Icon/Greenline Created with Sketch.

Fotocollages

Beter online printen!
Geselecteerde productconfiguratie
  Fotocollages

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Fotoproducten

  Fotoposters

  Reclametechniek

  Canvasdoeken

  Textielproducten

  T-shirts

  Textielproducten

  Dekens

  Drukproducten

  Stickers en etiketten

  Fotocollages drukken

  Een collage is een proces in de kunst dat wordt gebruikt om iets nieuws te creëren uit veel kleine afzonderlijke onderdelen. Het woord komt van het Franse werkwoord "coller", wat in het Nederlands "plakken" betekent. Hierdoor werden oorspronkelijk collages geplakt/gelijmd. Met print24.com kun je zelf kunstenaar worden zonder te lijmen. Omdat u bij ons in slechts enkele eenvoudige stappen uw eigen fotocollages kunt maken en deze aan de beste prijs in topkwaliteit kunt laten drukken. Ingelijst of als een eenvoudige muurschildering, persoonlijke fotocollages zijn een leuk cadeau-idee.


  Al van jongs af aan kennen we posters met onze sterren als wanddecoratie. Maar terwijl fotoposters maar met één motief werken, heb je veel meer ontwerpmogelijkheden als je bij ons een fotocollage maakt. Schik bijvoorbeeld de top 10 foto's van je laatste strandvakantie om een ​​mooi totaalbeeld te vormen of maak een leuke compilatie van het afgelopen jaar met je gezin. Zet uw stamboom samen met foto's van al uw familieleden of uw belangrijkste vrienden in een interessante collage of presenteer een best-of met foto's van uw kat of hond in de vorm van een grappige fotocollage. Er zijn nauwelijks grenzen aan je fantasie en creativiteit. U hoeft alleen maar de juiste foto's in digitale vorm te hebben, dan heeft u de beste voorwaarden gecreëerd voor een gevarieerde poster.

  Mooi en persoonlijk fotocadeau

  Fotocadeaus zijn trendy. Dit is niet zo gek, want met onze smartphone hebben we altijd een camera bij de hand om mooie kiekjes te maken. Bovendien zijn camera's van hoge kwaliteit zo betaalbaar geworden dat bijna iedereen geweldige foto's kan maken. Maar wat doe je met alle gefotografeerde mensen, evenementen, stranden, bergen en stadsgezichten? Met print24.com heb je veel opties om je foto's om te zetten in individuele fotocadeaus zoals een fotopuzzel of een muurschildering. Wanneer u echter een fotocollage maakt, creëert u een nog grotere mate van aanpassing en laat u tegelijkertijd uw creativiteit erin stromen.

  Poster voor uw bedrijf

  Hoe zou het zijn als u uw bedrijf gepersonaliseerde posters zou bezorgen? Als uw medewerkers zelf de posters voor uw kantoorruimte zouden kunnen ontwerpen? Vertrouw bij print24.com op de uitgebreide ontwerpopties met uw foto's! We bieden je meer dan alleen eenvoudige muurschilderingen of bedrukte doeken: bij ons ben je creatief en ontwerp je je eigen fotocollages.

  Heeft u vragen over dit unieke fotocadeau en wilt u weten waar u op moet letten bij het maken van een fotocollage met print24.com? Bel dan gewoon onze servicemedewerkers. We zijn telefonisch bereikbaar. Uiteraard kunt u ook per email contact met ons opnemen.

  Twee praktische formaten

  Fotocollages kunt u bij ons bestellen in paneelformaat in de maten DIN A5 (148 x 210 mm) en DIN A4 (210 x 297 mm). Hierdoor hebben de fotoposters een handzaam formaat, perfect om in te lijsten of aan muren of prikborden te hangen.

  Bewezen printproces voor uw collages

  Uw foto's worden op het papier aangebracht met behulp van het CMYK-vierkleurenafdrukproces met kwaliteitsinkten. Zo zorgen we voor een hoog detailniveau van uw product. Hierdoor kunnen afbeeldingen, logo's of gekleurde afbeeldingen perfect en met hoge details worden afgedrukt.

  Kunstpapier van hoge kwaliteit

  Voor het bedrukken van uw fotocollages gebruiken wij hoogwaardig glanzend gestreken papier met een densiteit van 250 g / m², dat op maat wordt gesneden. Heeft u meer nodig dan alleen een gedrukte fotocollage of wilt u uw meesterwerk honderd keer reproduceren?

  Met print24.com is dit geen probleem. Onze moderne drukkerij heeft voldoende capaciteit om grotere opdrachten kwalitatief en snel uit te voeren. Bij ons kunt u tot wel 250 fotocollages per order bestellen.

  Een bijzondere verfijning voor een bijzonder product

  Bij print24.com kunt u naast het standaard drukproces extra kiezen voor een bijzondere afwerking. Dit is een glanzende UV-vlakvernis. Deze extra coating wordt ook aangebracht op je fotocollage, wat zorgt voor een glanzend effect.

  Als de hele fotocollage is behandeld met UV-lak, ziet het product er niet alleen exclusiever uit, het is ook robuuster en beschermd tegen krassen. De optie UV-lak vindt u in het configuratiemenu. Zodra u deze heeft geselecteerd, wordt de prijs voor uw fotocollages automatisch aangepast.