Icon/Greenline Created with Sketch.

Magneetstripkaarten

Online laten drukken is beter!
Geselecteerde productconfiguratie
  Magneetstripkaarten

  Magneetstripkaarten laten bedrukken

  Er is tegenwoordig waarschijnlijk geen portemonnee waar geen magneetstripkaart in zit. Dit is niet verwonderlijk, aangezien deze kaarten op vele manieren kunnen worden gebruikt, b.v. als toegangskaart bij de fitnessclub of als bonuskaart bij je favoriete bakkerij.


  Magneetstripkaarten zijn ook erg praktisch als cadeaukaart of voucher. Tegelijkertijd kunnen deze kaarten ook worden gebruikt voor branding. Hier kan je magneetstripkaarten met jouw ontwerp en met exclusieve afwerkingen zoals hologrammen tegen lage kosten, in grote aantallen en in uitstekende kwaliteit laten bedrukken.

  Praktisch creditcardformaat voor jouw magneetstripkaarten

  Wij printen jouw ontwerpen en afbeeldingen op de 85,6 x 54 millimeter magneetstripkaarten. Let bij het aanmaken van de printgegevens op de uitsparing voor de magneetstrip. De kaarten kunnen in liggend formaat bedrukt worden. Beide zijden zijn standaard te bedrukken. Om jou de grootst mogelijke flexibiliteit te geven in het ontwerp, bedrukken wij in CMYK. Dit betekent dat zowel foto's als bedrijfskleuren of logo's in hoge kleurdiepte en glans op de plastickaarten kunnen worden gedrukt.

  Jouw kaart wordt standaard geleverd met een HiCo magneetstrip. Hierdoor kan je de pasjes bijvoorbeeld gebruiken als beveiligingspasje of medewerkerspasje. Dankzij de High Coercivity kunnen gegevens veel langer worden opgeslagen dankzij de robuuste strip. De goedkopere LoCo magneetstrips zijn ideaal voor hoteldeursleutels. De afkorting staat voor "Low Coercivity", wat overeenkomt met een lagere fluxdichtheid van het magnetische veld. LoCo-strips zijn vooral populair voor toepassingen met veel schrijfbewerkingen en vaak wisselende gegevens.

  Praktische accessoires voor je pasjes met magneetstrips

  Als je een extra beveiligingsfunctie wilt gebruiken, kunnen we een schrijfveld voor de handtekening van de kaarthouder op de kaart toevoegen. Om de kaart te bevestigen is een rond of sleuf gat aan de linkerkant ideaal. Op deze manier kan de magneetstripkaart als toegangskaart worden bevestigd aan een jojo, die je optioneel bij ons kan bestellen.

  Om de magneetstrip tegen krassen te beschermen, zijn er naast de badgehouders ook zachte PVC-hoezen verkrijgbaar. Deze kunnen gemakkelijk worden besteld samen met metalen clips om de kaarten aan jassen of overhemden te bevestigen. De clips zijn verkrijgbaar met een kunststof of textiele hoes.

  Voor nog mooiere magneetstripkaarten - onze afwerkingen

  Haal meer uit magneetstripkaarten met onze afwerkingen. Je kan belettering of logo's laten hot stampen in goud of zilver. Daarnaast kun je het uiterlijk van je kaarten optimaliseren met holografische afbeeldingen in regenboogfolie, waardoor ze nog exclusiever worden. Op verzoek kunnen we links of rechts op de magneetstripkaart het wereldbolsymbool of een VIP-belettering als hologramfolie toevoegen. Een echte blikvanger voor clubkaarten of lidmaatschapskaarten.

  Als je jouw kaarten wilt nummeren, raden we thermische transferdruk aan voor opeenvolgende nummers of barcodes EAN 128 ook met opeenvolgende nummers. Voor een extra voelbaar effect kunnen we goud- of zilverreliëf toevoegen aan de magneetstripkaarten. Nu magneetstripkaarten laten bedrukken – tegen lage prijzen, uitstekende kwaliteit met oplagen tot 50.000 stuks - print24.com!