Icon/Greenline Created with Sketch.

Ballonnen

Beter online printen!
Geselecteerde productconfiguratie
  Ballonnen

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Drukproducten

  Postkaarten

  Drukproducten

  Gevouwen kaarten

  Drukproducten

  Cadeaulabels

  Drukproducten

  Enveloppen

  Drukproducten

  Poster

  Laat uw ballonnen bedrukken

  Ballonnen</a> zijn perfecte decoratieve producten voor bedrijfsfeesten, bruiloften, verjaardagen of jubilea. Ze zijn ook geschikt voor de feestelijke inrichting van bedrijfsopeningen, beursstands of als bedrukte reclame-ballonnen voor marketingcampagnes. Bovendien zijn ballonnen praktische give-aways op beurzen. Bij print24.com kunt u ballonnen laten bedrukken met uw design, logo of andere ontwerpen. U kunt kiezen uit meer dan 50 ballonvarianten in meer dan 30 verschillende kleuren. We bedrukken ballonnen vanaf 100 stuks, en hebben de capaciteit tot 45.000 ballonnen te drukken. Heeft u al een ontwerp bij de hand? Dan kunt u hier uw bestelling online plaatsen!

  Hoogwaardige ballonnen met uw persoonlijke opdruk

  U kunt uw ballonnen ontwerpen in drie verschillende varianten: Pastel, Kristal en Metallic. De Pastel-serie ziet er bijzonder fris en vriendelijk uit en is verkrijgbaar in 29 kleuren. De kleuren zijn perfect voor feesten, evenementen of feesten. Als u wilt dat uw ontwerpen of logo's er bijzonder stijlvol uitzien, raden we de metallic ballonnen aan. Hier heeft u 24 kleuren beschikbaar om te bedrukken. Een verfijnde versiering is mogelijk met onze kristallen ballonnen.

  Deze producten zijn geverfd maar toch transparant. Ze zijn verkrijgbaar in 9 kleurvariaties en kunnen geheel zelf worden ontworpen. Alle ballonnen zijn gemaakt van 100% natuurlijke latex en daarom vrij van gifstoffen en 100% biologisch afbreekbaar. De ballonnen worden in Europa vervaardigd en voldoen aan alle eisen van EN-71-3. Als u uw ballonnen niet direct nodig heeft is dit geen probleem, aangezien de producten maximaal twee jaar kunnen worden bewaard.

  Enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukt

  Onze ballonnen hebben een diameter van 27 centimeter, dus er is genoeg ruimte voor uw ontwerp, tekst of logo. Indien gewenst kunt u een of twee zijden laten bedrukken, bijv. een nummer op de voorkant en een afbeelding op de achterkant voor een verjaardagsbericht.

  Bedrukking in volle toon kleuren zeefdruk voor de beste kleurweergave

  Voor het bedrukken van uw ballonnen maken wij gebruik van het zeefdrukproces. Om een ​​optimale kleurweergave te bereiken, gebruiken we spotkleuren. U kunt per bedrukbare zijde twee verschillende kleuren maken. Als u wilt, kunt u ons een screenproof laten maken voor uw ballon om een ​​preview van uw ballonnen te krijgen.


  Houd er rekening mee dat er na het afdrukken kleurvariaties kunnen optreden vanwege het elastische materiaal.