Icon/Greenline Created with Sketch.

Smartcards

Online laten drukken is beter!
Geselecteerde productconfiguratie
  Smartcards

  Smartcards laten bedrukken

  Smartcards zijn veelzijdige plastickaarten. Als toegangskaart voor een locker in de sportschool of als sleutelkaart in het hotel, als cadeau- of voucherkaart of als bonuskaart in de supermarkt of toegangskaart in bedrijven.


  De handige plastic kaarten in creditcardformaat zijn gewoonweg veelzijdig en praktisch. Per bestelling kunnen wij tot 50.000 chipkaarten in diverse kleuren bedrukken met jouw ontwerp of logo in alle bedrijfskleuren. Talloze extra's zijn op aanvraag leverbaar, zoals een LoCo magneetstrip, een extra schrijfveld, een gaatje of clips voor het bevestigen van de kaarten. Alle bedrukte smartcards kunnen worden gebruikt met standaardlezers.

  Robuuste chipkaarten in handig creditcardformaat

  Bij het configureren van chipkaarten heb je de mogelijkheid om de chip links of rechts te selecteren, afhankelijk van het kaartontwerp. Daarnaast kun je kiezen tussen twee chipvarianten. Wij maken kaarten met een FM 4442 of een FM24C02 chip. Beide hebben een geheugencapaciteit van maximaal 256 bytes. Dit betekent dat klantgegevens, toegangsgegevens en aankoopgegevens, b.v. voor bonuskaarten, kunnen worden bewaard en gemakkelijk worden gelezen met een standaardlezer.

  Dankzij het praktische formaat van 85,6 x 54 millimeter passen je chipkaarten gemakkelijk in de portemonnee. Voor- en achterkant worden standaard bedrukt. Voor het printen gebruiken we het CMYK vierkleurenprocédé. Dit betekent dat je vrij bent om jouw ontwerpen, foto's, slogans of logo's te kiezen. Wilt je een proef chipkaart ontvangen? Dat kan! Vraag dan tegen een kleine meerprijs een screenproof aan.

  Praktische extra's voor uw smartcards

  Om de beveiliging van toegangs- of betaalkaarten te vergroten, kan je een schrijfveld door ons laten toevoegen aan de smartcards. We kunnen ook een LoCo magneetstrip aan de kaarten toevoegen. Hierop kan aanvullende informatie worden opgeslagen, die kan worden gebruikt voor boekingen of betalingen. Voor eenvoudige bevestiging bieden we een optioneel sleuf of rond gat aan de bovenkant van de kaart.

  Card-jojo's zijn ook erg praktisch, b.v. voor beurzen of toegangskaarten in bedrijven. Deze kunnen optioneel in de configurator worden toegevoegd, evenals beschermhoezen van zacht PVC of robuuste ID-kaarthouders in staand formaat. Er zijn metalen clips beschikbaar om de smartcard snel en eenvoudig aan het shirt of blouse te bevestigen. Selecteer eenvoudig de gewenste accessoires in het configuratiemenu. Print nu voordelig smartcards, tot 25.000 stuks in maximaal 10 versies per bestelling - met print24.com!