Icon/Greenline Created with Sketch.

Tablet hardcovers

Beter online printen!
Geselecteerde productconfiguratie
  Tablet hardcovers

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Fotoproducten

  Smartphone Hoesjes

  Drukproducten

  Flyer/Folders

  Drukproducten

  Brochures

  Reclametechniek

  Beursbalies

  Reclametechniek

  Beachflags

  Foto tablethoes tegen lage kosten laten bedrukken

  Tablets zoals de iPad zijn echte designproducten die goed aanvoelen en een elegante uitstraling hebben. Maar in het dagelijks leven zorgen we niet altijd zo goed voor onze tablets, waardoor er bij het vervoeren of dagelijks gebruik van de iPad snel krassen op de achterkant of het display kunnen ontstaan.


  Een praktische oplossing voor een betere bescherming zijn tablethoezen, ook wel flipcases of iPad-hoes genoemd. Deze zijn echter vaak visueel onaantrekkelijk. Bij print24.com kan je fototablethoezen laten bedrukken met een eigen ontwerp, tekst of foto. Dit maakt de hoes bijvoorbeeld perfect als gepersonaliseerd verjaardagscadeau. Voor bedrijven zijn gepersonaliseerde tablethoesjes ideaal voor branding of voor het uitrusten van bedrijfs-iPads. De hoge kwaliteit van de hoes maakt ze ook geschikt voor wederverkopers.

  Foto tablethoes voor alle populaire iPads

  Onze foto tablethoezen zijn geschikt voor alle populaire iPads van iPad 5 (2017) tot iPad Pro met 12,9 inch. Zo kan je iPad-hoesjes voor iPad 7 en 8 of de slanke iPad Air en Air 2 en iPad Air 2019 laten maken. Voor bedrijf tablets of iPad Pro bedoeld voor professioneel gebruik, bedrukken wij ook hoezen voor de 9,7 inch, 10,5 inch versies of de "grote" iPad Pro.

  Dit betekent dat je het verkoopteam kan uitrusten met iPad-hoezen van hoge kwaliteit. Als alternatief kunnen wij ook flipcases of flipcovers bedrukken. Dan wordt het touchscreen ook nog eens beschermd door een klepje. Alle foto tablethoezen voor iPads zijn gemaakt van hoogwaardig kunstleer voor een beter dierenwelzijn.

  Printoppervlakken perfect aangepast aan het iPad-formaat

  Wanneer je ervoor kiest om fototablethoezen te bedrukken, is het printoppervlak gebaseerd op het corresponderende formaat van de iPad. Zo maak je optimaal gebruik van de ruimte voor je printmotieven. Het printoppervlak voor zowel iPad 5 als iPad Air 2019 is 169 x 263 millimeter. De hoezen voor de iPad 7 en 8 bieden een printoppervlak van 171 x 265 millimeter.

  De meeste ruimte om te printen is beschikbaar bij de foto tablethoezen voor de iPad Pro 12,9 inch. Hier kun je tot 216 x 319 millimeter op de omslag laten bedrukken. Wij maken iPad hoezen uitsluitend in staand formaat.

  Hoogwaardige CMYK-bedrukking voor een flexibele ontwerp keuze

  Wij printen foto’s en ontwerpen op de tablethoezen volgens het CMYK vierkleurenprocédé. Dit heeft als voordeel dat je zeer flexibel bent in de keuze van het ontwerp. Op de hoezen kunnen foto's worden afgedrukt met een hoge helderheid en kleurdiepte.

  Het drukproces is ook geschikt voor het bedrukken van logo's, slogans of belettering. Op verzoek kunnen wij tot 100 foto tablethoezen in tot 10 uitvoeringen bedrukken.