Icon/Greenline Created with Sketch.

Beurswanden

Beter online printen!
Geselecteerde productconfiguratie
  Beurswanden

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Drukproducten

  Flyer/Folders

  Drukproducten

  Visitekaartjes

  Drukproducten

  Papieren Draagtasjes

  Textielproducten

  Blouses

  Reclameproducten

  Balpennen

  Beurswanden laten bedrukken

  Op print24.com kunt u uw beurswand aan de laagste kosten en in topkwaliteit laten bedrukken en laten uitrusten de nodige verlichting. Configureer uw product eenvoudig online op het scherm en selecteer het juiste montage- en verlichtingssysteem of koop de enkel de voorbedrukte beurswanden, zelfs zonder systeem. Of het nu voor uw beursstand, voor presentaties, conferenties of een POS is - met een beurswand van print24 creëert u de beste voorwaarden om uw presentatie succesvol te laten zijn en uw inhoud te laten aankomen waar deze effectief zou moeten zijn! U kunt bij ons gepersonaliseerde beurswanden bestellen tot 15 stuks per bestelling. Als een van de grootste onlinedrukkerijen in Europa hebben wij de nodige knowhow in huis om voor u het best mogelijke drukwerk aan een eerlijke prijs te leveren.


  U kunt een opvouwbare beurswanden gebruiken, niet alleen op beurzen. Als presentatiesystemen zijn de mobiele beurswanden ook perfect geschikt voor musea. Zo kunnen ze bijvoorbeeld worden gebruikt om aanvullende informatie over exposities of het achtergrondverhaal van de tentoonstelling weer te geven. Ook op congressen worden vaak expositiewanden gebruikt om bezoekers en deelnemers te voorzien van informatie over onderwerpen, tijdlijnen of kamerplannen. Als u uw effect wilt versterken, waarom bestelt u dan niet de bijpassende LED-spots?

  Beurswandsysteem - recht of gebogen

  Bij print24.com kunt u online beurswanden in verschillende uitvoeringen configureren en bestellen, elk in de maten 3 x 3 of 4 x 3 velden. Wij bieden hoogwaardige PVC tentoonstellingswanden in gebogen vorm en textiele reclamewanden in gebogen en rechte vorm.


  Opmerking: Voor alle versies moet het afdrukgebied worden aangemaakt met een extra snijmarge in de afdrukgegevens. De exacte afmetingen van de mobiele vouwwanden vindt u in het datablad Gegevensblad of de PDF-sjabloon.

  Robuuste materialen voor elke toepassing

  Wij gebruiken hoogwaardige materialen voor het bedrukken van uw beurswanden. Voor de textielvouwwanden bedrukken we Dekotex Stretch in een densiteit van 220 g/m². Deze vouwvaste stof kan gemakkelijk worden opgespannen zonder vouwen op het frame van de beurswanden. Uw print wordt extra geaccentueerd met opvallende verlichting. 


  De beurswand, die voorzien is van oppervlakteverlichting, is bedekt met een zacht, doorschijnend textielweefsel met een dichtheid van 270g/m². Rimpels hebben hier ook geen kans. De gebogen PVC-reclamewanden zijn voorzien van 450 µ oplosmiddel polypropyleen. Dit is een bijzonder vormstabiel displaymateriaal, dat krasbestendig is en gemaakt is van zandlaminaat, flexibel en resistent PVC.

  Geschikt ontwerp voor je beurspresentatie

  Opvouwbaar expositie wandtextiel

  Met de textiele beurswanden van print24 kunt u zich van alle kanten presenteren. Het maakt niet uit of er verschillende of dezelfde motieven op de voor- en achterkant staan. Onze vouwbare beurswanden zijn bijzonder snel en eenvoudig op te zetten en te demonteren. U kunt de exacte montage-instructies hier zien. Naast de opvouwbare beurswand ontvangt u ook een praktische tas voor het transport.


  Verkoopt u ook kleding op een beurs? Waarom zet u de gebogen beurswand dan niet andersom, met de voorkant naar binnen gebogen tegen bijvoorbeeld een muur, of gebruik een tweede gebogen wand en maak van de wand een mobiele kleedkamer. De rechte beurswand daarentegen is perfect geschikt in combinatie met onze rechte toonbank.

  Hoogwaardige pvc-tentoonstellingswand

  Vertrouwt u op een bijzonder hoogwaardig uiterlijk? Kies dan voor een gebogen PVC beurswanden. De PVC-print wordt snel en eenvoudig met magneten aan het aluminium frame bevestigd. De gebogen wand kan ook getransporteerd worden in een stevige koffer met een tussenschot om de prints te beschermen.   De kromming van de PVC-beurswand is afgestemd op de gebogen beursverteller, die ook verkrijgbaar is bij print24. Met onze extra accessoires, zoals LED-spots, kunt u nog meer aandacht trekken.

  Beurswand Verlicht

  Met de verlichte beurswanden van print24 breng je licht in het donker. Dit type tentoonstellingswand is bekleed met een andere stof dan de textiele tentoonstellingswand. Dit is een zacht doorschijnend materiaal dat het effect van de oppervlakteverlichting beter ondersteunt. U kunt verschillende of identieke motieven laten drukken op de zijkanten, voor en achter de beurswand. Dit model wordt ook geleverd met een praktische transporttas.  Opmerking: We hebben voor elke zijde aparte printgegevens nodig, ook al gaat het om hetzelfde motief. Geef de bestanden de juiste naam (voor = s1, achter = s2, links = s3, rechts = s4).

  CMYK-druk voor uw beurswanden

  Wanneer u een beurswand van print24 koopt, profiteert u van onze topkwaliteit op het gebied van materiaal en verwerking. Bij het drukken gebruiken wij hoogwaardige drukinkt en realiseren wij uw beurswand in 4/0 CMYK vierkleurendruk. Zo komen kleuren en details optimaal tot hun recht. 

  Heeft u vragen over de keuze van de formaten of de montagesystemen? Bel dan onze competente hotline! Onze klantenadviseurs helpen u graag.

  Mobiele beurswand - alleen printen of compleet met montagesysteem

  Bij print24.com bieden wij u maximale flexibiliteit in de keuze van uw beurswand. U kunt bij ons alleen het printen van de displays bestellen of optioneel het complete montagesysteem en de bijbehorende verlichting aanschaffen. Onze textielbeurswanden worden vastgehouden door een wit gepoedercoat frame en worden bevestigd en gestabiliseerd door middel van bijpassende profielstrips. Er is een bijpassende tas voor het transport met het systeem. Als u de gebogen PVC-reclamewand met bevestigingssysteem bestelt, ontvangt u de opdruk, een matzwart gepoedercoat aluminium frame met magneten en een mobiele hard case roll-up case voor eenvoudig en veilig transport. Als u de motieven of de inhoud van uw beurswand wilt omruilen, kunt u de bijpassende opdruk individueel bij ons bestellen. De montagesystemen zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar. 

  U kunt tot 3 individuele LED-spots per beurswand bestellen en deze aan een textiel- of PVC-tentoonstellingswand bevestigen. Ga gewoon naar het keuzemenu en kies de juiste verlichting onder accessoires. Afhankelijk van de aard van uw beurswand kunt u kiezen tussen LED-spots voor PVC of voor textiel. Zo zal niemand je missen, zelfs niet in de donkerste expositiezaal.

  • Beurswand verlichting (gebogen of recht) - oppervlakteverlichting reeds inbegrepen
  • Textiel tentoonstellingswand (gebogen of recht) - naar keuze tot 3 LED-spots voor textiel apart bestellen
  • PVC expositiewand (gebogen) - optioneel tot 3 LED-spots voor PVC apart bestellen