lieferadresse Facebook_Mobile rechnung Created with Sketch. lieferadresse Created with Sketch. Easyprint-Logo ReBuy_Desktop Finnland Icons/Info Created with Sketch. Icons/Info Created with Sketch. Icons/Info Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.

Reclamezuil posters

Beter online printen!
Product
Reclamezuil posters
Eigenschappen
1 zijde
Formaat 1190 x 2520 mm 6/1-aanplakzuil
Staand
115 g/m² Affichepapier (geschikt voor gebruik buiten)
4/0 kleurig CMYK
Geen Afwerking
Geen Fotolijst toevoegen
Geen drukproef
Opgerold
Hoeveelheid
100 Stuks
1 Motief
Levering
Standaard naar verwachting op 14./15.12.2022
Gegevens
Drukgegevens later verzenden
undefined
Geselecteerde productconfiguratie
Reclamezuil posters
 • 1 zijde
 • 1190 x 2520 mm 6/1-aanplakzuil Staand
 • 115 g/m² Affichepapier (geschikt voor gebruik buiten)
 • 4/0 kleurig CMYK
 • Snijden
 • 100 Stuks
 • 1 Motief
 • Levering in België
 • Naar verwachting op 14./15.12.2022
 • Drukgegevens later verzenden
 • Gratis bestandscontrole

1.599,30 € | 1.935,15 €

Netto | Bruto Excl. 14,17 € | 17,15 € Verzending

  Reclamezuil posters
  1 zijde , 1190 x 2520 mm 6/1-aanplakzuil Staand, 115 g/m² Affichepapier (geschikt voor gebruik buiten), 4/0 kleurig CMYK, Snijden, 100 Stuks, 1 Motief, Levering in België, Naar verwachting op 14./15.12.2022, Drukgegevens later verzenden, Gratis bestandscontrole

  1.599,30 € | 1.935,15 €

  Netto | Bruto Excl. 14,17 € | 17,15 € Verzending

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Grootformaat

  Backlit Posters

  Drukproducten

  Poster

  Drukproducten

  Outdoor posters

  Reclametechniek

  Banners/dekzeilen

  Grootformaat

  Grote posters

  Reclamezuil posters drukken

  Posters voor reclamezuilen (reclamezuil posters) of bluebackposters zijn onvervangbare reclamemedia voor buitenreclame, zelfs in tijden van digitale reclame. Er is dus waarschijnlijk geen stadscentrum dat zonder de klassieke reclamezuil kan. In de drukkerij van print24.com kunt u reclamezuilposters vakkundig laten drukken. Het enige wat u nodig heeft is uw drukgegevens. U kunt uw bestelling comfortabel en op elk gewenst moment online starten!


  Wat zou buitenreclame zijn zonder de reclamezuil? Het product, dat meer dan 150 jaar geleden in Berlijn werd gecreëerd door Ernst Litfaß, heeft tot op de dag van vandaag nauwelijks zijn effect verloren. Reclamezuilen worden nog steeds wereldwijd gebruikt om te adverteren of om evenementen, beurzen of congressen aan te kondigen. Maar wat sinds de tijd van Litfaß is veranderd, is de druktechnologie. Vandaag de dag kunt u met een drukkerij als print24.com zo gemakkelijk reclamezuilposters laten drukken als nooit tevoren. Het enige wat we nodig hebben is uw drukgegevens, die u online configureert. Binnen enkele werkdagen ontvangt u de afgewerkte Blueback posters, die direct aan de geselecteerde affichezuilen kunnen worden bevestigd.

  Klassieke reclamezuilformaten en andere formaten mogelijk

  Posters voor reclamezuilen kunnen het best worden gedrukt in het corresponderende reclamezuilenformaat. Zo zorgt u ervoor dat uw poster optimaal past, niet uitsteekt en geen waardevolle advertentieruimte weggeeft. Hier bij print24.com drukken wij uw posters bijvoorbeeld in 6/1 en 8/1 reclamezuilenformaat, met afmetingen van 1.190 x 2.520 of 1.680 x 2.380 millimeter.


  Natuurlijk kunnen we ook in kleinere formaten zoals DIN A4 of 4/1 staand en in landschapsformaten drukken. Dit zijn dan echter niet meer de klassieke reclamezuilformaten. Als u nog vragen heeft over de keuze van het formaat, kunt u ons bellen of mailen. Ons team staat persoonlijk tot uw beschikking tijdens de diensturen.

  Uw papier opties voor reclamezuil posters

  Blueback posters worden gebruikt voor de klassieke billposting van reclamezuilen. Het wordt bluebackpapier genoemd omdat het een blauwe rug heeft. Blueback of ook Affichenpapier op print24.com is 115 g/m² dik en houtvrij. Dankzij het robuuste karakter is het nat en alkalibestendig. Dit maakt Blueback-papier perfect voor gebruik buiten.


  Als u reclamezuilposters voor binnen nodig heeft, kunt u uw reclame of informatie ook door ons laten drukken op houtvrij, wit en dubbel gecoat, gestreken papier in vier verschillende grammages.

  Laat reclamezuilposters verfijnen

  In de print24.com drukkerij kunnen wij nog meer van uw reclamezuilposters maken, want in het configuratiemenu voor uw drukgegevens kunt u ook kiezen uit verschillende afwerkingsopties. Houd er rekening mee dat deze afhankelijk zijn van uw papierkeuze en van het gekozen formaat. Bij klassieke 18/1 grootformaat posters is er bijvoorbeeld geen afwerkingsoptie beschikbaar vanwege productieredenen.


  Als u echter kiest voor kleinere formaten en voor gestreken papier voor het drukken van je posters, kunt u bijvoorbeeld het oppervlak afhankelijk van de papierdikte met laminaat laten bedekken, de afzonderlijke delen voorzien van UV-spotlak of het hele posteroppervlak laten afwerken met UV-vlakvernis. Het lamineren kan ook in matte of glanzende uitvoering. Hot-foil druk of reliëfvernis zijn ook mogelijk.

  Zwart, CMYK-druk en steunkleuren mogelijk

  Wij gebruiken het beproefde CMYK-proces voor het drukken van uw reclamezuilposters. Een 1/0 print in één kleur met zwart is ook mogelijk. Bovendien kan CMYK-bedrukking worden gecombineerd met speciale kleuren zoals HKS, Pantone, goud of zilver (tot formaat A2).


  Selecteer gewoon de gewenste kleurtoon in HKS of Pantone in de configuratie. Door het gebruik van speciale kleuren kunt u extra kleuraccenten plaatsen en logo's of een huisstijl zo nauwkeurig mogelijk afdrukken.