Icon/Greenline Created with Sketch.

Vouwmeters

Beter online printen!
Geselecteerde productconfiguratie
  Vouwmeters

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Reclameproducten

  Rolmaten

  Textielproducten

  Baseballpetten

  Textielproducten

  Werkbroeken

  Textielproducten

  Mouwloze vesten

  Textielproducten

  T-shirts

  Vouwmeters bedrukken

  Uitgevouwen en de gewenste oppervlakte is al gemeten. De duimstok is al decennia lang even eenvoudig als ingenieus bij het meten van wanden, vloeren of meubels. Hier bij print24.com kunt u plastic duimstokken laten drukken. U kunt kiezen tussen twee verschillende versies en verschillende afdrukmogelijkheden. Het bedrukken van duimstokken is mogelijk vanaf slechts één stuk en kan eenvoudig worden verhoogd tot 20.000 stuks per bestelling.


  Bij het ophangen van gordijnen thuis of het opmeten van kamers voor een verhuizing - vouwregels zijn een must voor doe-het-zelvers. Reden genoeg voor u om dit product te individualiseren en aan uw klanten cadeau te doen. Met print24.com heeft u een betrouwbare drukkerij gevonden waar u plastic duimstokken kunt laten drukken in topkwaliteit en voor een redelijke prijs.

  Drukgebied voor uw ontwerpen

  De langere duimstok heeft een groter drukoppervlak van 70 x 22 millimeter (massief) en 227 x 26 millimeter (CMYK). De één meter vouwmeter biedt ruimte voor uw drukmotieven op minimaal 70 x 20 mm en maximaal 126 x 25 millimeter (witte vouwmeter + CMYK). De gevouwen meterstok kan door ons aan één of beide zijden worden bedrukt. 


  Neem bij het aanmaken van het drukbestand de specificaties in onze datasheet in acht. Op deze manier vermijdt u onnodige verwikkelingen tijdens het drukken en kunnen we alle taken vlot en snel voor u uitvoeren.

  Personaliseer de duimstok van 1 of 2 meter

  Voor het drukken kunt u in onze drukkerij kiezen uit twee verschillende soorten duimstokken. Variant 1 meet twee meter en bestaat uit tien witte plastic schakels. In gesloten toestand meet het product 232 x 26 x 15 millimeter. De tweede versie is een meter lang wanneer deze uitgevouwen is met tien plastic schakels en meet 130 x 26 x 13 millimeter wanneer deze opgevouwen is. 

  De kleine duimstokken zijn, naast de standaardkleur wit, ook verkrijgbaar in de kleuren blauw-transparant en rood-transparant. Beide duimstokken zijn gemaakt van ABS-kunststof (Acrylonitrile-Butadien-Styrene) en zijn daarom vooral geschikt voor huishoudelijk gebruik.

  Klassiek drukproces of digitaal drukken met steunkleuren

  Wij kunnen uw duimstokken in zwart of effen kleur bedrukken. Voor de volle tinten worden speciale kleuren gebruikt zoals HKS en Pantone. Op deze manier is een gelijkmatige kleurapplicatie mogelijk zonder afwijkingen in het drukbeeld. Als u ook afbeeldingen of foto's wilt afdrukken, raden wij u aan te kiezen voor CMYK-vierkleurendruk. Dit is alleen mogelijk op de witte banen.

  Heeft u nog vragen over het maken van drukgegevens of de keuze van geschikte motieven? Dan bent u welkom om contact met ons op te nemen. Ons serviceteam is tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar.