Icon/Greenline Created with Sketch.

Tijdschriftcassettes

Beter online printen!
Geselecteerde productconfiguratie
  Tijdschriftcassettes

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Drukproducten

  Plastic insteekhoezen

  Drukproducten

  Ringmap Slipcases

  Reclameproducten

  Balpennen

  Drukproducten

  Notitieblokken

  Drukproducten

  Bureau onderleggers

  Tijdschriftcassettes drukken

  Tijdschriftcassettes horen perfect thuis op uw bureau en zijn zeer nuttig. Veel mensen bewaren er bijvoorbeeld hun facturen in voor latere sortering. Hier op print24.com kunt u tijdschriftencassettes professioneel laten drukken met uw eigen motieven. Dankzij flexibele bestelhoeveelheden is onze service gericht op zowel zakelijke als particuliere klanten. In beide gevallen kan de drukopdracht comfortabel op uw beeldscherm worden geconfigureerd. Het enige wat u nodig heeft om aan de slag te gaan is een drukbestand met uw motieven, slogans of foto's.


  Tijdschriftmappen/cassettes maken het mogelijk om documenten rechtopstaand op te slaan. Het voordeel hiervan is dat losse vellen niet willekeurig in het rond liggen, maar netjes op één plek worden opgeborgen. Een ander pluspunt is dat de papieren geen extra perforatiegaten nodig hebben om te worden gearchiveerd; ze worden pas later in mappen gesorteerd. Deze opbergboxen worden vaak gebruikt door autoverhuurbedrijven en verhuurders van vakantiewoningen. Kopieën van de contracten worden aan het begin van het huurcontract gearchiveerd en aan het eind bij de factuur gevoegd.

  Tijdschriftencassettes in uw huisstijl

  Bedrijven die hun eigen huisstijl hanteren stralen over het algemeen professionaliteit en stijl uit. Door het creëren van tijdschriftmappen in uw huisstijl zorgt u voor een uniform bedrijfsimago tot in het kleinste detail. Uiteraard zijn er ook andere drukmogelijkheden voor uw tijdschriftcassettes, zoals verschillende kleuren of ontwerpen voor verschillende opslaglocaties. Of geef elk van uw afdelingen een ander ontwerp. Heeft u al een ontwerpidee dat klaar is om als drukbestand te worden gebruikt? Ga dan hier aan de slag, en start uw drukopdracht met de supereenvoudige configuratie op print24.com!

  Tijdschriftenopslag bij bibliotheken of scholen

  Wat is de beste manier om tijdschriften netjes en schoon op te bergen? Tijdschriftcassettes. Door te kiezen voor print24.com tijdschriftcassettes bent u niet enkel slim, maar ook het logo van uw school of bibliotheek erop laten drukken is slim. Misschien heeft u uw eigen privékrant of documentenarchief, wat een andere goede manier is om onze tijdschriftencassettes voor te gebruiken. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste opmaak.

  Eén formaat, twee verschillende vulhoogtes

  Alle tijdschriftcassettes op print24.com zijn ontworpen voor DIN-A4-papier en documenten, hoewel ze ook gemakkelijk kleinere formaten kunnen bevatten. De hoeveelheid documenten of brochures die ze kunnen bevatten is afhankelijk van de vulhoogte.


  U kunt kiezen tussen vulhoogtes van 50 mm en 70 mm, met de nodige stevigheid van het materiaal - 1,8 mm dik, duurzaam, gelamineerd karton.

  Standaard verfijning

  print24.com's tijdschriftcassettes zijn allemaal aan de buitenkant gelamineerd, waardoor het karton sterker en steviger is. U kunt hier kiezen uit vier verschillende opties. Zo kiezen veel klanten voor een glanzend oppervlak omdat dit er heel elegant uitziet, maar de matte laminering is daarom zeker niet minder stijlvol.


  De linnen afwerking is bijzonder uniek, maar als u een echt robuuste tijdschriftenmap wilt, ga dan voor de matte krasvaste versie.

  Moderne drukprocessen voor maximale flexibiliteit

  Om een maximale flexibiliteit bij de keuze van uw motieven mogelijk te maken, gebruiken wij voor het afdrukken van uw tijdschriftbestanden het beproefde CMYK-vierkleurenprocédé, dat zelfs een eenvoudige afdruk van de foto's mogelijk maakt. Een effen, all-around kleurcoating is evenzeer mogelijk. Na het drukken van uw producten worden deze vervolgens gemonteerd voordat ze bij u worden afgeleverd.

  Houd er rekening mee dat de rand van binnenuit zichtbaar is. Als u vragen heeft over het drukproces of er meer over wilt weten, kunt u contact met ons opnemen of ons serviceteam mailen.