Icon/Greenline Created with Sketch.

Grote posters

Beter online printen!
Geselecteerde productconfiguratie
  Grote posters

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Grootformaat

  Backlit Posters

  Drukproducten

  Poster

  Drukproducten

  Outdoor posters

  Reclametechniek

  Banners/dekzeilen

  Reclametechniek

  Zelfklevende folies

  Laat grote posters drukken

  Grote reclameborden 18/1 zijn de klassiekers van de buitenreclame. Op meer dan zes vierkante meter kunnen bedrijven op een opvallende manier reclameslogans, koopimpulsen of informatie presenteren. Met print24.com heeft u een betrouwbare drukkerij gevonden waar u het drukken van grootformaat posters in verschillende formaten online kunt bestellen. Als u uw drukgegevens bij de hand hebt, kunt u hier de productie van uw grootformaat posters bestellen.


  Als u op groot formaat wilt adverteren, kunt u niet om groot formaat affiches heen. Grootformaat posters 18/1 hebben zich al vele malen bewezen, met name voor reclame in stadscentra. Adverteerders hoeven geen grote bedrijven te zijn, want dankzij het goedkope drukwerk bij print24.com kunnen ook middelgrote bedrijven of winkels profiteren van het grote reclame-effect van grootformaat posters. Wij helpen u graag als u vragen heeft over dit drukwerk. Bel ons gewoon tijdens onze openingsuren!

  Grootformaat posters 18/1 en andere standaard- en speciale formaten

  Het meest gebruikte formaat voor de grootformaat poster is 18/1 met afmetingen van 3.560 x 2.520 millimeter. Dit is 18 keer de grootte van een traditionele DIN A1-poster. Bij print24.com zijn de grootformaat posters in acht delen verdeeld, zodat de posters makkelijker te hanteren zijn als ze worden opgehangen. Met 18/1 kunt u kiezen uit in totaal 12 verschillende posterformaten, waaronder klassieke DIN-posters van A4 tot A0 en B1. Daarnaast kan print24.com ook grootformaat posters in 8/1 voor reclamezuilen of 4/1 voor algemene posten drukken.

  Grootformaat posters in speciale formaten zijn ook mogelijk op aanvraag. Selecteer gewoon het gewenste formaat in de configurator. Zorg ervoor dat u de afmetingen van 210 x 210 en 841 x 1.189 millimeter niet overschrijdt of onderschrijdt. Alle posterformaten kunnen zowel staand als liggend worden gedrukt. Bij het maken van de drukgegevens is het noodzakelijk dat u aan elke zijde een afloop (bleed) van twee millimeter om achteraf te kunnen schoonsnijden.

  Ruime keuze aan papier voor uw grootformaat posters

  Grootformaat posters kunnen op verschillende soorten papier worden gedrukt bij print24.com. Voor 18/1-posters is er keuze uit posterpapier en gestreken papier. Alle beschikbare gestreken papieren zijn houtvrij, wit en voorzien van een dubbele coating. Affiche-papier is wit, houtvrij en nat- en alkalibestendig. Het heeft een speciale coating en heeft een blauwe achterzijde. Het is perfect geschikt voor buitenreclame.


  Afhankelijk van je formaatkeuze is er ook fluorescerend gekleurd papier beschikbaar. De sterke fluorescerende kleuren in geel, groen of rood zorgen voor een bijzonder hoge reclame-effectiviteit. Als u uw posters zelf met een printer wilt verwerken, is offsetpapier aan te bevelen. Houd er bij de keuze van het papier rekening mee dat drukken op dit papier niet in alle formaten mogelijk is.

  Druk en bewerk grootformaat posters af

  In onze print24.com-drukkerij kunnen wij nog meer van uw grootformaat posters maken, omdat het configuratiemenu voor uw drukgegevens ook verschillende afwerkingsmogelijkheden biedt. Houd er rekening mee dat deze afhankelijk zijn van uw papierkeuze en het door u gekozen formaat. Bij klassieke 18/1 grootformaat posters zijn er bijvoorbeeld geen afwerkingsmogelijkheden beschikbaar voor de productie ervan.


  Als u echter kiest voor kleinere formaten en voor gestreken papier voor het drukken van posters, kunt u bijvoorbeeld het oppervlak afhankelijk van de papierdikte met een laminering bedekken, de afzonderlijke delen voorzien van UV-spotlak of het hele posteroppervlak laten afwerken met UV-vlakvernis. Het lamineren kan ook in matte of glanzende uitvoering. Hot-foil druk of reliëfvernis zijn ook mogelijk.

  Affiches in CMYK of steunkleuren


  Voor het drukken van uw grootformaat posters wordt het beproefde CMYK-proces gebruikt. Daarnaast kunt u in het menu ook steunkleuren zoals HKS, Pantone en goud en zilver (tot A2) combineren met CMYK.


  Monochroom drukken in het zwart is ook mogelijk. Als u een digitale preview van uw grootformaat posters wilt ontvangen, selecteer dan een screenproof voor een kleine meerprijs.