lieferadresse Facebook_Mobile rechnung Created with Sketch. lieferadresse Created with Sketch. Easyprint-Logo ReBuy_Desktop Finnland Icons/Info Created with Sketch. Icons/Info Created with Sketch. Icons/Info Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.

Backlit posters

Beter online printen!
Product
Backlit posters
Eigenschappen
Formaat 210 x 297 mm A4
Staand
Backlightfolie, doorschijnend (0,2 mm)
Geen Verfijnen
4/0 kleurig CMYK
Geen drukproef
Hoeveelheid
1 Stuk
1 Motief
Levering
Standaard naar verwachting op 08./09.12.2022
Gegevens
Drukgegevens later verzenden
undefined
Geselecteerde productconfiguratie
Backlit posters
 • 1 zijde
 • 210 x 297 mm A4 Staand
 • 4/0 kleurig CMYK
 • Backlightfolie, doorschijnend (0,2 mm)
 • Snijden
 • 1 Stuk
 • 1 Motief
 • Levering in België
 • Naar verwachting op 08./09.12.2022
 • Drukgegevens later verzenden
 • Gratis bestandscontrole

16,45 € | 19,91 €

Netto | Bruto Excl. 4,92 € | 5,95 € Verzending

  Backlit posters
  1 zijde , 210 x 297 mm A4 Staand, 4/0 kleurig CMYK, Backlightfolie, doorschijnend (0,2 mm), Snijden, 1 Stuk, 1 Motief, Levering in België, Naar verwachting op 08./09.12.2022, Drukgegevens later verzenden, Gratis bestandscontrole

  16,45 € | 19,91 €

  Netto | Bruto Excl. 4,92 € | 5,95 € Verzending

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Drukproducten

  Poster

  Reclametechniek

  Banners/dekzeilen

  Reclametechniek

  Klantstopper

  Drukproducten

  Outdoor posters

  Grootformaat

  Grote posters

  Lichtbak posters laten bedrukken.

  Met reclame in lichtbakken en verlichte displays kunt u ook in het donker de aandacht op uw evenement of bedrijf vestigen. De doorschijnende backlit posters van print24.com zijn perfecte reclamemedia voor uw slogans en reclameboodschappen. In onze drukkerij kunt u Backlit folies (ook wel lichtbakfolie genoemd) laten drukken, al vanaf één exemplaar.


  Reclame moet werken, dat is de zin en het doel. Maar wat gebeurt er met uw posters of displays als het donker wordt of de plaats waar ze zijn opgesteld niet verlicht is? Dan is het tijd voor achtergrondverlichtingsfolies in lichtbakken of displays. Deze speciale films zijn precies voor dit doel ontwikkeld en geven uw reclame de gewenste uitstraling. Breng uw reclame tot leven en laat backlit posters drukken op print24.com!

  Backlit posters laten drukken in maten DIN A4 tot 1185 x 1750 mm

  Of het nu gaat om buiten- of binnenreclame, voor kleine boodschappen of zeer grote boodschappen, dankzij de verschillende DIN-formaten en de formaten 1150 x 1710 mm & 1185 x 1750 mm in staand of liggend formaat kunt u bij print24.com in het configuratiemenu het juiste formaat van uw lichtbak posters kiezen. Kleine DIN-formaten zijn bijvoorbeeld perfect voor de presentatie van restaurantmenu's in een lichtbak. Bij grote formaten kunt u 's avonds de aandacht vestigen op uw winkel of bar. Efficiënte buitenreclame in DIN A0 formaat gedrukt op Backlit folie is ook mogelijk.

  Zorg er bij het maken van het drukbestand voor dat u lettertypes en afbeeldingen ten minste 1,5 millimeter van de rand plaatst voor een optimaal eindresultaat. Voeg ook een afloop van drie millimeter aan elke zijde toe. Mogen wij u helpen met de keuze van het formaat? Bel ons dan.

  Robuuste folie geschikt voor buitengebruik

  De achtergrondverlichting is een witte, doorschijnende polyesterfolie, 210 μm dik, met een halfmat oppervlak. Als u de Backlit posters door ons laat drukken, blijven uw reclameboodschappen gedurende vele maanden duidelijk zichtbaar voor klanten en prospects.


  Het enige wat u nog nodig heeft is een geschikte locatie voor de installatie van uw lichtreclame!

  Betere bescherming door veredeling

  Wilt u uw Backlit posters nog robuuster maken? Gebruik dan laminering. Hierdoor wordt uw reclame extra beschermd tegen slijtage, vochtinvloeden of vergelende kleuren. De laminering kan ook besteld worden in de "zelfklevende" versie. 


  Dit is bijvoorbeeld nuttig voor permanente reclame. Als u tijdelijke reclamecampagnes wilt starten, raden wij u aan om Backlit posters te drukken die niet zelfklevend zijn. Overigens wordt de laminering in mat uitgevoerd.

  Drukproces voor uw Backlit posters

  Voor het drukken gebruiken we het beproefde 4/0 CMYK-vierkleurenproces. Hierdoor kunnen zowel foto's als grafieken en lettertypes worden weergegeven. Door het spelen met en combineren van de kleuren wordt u nauwelijks beperkt in uw kleurkeuze. Wanneer u afbeeldingen gebruikt, vergeet dan niet dat de resolutie hoog genoeg is om pixelvorming te voorkomen.

  Neem bij het aanmaken van het drukbestand de specificaties in onze datasheet (Gegevensblad) in acht. Zo vermijdt u onnodige complicaties tijdens het drukken en kunnen we alle taken vlot en snel voor u uitvoeren.