Icon/Greenline Created with Sketch.

Sleutelhangers

Beter online printen!
Geselecteerde productconfiguratie
  Sleutelhangers

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Reclameproducten

  Lanyards

  Textielproducten

  Baseballpetten

  Textielproducten

  T-shirts

  Drukproducten

  Postkaarten

  Textielproducten

  Stoffen tassen

  Sleutelhangers bedrukken

  Er is waarschijnlijk niemand die zijn voordeur of autosleutels gebruikt zonder sleutelhanger. Met print24.com heeft u de mogelijkheid om te profiteren van de populariteit en de brede verspreiding van deze producten door het afdrukken van sleutelhangers met uw reclameboodschap op een zeer individuele manier. U profiteert van verschillende drukmogelijkheden en ontwerpen. U kunt zo weinig als een stuk bestellen.


  Heb je je huissleutel bij de hand? Het is toch wel bevestigd aan een praktische tag met verschillende andere sleutels. Zo heeft u altijd al uw belangrijke sleutels bij de hand en kunt u ze snel weer terugvinden in handtassen of jaszakken. De hoogwaardige sleutelhangers van print24.com kunnen met een paar klikken worden gepersonaliseerd of omgevormd tot een populaire merkambassadeur. Maak hier eenvoudigweg uw printopdracht online aan!

  Tot twee printzones met nog meer ruimte voor uw berichten

  Voor het bedrukken van uw logo's, slogan of bedrijfsadres heeft de chiphouder 26 x 28 mm (volle toon) en 29 x 35 mm (witte chiphouder + CMYK). Op de karabijnhaak met chip met een printoppervlak van ø 14 mm (massief) of ø 23 mm (witte chip + CMYK) diameter kunt u uw eigen motieven, slogans, motieven of uw huisstijl realiseren.

  De 1,4 centimeter biedt voldoende ruimte voor uw bedrijfsadres of een internetadres, terwijl het gebied van 2,3 centimeter met foto's en afbeeldingen kan worden afgedrukt met behulp van het digitale afdrukproces. Beide zijden kunnen worden bedrukt. Neem bij het aanmaken van het printbestand de specificaties in onze datasheet in acht. Zo vermijdt u onnodige complicaties tijdens het drukken.

  Keuze uit twee hoogwaardige uitvoeringen

  Bij print24.com kunt u kiezen uit twee varianten voor het bedrukken van winkelwagenchips. U kunt een hoogwaardige chiphouder met chip en sleutelhanger bestellen, of u kunt kiezen voor een chip die aan een karabijnhaak wordt bevestigd. De chiphouder en de chips zijn elk verkrijgbaar in de kleuren rood, blauw en wit. Het voordeel van de plastic houder is dat u nog steeds een grote advertentieruimte kunt gebruiken voor het drukken en dat het product goedkoper is.

  De karabijnhaak is van nog hogere kwaliteit en nog gemakkelijker te hanteren als sleutelhanger, terwijl de robuuste karabijnhaak van metaal is gemaakt en een hoge duurzaamheid belooft. De ingebrachte chips zijn verkrijgbaar in blauw, rood en wit en kunnen worden bedrukt met uw boodschap aan beide zijden.

  Vijf verschillende printopties enkelzijdig of dubbelzijdig

  De bedrukkingsmogelijkheden van de sleutelhanger met karabijnhaak zijn veelzijdig. Beide zijden van de chip kunnen worden bedrukt in zwart of effen kleur. Als u ook afbeeldingen of foto's wilt afdrukken, raden wij u aan te kiezen voor CMYK-vierkleurendruk. Dit is alleen mogelijk op de witte kunststof van beide varianten.

  Heeft u nog vragen over het maken van drukgegevens of de keuze van geschikte ontwerpen? Dan bent u welkom om contact met ons op te nemen. Ons serviceteam is tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar.