lieferadresse Facebook_Mobile rechnung Created with Sketch. lieferadresse Created with Sketch. Easyprint-Logo ReBuy_Desktop Finnland Icons/Info Created with Sketch. Icons/Info Created with Sketch. Icons/Info Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.

Badjassen

Beter online printen!
Product
Badjassen
Eigenschappen
Uitvoering Mannen
Frotté 380 g/m²
Kleur Wit
Grootte Small/Medium
Borduurwerk
12-kleurig borduren
Plaatsing motief 1 Voorkant links
Plaatsing motief 2 Zonder plaatsing motief
Geen drukproef
Hoeveelheid
5 Stuks
1 Motief
Levering
Standaard naar verwachting op 14./15.12.2022
Gegevens
Drukgegevens later verzenden
undefined
Geselecteerde productconfiguratie
Badjassen
 • 12-kleurig borduren
 • Frotté 380 g/m²
 • Mannen
 • Wit
 • Small/Medium
 • Borduurwerk
 • 5 Stuks
 • 1 Motief
 • Levering in België
 • Naar verwachting op 14./15.12.2022
 • Drukgegevens later verzenden
 • Gratis bestandscontrole

409,69 € | 495,72 €

Netto | Bruto Excl. 5,95 € | 7,20 € Verzending

  Badjassen
  12-kleurig borduren, Frotté 380 g/m², Mannen, Wit, Small/Medium, Borduurwerk, 5 Stuks, 1 Motief, Levering in België, Naar verwachting op 14./15.12.2022, Drukgegevens later verzenden, Gratis bestandscontrole

  409,69 € | 495,72 €

  Netto | Bruto Excl. 5,95 € | 7,20 € Verzending

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Textielproducten

  Handdoeken

  Textielproducten

  Draagtassen met koord

  Reclameproducten

  Dek-strandstoelen

  Horecaproducten

  Flessenlabels

  Horecaproducten

  Tafeldisplays

  Badjassen laten borduren

  Of het nu in een wellnesshotel is of thuis, met een badjas wordt het na de massage of het zwemmen echt knuffelig warm. Bij print24.com kunt u individueel hoogwaardige badjassen laten borduren. De producten zijn ideaal voor bijvoorbeeld de inrichting van hotels of als reclamegeschenk voor fitnessstudio's en sportverenigingen. U stelt hier zeer eenvoudig online uw bestelgegevens samen en wij zorgen voor een professioneel borduurwerk tegen redelijke prijzen!


  Het gerucht gaat dat badjassen tot de meest gestolen items in hotels behoren. In feite is het verlies zeker een niet te onderschatten kostenfactor voor gerenommeerde hotels. Toch hoort een knuffelbadjas met het logo of embleem van de accommodatie gewoon bij de uitrusting. Als u een badjas door ons laat borduren, zullen uw klanten of gasten genieten van een geweldig product waarin ze zich na het zwemmen of het nemen van een sauna behaaglijk warm kunnen wikkelen. Dat is een perfecte service!

  Extra uitrusting in huisstijl of hoogwaardig reclamecadeau

  Als u een pension, hotel, fitnessclub of sauna runt, kunt u uw gasten verwennen met een individueel geborduurde en hoogwaardige badjas. Dit versterkt niet alleen de klantenbinding, maar ook de branding. U kunt uw logo of bedrijfsnaam laten borduren op de voorkant van de knuffelzachte badjassen. Het gebruik van de badstofjassen is ook mogelijk voor uw club. Hoe zou het bijvoorbeeld zijn als uw voetbalteams naast de trui ook badjassen met het logo van de club zouden gebruiken?

  De badjas - geborduurd met een logo of een mooi motief - is ook geschikt als relatiegeschenk. Zo kunt u bijvoorbeeld de gewaden aan nieuwe leden in uw fitnessclub cadeau doen. De badjassen kunnen ook worden gebruikt voor gerichte klantenreclame of marketingcampagnes.

  Bij print24.com is productie mogelijk vanaf vijf stuks.

  Hoogwaardig materiaal

  Voor het borduurwerk van de badjas gebruiken we hoogwaardige badstof artikelen met een dikte van 380 g/m². De pluizige jassen zijn verkrijgbaar in het wit en kunnen door vrouwen of mannen worden gedragen.  Verkrijgbaar zijn de maten S/M en L/XL.

  Verder hebben onze badjassen twee opgestikte zakken, een riem met een dubbele lus en een praktische lus om op te hangen. Volg onze wasinstructies, zodat u lang van uw product kunt genieten.

  12-kleuren borduurwerk

  Terwijl motieven door middel van bedrukking op oppervlakken worden aangebracht, kunnen ze door middel van borduurwerk direct in textiel worden geweven. Het bijzonder duurzame borduurwerk, dat ook bestand is tegen wassen en licht, is bijzonder geschikt voor intensief gebruikte kleding, bijvoorbeeld werkkleding. Door het gebruik van hoogwaardige garenkleuren ontstaan kleurechte en edele borduurmotieven. Tegelijkertijd wordt een unieke look en feel bereikt, waardoor uw kleding er exclusief uitziet. 

  Om uw badjassen te borduren kunt u tot 12 verschillende garenkleuren gebruiken in de HKS Pantone kleurruimte. Zo kunnen logo's van clubs of bedrijven meestal zonder problemen worden aangebracht. Hiervoor moet je speciale kleuren creëren. Daarnaast kunnen we ook slogans of hele adressen op de badjas voor u maken.

  Hier vindt u ruimte voor uw motieven

  Er zijn verschillende motiefvelden om uit te kiezen, borst en mouwen links en rechts en in de nek. U kunt tot twee verschillende motiefvelden laten borduren op één badjas. De maximale grootte van uw borduurmotief is afhankelijk van de keuze van het motiefveld.

  De volgende borduurmotieven zijn mogelijk:

  borstkasgebied - links of rechts: maximaal 100 x 100 mm

  mouwruimte - links of rechts: maximaal 30 x 30 mm

  nekgedeelte: maximaal 80 x 50 mm