Icon/Greenline Created with Sketch.

Canvasdoeken

Beter online printen!
Geselecteerde productconfiguratie
  Canvasdoeken

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Reclametechniek

  Stoffen banners

  Reclametechniek

  NIEUW

  Borden in- en outdoor

  Reclametechniek

  Vloersticker

  Reclametechniek

  Textielframes

  Drukproducten

  Poster

  Foto afdrukken op canvasdoek

  Je zou kunnen zeggen dat fotocanvas pas echt populair is geworden sinds de digitalisering van fotografie. Er zijn al heel lang doeken. Ze behoorden tot de eerste fotolijsten en zijn nog steeds populair bij kunstenaars die de doeken zelf schilderen om ze vervolgens op een lijst te tekenen. Bij print24.com kunt u uw fotodoek professioneel en in uitstekende kwaliteit laten maken. Van bedrukken tot het omtrekken van de kozijnen, alle stappen worden uitgevoerd in onze moderne veelzijdige drukkerij. U kunt daarom vertrouwen op de best mogelijke verwerkings- en printkwaliteit. Tegelijkertijd profiteert u, net als bij al onze producten, van zeer aantrekkelijke prijzen.


  Je hoeft geen kunstenaar te zijn om je favoriete foto op canvas te zetten als een echt "kunstwerk". Het is genoeg als je je mooiste foto van de laatste vakantie kiest, je mooiste foto van je bruiloft, de gefotografeerde kleinkinderen of gewoon een leuke impressie van de laatste citytrip. Met je favoriete foto als bestand start je de configuratie, ontwerp je foto en bestel je gemakkelijk het gewenste foto canvas. Wij zorgen dan voor professionele productie en korte levertijden.

  Canvasdoeken voor kunstenaars of ontwerpers

  Canvasdoeken bedrukt met eigen ontwerpen of slogans behoren tot de decoratietrends. Ben je een kunstenaar, galeriehouder of ontwerper en op zoek naar een manier om je slogans of ontwerpen te laten printen op canvas van hoge kwaliteit? Bij print24.com kunnen we eenvoudig uw wensen mee realiseren. Wilt u meerdere canvasdoeken laten bedrukken, dan is dit geen probleem. We kunnen tot 250 stuks per bestelling produceren.


  Een elegante decoratievariant: hang het fotodoek niet aan de muur, maar plaats het op een wandbord. Op deze manier creëer je niet alleen een zeer extravagante fotopresentatie, maar kun je indien nodig je canvas foto's heel snel verwisselen, zonder dat je de wandmontage hoeft te veranderen.

  Ideale wanddecoratie voor stijlvolle bedrijfspanden of praktijken

  Fotocanvas is ideaal voor het uitrusten van medische praktijken of bedrijfspanden. Hiermee laat je zien dat je gevoel hebt voor stijl en tegelijkertijd elegant inrichten. Je kunt ook kiezen uit je eigen fotopool. Canvas is bijvoorbeeld erg populair op kraamafdelingen in ziekenhuizen. Daar worden de pasgeborenen vaak gefotografeerd door professionals en creëren de fotodoeken een vrolijke en prettige sfeer in de kinderkamer.


  Onze stijltip: gebruik een kader met schaduwkloof om uw fotocanvas in te kaderen. Dit "frame voor het frame" heeft geen fotolijstglas nodig en zorgt voor extra visuele accenten die uw motief op de voorgrond plaatsen.

  Twee verschillende versies voor uw canvasafbeeldingen 

  Bij print24.com kunt u kiezen tussen twee frames voor uw canvasdoeken. Het "slanke" profiel heeft een diepte van 20 millimeter, het "dikkere" profiel is met 40 millimeter twee keer zo diep. Beide frames zijn gemaakt van hoogwaardig hout, wat uw fotodoek de nodige stabiliteit geeft. Door het canvas over de spielatten te vouwen, krijgen uw canvasfoto's met het diepere profiel nog meer plasticiteit. Zelfs het kleinste formaat kan nog beter tot zijn recht komen. Brancards met een diepte van twee centimeter zijn subtieler.


  Op print24.com kunt u fotoschermen met een frame van 20 millimeter in drie verschillende formaten laten bedrukken: twee vierkante brancardframes (300 x 300 millimeter en 500 x 500 millimeter) en een rechthoekig frame dat uw motieven een canvasoppervlak van 300 x 400 millimeter biedt. Kiest u voor een frame van 40 millimeter, dan kunt u kiezen tussen een vierkant formaat (500 x 500 millimeter) en drie rechthoekige formaten, waaronder de bijzonder effectieve framegrootte van de brancard van 400 x 1.000 millimeter.

  Zo wordt een canvasdoek gemaakt

  Een fotocanvas bestaat uit een frame en een bedrukt canvasdoek. Het frame zelf is samengesteld uit vier houten strips die aan elkaar zijn vastgeklemd. Meestal wordt de frameconstructie alleen bij elkaar gehouden door de wiggen. Daarom heeft deze bijzondere fotolijst zijn naam. Het frame krijgt extra stabiliteit door aan het bedrukte canvas te trekken. In schilderijen van oude meesters werd het canvas aan de spielatten genageld, tegenwoordig wordt meestal een nietpistool gebruikt.

  Zodra het canvas is opgespannen, blijft het op het kader. Dit onderscheidt het fotocanvas van een conventionele verwijderbare lijst, waardoor motieven kunnen worden uitgewisseld. Door de speciale constructie worden canvasdoeken zeer bijzondere printproducten en populaire fotocadeaus. Een canvasdoek met je favoriete foto is immers echt uniek! 

  Dit is hoe we uw foto's op canvas afdrukken

  Als één van de grootste drukkerijen in Europa hebben we uitgebreide knowhow voor veel verschillende drukproducten. Dankzij onze moderne productiefaciliteit kunnen wij ook uw doeken in uitstekende kwaliteit drukken. We gebruiken canvas van hoge kwaliteit. Dit materiaal kenmerkt zich door zijn robuustheid en een zeer aangename kleurweergave. Als het gaat om het printproces, vertrouwen we bij print24.com op het beproefde 4/0-CMYK-vierkleuren printen. Dit maakt het mogelijk om zowel foto's als afbeeldingen of tekeningen op het canvas af te drukken.

  Verwerking na printen

  Zorg er bij het maken van het drukbestand voor dat u aan elke kant een afloop (bleed) maakt. Houd er ook rekening mee dat u, afhankelijk van het type frame, mogelijk te maken krijgt met een omslag van twee of vier centimeter aan elke zijde. Omdat het bedrukte canvas niet wordt afgesneden, maar om de framestroken wordt gewikkeld en gespannen. Dit zorgt voor een meer harmonieus totaalbeeld. Alle fotocanvas wordt geleverd door print24.com zonder hangers. Zo blijf je zo flexibel mogelijk als het gaat om het bevestigen van je canvasdoeken aan de muur.