Icon/Greenline Created with Sketch.

Ringbanden

Beter online printen!
Geselecteerde productconfiguratie
  Ringbanden

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Drukproducten

  Plastic insteekhoezen

  Drukproducten

  Ringmap Slipcases

  Reclameproducten

  Balpennen

  Drukproducten

  Notitieblokken

  Drukproducten

  Bureau onderleggers

  Gepersonaliseerde ringbanden

  Ringbanden zijn meer dan alleen veelzijdige archiefsystemen voor op kantoor; ze zijn een aantrekkelijke manier om documenten te presenteren of te bewaren. U kunt uw ringbanden laten drukken op print24.com. Het enige wat u nodig heeft is een drukbestand, en uw bestelling kan dan gemakkelijk online worden geconfigureerd. U geniet van een uitstekende drukkwaliteit en extra verfijningsopties voor uw ringbanden. Dankzij moderne drukprocessen en een klantgerichte, lage prijsstrategie kunnen wij uw mappen ook tegen zeer eerlijke prijzen drukken. Onze service richt zich zowel op particuliere klanten als op key accounts met een drukvolume van enkele duizenden mappen per bestelling.


  Ringbanden zijn een manier om documenten netjes te archiveren en tegelijkertijd aantrekkelijk te presenteren, waardoor ze zeer veelzijdig zijn. Makelaars gebruiken ze om hun vastgoedprofielen exclusiever te maken, terwijl verkopers ze vullen met de producten van hun bedrijf voor meer visuele presentaties. Verzekeringsmakelaars verzamelen alle belangrijke documenten van hun klanten in ringbanden, zodat ze de zaken netjes en georganiseerd kunnen overhandigen. En autodealers kunnen ze gebruiken om al het papierwerk in verband met de verkoop van auto's te verwerken. Ringbanden zijn ook geschikt voor logistieke dienstverleners waarvan de chauffeurs leveringsbonnen of andere documentatie nodig hebben om goederen te kunnen exporteren.

  Praktische mappen voor uw kantoor

  Of u nu een éénmanszaak bent of een kmo met meer dan 100 medewerkers, elk bedrijf print dagelijks documenten uit. En deze documenten moeten goed georganiseerd zijn als u ze wilt bijhouden. Hoe groter het bedrijf, hoe meer "papierwerk" er wordt opgebouwd.

  Met persoonlijke ringbanden in verschillende kleuren of designs, maakt u het makkelijker om dossiers in uw kantoor te ordenen. U zult merken dat uw kantoor niet alleen netter is, maar dat u ook steeds meer uw gepersonaliseerde ringbanden raadpleegt.

  Het ontwerp: Praktisch formaat voor DIN A4

  Wij drukken ringbanden af die geschikt zijn voor het opslaan van documenten in DIN A4-formaat, met een vulhoogte van 10 mm. De ringbanden zijn ook voorzien van een D-vormig 2 of 4-rings klemmechanisme, afhankelijk van de gekozen optie. 


  Het praktische is dat documenten zowel gestanst als geniet kunnen worden. De afstand tussen de klemmen komt overeen met de conventionele perforatie voor DIN A4-vellen, wat betekent dat er ook plastic hoezen in de mappen kunnen worden gebruikt.

  Verfijningsopties: Voor een stijlvoller uiterlijk en een aangenaam voelbaar effect

  Om de sterkte en kwaliteit van de mappen te verhogen, lamineert print24.com deze standaard. U kunt de extra verfijning in vier verschillende versies configureren. Zowel glanzende als matte laminering geeft uw ringbanden een aantrekkelijk uiterlijk.

  De matte krasbestendige optie beschermt de buitenkant tegen krassen, zelfs na intensief gebruik. Als u wilt dat uw mappen een buitengewoon gevoel hebben, ga dan voor de afwerking van het linnen.

  • Mat: Het verstrekken van elegante, stijlvolle onderschrijving in uw dagelijkse kantooractiviteiten.
  • Mat krasvast: Deze verfijning maakt de mappen harder en robuuster.
  • Glanzend: Laat uw mappen uw kantoor optisch opfleuren.
  • Linnen afwerking: De klassieke linnen afwerking ziet er gevarieerd uit, en is ook praktisch.

  Verfijning detailelement

  Wij kunnen zowel de buitenzijde als de binnenzijde van uw ringbanden bedrukken. U kunt kiezen uit twee standaardprocessen met zwart-wit en CMYK-vierkleurendruk, waardoor u kunt genieten van het volledige aanbod aan moderne drukmogelijkheden.

  De mappen kunnen net zo gemakkelijk met foto's worden bedrukt als dat ze in één enkel volvlak kunnen worden gemaakt, waardoor u een maximale flexibiliteit hebt wat betreft uw motief.