Icon/Greenline Created with Sketch.

Ringmap Slipcases

Beter online printen!
Geselecteerde productconfiguratie
  Ringmap Slipcases

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Drukproducten

  Plastic insteekhoezen

  Drukproducten

  Ordners

  Reclameproducten

  Balpennen

  Drukproducten

  Notitieblokken

  Drukproducten

  Bureau onderleggers

  Bedrukking foedraal/cassette/slipcases

  Wie ringmappen gebruikt om de zaken op kantoor netter te houden, zal de bijpassende foedralen/cassettes/slipcases nog meer op prijs stellen. Deze praktische producten helpen niet alleen bij het sorteren van mappen op basis van thema, maar beschermen ze ook. Hier bij print24.com kunt u slipcases laten bedrukken met uw eigen persoonlijke ontwerpen, ook als losse artikelen. Wij zorgen dan betrouwbaar en professioneel voor het drukproces. Bovendien profiteert u van de expertise en de combinatie van topkwaliteit en eerlijke prijzen bij een van de grootste onlinedrukkerijen van Europa. Als u uw drukbestand al hebt aangemaakt, kunt u nu beginnen met het configureren van uw cassette/foedraal/slipcase voor het drukken.


  Als u uw kantoor op een meer gestandaardiseerde manier wilt inrichten, zijn deze beschermende foedralen de ideale manier om voor te gaan. U kunt dit product bijvoorbeeld laten bedrukken met uw huisstijl om ervoor te zorgen dat uw archieven er allemaal perfect en uniform uitzien. Een andere optie is het bedrukken van de slipcases in verschillende kleuren voor verschillende afdelingen of documenttypes. Het systeem dat u toepast is volledig aan u. En waar kunt u de cassettes in uw huisstijl of met andere motieven tegen een eerlijke prijs laten drukken? Bij print24.com natuurlijk! Wij helpen u graag met uw vragen over dit product.

  Professionele accessoires voor verkoop en administratie

  Help meer orde te scheppen in uw verkoopafdeling door individuele foedralen/cassettes/slipcases voor ringmappen te gebruiken. Ze bieden een betere bescherming voor ordners met brochures, formulieren of andere documenten, en maken ook een duidelijkere en beter hanteerbare archivering mogelijk. Het voordeel van dit systeem is dat de mappen eenvoudig worden ingeschoven en kunnen worden opgehaald door ze er weer uit te trekken.

  Uw verkoops- en administratief personeel zal u er dankbaar voor zijn. Deze slipcases zijn ook perfect voor medische klinieken, advocatenkantoren, overheidsdiensten of -agentschappen. Het enige wat u nodig heeft om uw drukopdracht te configureren is een drukbestand met uw eigen ontwerpen. De bestelling kan in een paar klikken worden voltooid!

  Perfecte maat en vorm voor bedrukte print24.com-ringmappen

  Alle slipcases die u bestelt bij print24.com zijn geschikt voor DIN A4-ringmappen. U kunt kiezen uit twee verschillende vulhoogtes: 30 mm voor smalle binders en 50 mm voor bredere binders. Het DIN A4-formaat is natuurlijk ook groot genoeg voor tijdschriftmappen of brochures.

  Voor het maken van de foedralen/cassettes/slipcases gebruiken we 1,8 mm dik grijsbord karton, dat we lamineren voor extra stevigheid en duurzaamheid. Vingeruitsparingen zijn standaard aanwezig om het uitnemen te vergemakkelijken.

  Beschermd tegen krassen - standaard lamineren

  Om ervoor te zorgen dat uw foedralen/cassettes/slipcases nog lang meegaan, lamineren we deze. Bij print24.com kunt u deze verfijning in vier verschillende uitvoeringen configureren. De optie "glans" zorgt voor stijlvolle reflecterende effecten, terwijl "mat" een discreet elegant oppervlak oplevert.

  Uw slipcases zullen nog robuuster zijn met een krasvaste, matte laminering, die voorkomt dat de producten krassen krijgen, zelfs als ze vaak worden gebruikt. Tot slot ziet het lamineren van de buitenkant met een linnen afwerking er niet alleen goed uit, maar voelt ook prettig aan.

  Beproefd drukproces voor het volledige aanbod aan drukmogelijkheden

  Wilt u foto's drukken op uw foedraal of alleen maar een gewone belettering? Wilt u een volledig kleurenschema maken of bent u tevreden met een eenvoudig logo? Welk ontwerp u ook kiest, the sky is the limit als het gaat om het beproefde CMYK-vierkleurenproces van print24.com.

  Laat je fantasie de vrije loop. Wij zorgen voor een hoge kwaliteit van het drukwerk! Zorg ervoor dat u voor het drukken een afloop van twee millimeter aan elke zijde van uw afdrukbestand toevoegt.