lieferadresse Facebook_Mobile rechnung Created with Sketch. lieferadresse Created with Sketch. Easyprint-Logo ReBuy_Desktop Finnland Icons/Info Created with Sketch. Icons/Info Created with Sketch. Icons/Info Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.

Stickers gestanst

Beter online printen!
Product
Stickers en etiketten
Stickers gestanst
Eigenschappen
Formaat 74 x 105 mm A7
Staand
4/0 kleurig CMYK
80 g/m² Zelfklevend wit papier (geschikt voor gebruik binnen)
Snijden
Geen Afwerking
Geen drukproef
Hoeveelheid
50 Stuks
1 Motief
Levering
Geen bundeling
Standaard naar verwachting op 07./08.12.2022
Gegevens
Drukgegevens later verzenden
undefined
Geselecteerde productconfiguratie
Stickers gestanst
 • 74 x 105 mm A7 Staand
 • 80 g/m² Zelfklevend wit papier (geschikt voor gebruik binnen)
 • 4/0 kleurig CMYK
 • Snijden
 • Geen bundeling
 • 50 Stuks
 • 1 Motief
 • Levering in België
 • Naar verwachting op 07./08.12.2022
 • Drukgegevens later verzenden
 • Gratis bestandscontrole

9,94 € | 12,03 €

Netto | Bruto Excl. 4,92 € | 5,95 € Verzending

  Stickers gestanst
  74 x 105 mm A7 Staand, 80 g/m² Zelfklevend wit papier (geschikt voor gebruik binnen), 4/0 kleurig CMYK, Snijden, Geen bundeling, 50 Stuks, 1 Motief, Levering in België, Naar verwachting op 07./08.12.2022, Drukgegevens later verzenden, Gratis bestandscontrole

  9,94 € | 12,03 €

  Netto | Bruto Excl. 4,92 € | 5,95 € Verzending

  Stickers online bestellen

  Stickers zijn zeer praktische drukwerkproducten die een verscheidenheid van functies kunnen vervullen. De juiste sticker kan worden gebruikt om mededelingen op producten te plakken, reclameslogans te verspreiden of flessen te etiketteren. Maar gestanste stickers hebben vooral in de marketing het voordeel dat ze bijvoorbeeld per stuk kunnen worden verspreid. Ze worden vaak gebruikt op beurzen of evenementen, maar zijn ook praktisch voor reclame bij verkiezingscampagnes of privé-evenementen zoals bruiloften en jubilea.


  Wij kunnen tot 50.000 stickers per bestelling drukken. In de configurator kunt u kiezen uit verschillende hoeveelheden. Zo is het ook mogelijk om losse gesneden stickers te bestellen, bijvoorbeeld als speciaal, persoonlijk geschenk of om verschillende varianten te vergelijken voor een bulkbestelling.

  Uw stickers in rechthoekige vorm gesneden - klaar voor gebruik

  Gestanste stickers zijn bij ons verkrijgbaar in vele verschillende formaten. U kunt kiezen uit negen formaten, waaronder 8 DIN-formaten van DIN A9 (37 x 53 millimeter) tot DIN A3 (297 x 420 millimeter). De grote stickers zijn ideaal om bijvoorbeeld grotere oppervlakken te bedekken. Dankzij de praktische DIN-formaten kunnen ook folders of brochures over het hele oppervlak van een bijpassende sticker worden voorzien, bijvoorbeeld met de gegevens van een specifieke vestiging van uw bedrijf.

  Alle stickers kunnen zowel staand als liggend worden gedrukt. Let er bij het selecteren op dat een bepaalde oriëntatie alleen kan worden besteld voor stickers op een rol.

  Verschillende papieropties voor stickers

  Klassieke stickers zijn gemaakt van zelfklevende folie. Deze producten zijn bij ons verkrijgbaar in wit, permanent klevend of in visueel opvallend neongroen, geel of rood. Ideale kleuren om bijvoorbeeld bij de volgende marketingguerrillacampagne echt op te vallen. Voor klanten die hoge eisen stellen aan duurzaamheid, adviseren wij stickers van graspapier of gerecycled papier. Stickers met viltmarkeringen van natuurlijk papier maken een bijzondere haptische indruk.

  Om verpakkingen slechts tijdelijk te markeren met een sticker, kunt u het beste kiezen voor verwijderbaar zelfklevend papier. Transparante stickers met kleurrijke belettering zien er erg aantrekkelijk uit. Kies in dit geval voor ondoorzichtig kleefpapier. U kunt ook gestanste stickers van zelfklevend papier laten afwerken met UV-lak op het oppervlak.

  Beproefde CMYK-afdrukken voor maximale flexibiliteit bij de keuze van motieven

  Wij drukken uw stickers standaard in CMYK vierkleurendruk. Dit geeft u de mogelijkheid om foto's, afbeeldingen, slogans, logo's of andere motieven in hoge glans te laten drukken. Als u bijvoorbeeld voor neonstickers kiest, is zwart drukken de beste optie.

  U kunt CMYK ook combineren met wit, bijvoorbeeld om de achtergrond homogeen te kleuren en een lettertype in wit toe te voegen. Na het drukken worden uw stickers op het gewenste formaat gesneden en per stuk geleverd.