Icon/Greenline Created with Sketch.

Etiketten op rol

Beter online printen!
Geselecteerde productconfiguratie
  Etiketten op rol

  Etiketten op rol laten drukken

  Etiketten op rol bieden detailhandelaars en fabrikanten een praktische manier om producten snel met de hand of machinaal te etiketteren. De stickers op rol zijn even geschikt voor het etiketteren van flessen als voor het machinaal etiketteren van verzendzakken. In het algemeen zijn etiketten op rol altijd handig wanneer er veel etiketten tegelijk nodig zijn.


  Bij print24.com kunt u uw etiketten op rol direct online configureren. Het enige wat u nodig heeft is een geschikt drukbestand. U selecteert alle details zoals etiketformaat, design, drukkleuren en verzendoptie met slechts enkele muisklikken. Wij zorgen voor een hoogwaardige en voordelige bedrukking van uw zelfklevende etiketten op rol. U profiteert van de flexibele capaciteiten van onze drukkerij, waar wij tot 50.000 stuks per bestelling voor u kunnen produceren.

  Ruime keuze aan formaten voor uw zelfklevende etiketten

  Wij bieden 28 verschillende formaten etiketten op rol aan. Het kleinste formaat is vierkant en meet 20 x 20 millimeter. Deze stickers zijn zeer geschikt om bijvoorbeeld productinformatie op verpakkingen te plakken. Wilt u de zelfklevende etiketten iets groter, dan vindt u bij ons nog zeven vierkante etiketten tot een formaat van 275 x 275 millimeter.


  Als alternatief kunt u kiezen voor rechthoekige zelfklevende etiketten, die verkrijgbaar zijn op een praktische rol. Rechthoekige etiketten zijn verkrijgbaar in formaten van 20 x 50 tot 280 x 500 millimeter. Deze etiketten kunnen in liggend of staand formaat worden bedrukt. Rechthoekige etiketten zijn zeer geschikt voor het etiketteren van ingrediënten in flessen of verpakkingen, of kunnen worden afgedrukt als verzendetiketten voor retourzendingen.

  Zeer praktisch zijn onze etiketten in DIN-formaat. Ze zijn verkrijgbaar in DIN A9 tot DIN A4 en zijn ideaal wanneer papier in DIN-maten volledig moet worden afgedekt.

  Ronde etiketten, die u bij ons in drie formaten kunt opmaken, met een diameter van 20, 50 en 80 millimeter, zijn geschikt voor waarschuwingsborden.

  Ovale etiketten zijn iets bijzonders. Ze kunnen ook worden gebruikt voor het etiketteren van flessen. Het gehele oppervlak van het etiket kan worden bedrukt. Let wel op de afloop aan beide zijden.

  Diverse papiervarianten voor uw etiketten op rol

  Als u wilt dat uw etiketten niet alleen visueel, maar ook haptisch opvallen, is viltgestreken ongestreken papier in wit een goede keuze. Tegelijkertijd overtuigt het door zijn natuurlijkheid. Als duurzaamheid een prioriteit is voor uw drukwerk, adviseren wij etiketten van graspapier of ons gerecyclede kleefpapier.


  Zelfklevende folies zijn een klassieke keuze. Hiermee kunt u etiketten in neongroen, neongeel of neonrood maken. Of u kunt kiezen voor de witte, permanent klevende folie, die zich kenmerkt door een sterke fixatie.


  Als u wilt dat de etiketten gemakkelijk kunnen worden verwijderd, configureer dan uw etiketten op rollen met verwijderbaar, wit kleefpapier. Het is ook verkrijgbaar als permanent klevende versie in wit of ondoorzichtig.


  Afhankelijk van de papiervariant die u kiest, hebt u ook de keuze uit twee aantrekkelijke afwerkingen met UV-oppervlakvernis of stabiliserende beschermende vernis.

  Flexibel CMYK-drukproces

  Als u kiest voor neonetiketten van zelfklevende folie, is eenvoudig zwart drukken de beste optie. Op witte folies of kleefpapier kunt u foto's, afbeeldingen en slogans met CMYK afdrukken. Zo bent u flexibel in de keuze van uw motief. Bovendien bieden wij bedrukking met CMYK plus wit aan. Zo kunt u de achtergrond van de sticker in een homogeen kleurvlak ontwerpen en de tekst in wit.

  Afhankelijk van het formaat kunnen wij de etiketten op rollen aanbrengen met eerst de smalle of eerst de brede zijde, naargelang uw keuze.