Icon/Greenline Created with Sketch.

Fotobehang

Beter online printen!
Geselecteerde productconfiguratie
  Fotobehang

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Fotoproducten

  Fotoposters

  Reclametechniek

  Canvasdoeken

  Reclametechniek

  Beursbalies

  Reclameproducten

  Dek-strandstoelen

  Reclametechniek

  Stijve banners

  Fotobehang laten bedrukken 

  Waarom moeten muren altijd wit zijn? Breng kleur, foto's en levendigheid in huis! Met een individueel fotobehang neem je eenvoudig het wanddesign in eigen hand en verfraai je kamers naar jouw persoonlijke smaak. Het enige wat je nodig hebt is een digitaal fotobestand met je favoriete afbeelding of afbeelding en je kunt je fotobehang eenvoudig online configureren via ons portaal. Print24.com print betrouwbaar het behang tegen eerlijke prijzen. Door gebruik te maken van hoogwaardig vliesbehang en dankzij de nieuwste printprocessen zorgen wij voor de optimale kwaliteit van uw printproducten, of u nu fotobehang nodig heeft voor uw privé appartement of uw bedrijfspand.


  Je hoeft niet altijd een kwast te gebruiken als je je muren wilt veranderen. Als het gaat om monochrome en grootschalige wanddecoratie, kan de verfroller de snelle manier zijn om de kleur te veranderen. Een geheel nieuwe variant is echter het ontwerp met individuele motieven. Dit is precies waar het fotobehang al uw voordelen laat zien. Bij print24.com is een droomfoto van je laatste vakantie, een mooie graphic of een gevarieerd patroon als digitale graphics voldoende om in een mum van tijd je eigen vliesbehang te ontwerpen en te printen. Onze servicemedewerkers helpen u graag met al uw vragen over de configuratie van uw behang of de motiefkeuze. U kunt ons op werkdagen telefonisch bereiken. 

  Thema-achtergronden voor individueel kamerontwerp 

  Heeft u een praktijk of heeft u een kantoor waar u dagelijks klanten of patiënten ontvangt? Gebruik dan je zelf ontworpen fotobehang om je ruimte nog persoonlijker en aangenamer te maken! Zo draagt ​​de rustende Boeddha op je behang in de trainingsruimte van je kinesitherapiepraktijk bij aan ontspanning. Klanten in het reisbureau zullen zeker genieten van het kijken naar de skyline van New York of het kijken naar de kleurrijke onrust op de markt in Marrakech. Uiteraard zijn ook vliesbehang met uw slogan denkbaar, zodat u via uw bedrijfspand de huisstijl versterkt. Laat u inspireren door uw ontwerpers, uw klanten of uw partners in uw motiefkeuze. U zult zien dat uw wanddesign nog veel potentie heeft! 

  Retro is een ware rage 

  Veel mensen kennen het muurbehang uit de jaren 80 nog. Destijds was het bijzonder chique om woonkamers te versieren met bossen of weiden, om nog maar te zwijgen van de glimmende gouden zonsondergang op het strand. Je bent natuurlijk helemaal vrij in je motiefkeuze, je kunt natuurlijk ook vintage fotobehang uit de jaren 80 laten bedrukken. In die tijd hadden klanten alleen de keuze tussen een vast aanbod motieven. U bepaalt vandaag individueel wat er aan uw muur komt! Maak gebruik van deze creatieve mogelijkheden en zorg met een uniek behangdesign dat elke kamer in je huis zijn eigen effect heeft! 

  5 formaten - zelfs voor zeer hoge ruimtes 

  U kunt fotobehang bestellen bij print24.com, geschikt voor nieuwe gebouwen of hoge oude gebouwen of fabrieksvloeren. Alle achtergronden worden afgedrukt als webben, die op hun beurt overeenkomen met het afdrukgebied. Elke baan heeft een breedte van 600 millimeter en strekt zich in vijf stappen uit van 2.700 naar een hoogte van 4.500 millimeter, dus 4,5 meter. 

  Ornamenten of afbeeldingen? 

  Met een minimale hoogte van 270 centimeter kunnen uw motieven hun effect op een groot gebied echt ontplooien als u ze gebruikt om op het hele behangweb te printen. Klassieke of bloemenornamenten zijn een alternatief voor afbeeldingen. Dit hoeft niet per se uit het bloemenbehang uit oma's keuken te komen. Bedenk eens welk effect u met uw fotobehang wilt bereiken en pas vervolgens uw kleur- en motiefkeuze aan. Welke variant u ook kiest, wij zorgen natuurlijk voor het professionele drukwerk! 

  Individueel printen op één tot acht webben 

  kunt maximaal acht webben tegelijk selecteren voor uw motief. Dit geeft u de mogelijkheid om uw foto's te laten printen op een maximale oppervlakte van 4.800 x 4.500 millimeter, wat overeenkomt met een wandoppervlak van bijna 22 vierkante meter.


  Opmerking over het afdrukgebied: Voordat u het afdrukbestand maakt, moet u ervoor zorgen dat u aan elke kant die u wilt bijsnijden 20 millimeter snijdt. 

  Sterk materiaal 

  Het basismateriaal van het behang bestaat uit 220 g / m² vlies met een structuur om het plakken te vereenvoudigen. Je papier gewoon zoals gewoonlijk met standaard pasta en accessoires.