlak.

Blinddruk


In blind of reliëfdruk worden individuele motieven, logo's, ornamenten of belettering driedimensionaal uitgelicht. Het product wordt op de betreffende punten vervormd, d.w.z. in hoogte of diepte gepreegd, waardoor het een extra haptisch effect krijgt.

Hot foil embossing/vlak druk


Bij dit type afwerking wordt door middel van warmte en druk een transferfolie op de eerder gedefinieerde oppervlakken aangebracht. Afhankelijk van de gebruikte folie worden verschillende effecten bereikt, zoals hoogglanzende metaalfolies in goud, zilver of brons / koper.

Hot foil reliëfstempeling


Hot foil reliëfstempelen is een combinatie van blinddruk/reliëfstempelen en hot foil stamping: Met behulp van warmte en druk wordt een transferfolie op de af te werken oppervlakken aangebracht en worden bovendien de overeenkomstige zones naar boven toe in reliëf aangebracht. Dit zorgt voor unieke lichtreflecties en verbazingwekkende haptische effecten.

UV-vernis


De UV-oppervlaktevernis is een extra laag die zorgt voor glanzende en perspectivische effecten. De UV-vernis kan over het gehele oppervlak of gedeeltelijk worden aangebracht (UV-spotvernis). De coating zorgt niet alleen voor uitstekende hoogglanseffecten, het product is ook bestendig en dus beschermd tegen krassen.

UV-spotvernis


De UV-spotvernis zorgt voor glanzende en perspectivische effecten, maar de vernis wordt slechts gedeeltelijk aangebracht, d.w.z. op afzonderlijke motieven, logo's of belettering. Het bedrukte product wordt zo een individueel en edel sieraad.

Bedrukte deurhangers met speciale kleuren

Gebruikt u een speciale kleur voor uw huisstijl? Of wilt u uw deurhangers gewoon laten opvallen? Of wilt u gewoon een extreem goedkope oplossing in zwart-wit? Maak dan gebruik van print24.com's volledige scala aan moderne druktechnologie.

Zwart

Zwart + Pantone

Zwart + Goud

Zwart + Zilver

Of het nu effen zwart is of hoogwaardig met Pantone/HKS speciale kleuren, het is geen probleem met onze drukmachines. Wij kunnen ook goud- of zilverkleuren realiseren, bijvoorbeeld met een standaard CMYK vierkleurendruk. U kunt één of beide zijden van uw deur tags laten bedrukken. 

CMYK

CMYK + HKS

CMYK + Pantone

CMYK + Goud

CMYK + Zilver