lieferadresse Facebook_Mobile rechnung Created with Sketch. lieferadresse Created with Sketch. Easyprint-Logo ReBuy_Desktop Finnland Icons/Info Created with Sketch. Icons/Info Created with Sketch. Icons/Info Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.

Handdoeken

Beter online printen!
Product
Handdoeken
Eigenschappen
Uitvoering Gastenhanddoek
Frotté 400 g/m²
Kleur Wit
Grootte 300 x 500 mm
Borduurwerk
12-kleurig borduren
Plaatsing motief 1 Op boordsel
Plaatsing motief 2 Zonder plaatsing motief
Geen drukproef
Hoeveelheid
5 Stuks
1 Motief
Levering
Standaard naar verwachting op 08./09.12.2022
Gegevens
Drukgegevens later verzenden
undefined
Geselecteerde productconfiguratie
Handdoeken
 • 12-kleurig borduren
 • Frotté 400 g/m²
 • Gastenhanddoek
 • Wit
 • 300 x 500 mm
 • Borduurwerk
 • 5 Stuks
 • 1 Motief
 • Levering in België
 • Naar verwachting op 08./09.12.2022
 • Drukgegevens later verzenden
 • Gratis bestandscontrole

247,20 € | 299,11 €

Netto | Bruto Excl. 4,92 € | 5,95 € Verzending

  Handdoeken
  12-kleurig borduren, Frotté 400 g/m², Gastenhanddoek, Wit, 300 x 500 mm, Borduurwerk, 5 Stuks, 1 Motief, Levering in België, Naar verwachting op 08./09.12.2022, Drukgegevens later verzenden, Gratis bestandscontrole

  247,20 € | 299,11 €

  Netto | Bruto Excl. 4,92 € | 5,95 € Verzending

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Textielproducten

  Badjassen

  Textielproducten

  Draagtassen met koord

  Reclameproducten

  Dek-strandstoelen

  Horecaproducten

  Tafeldisplays

  Horecaproducten

  Flessenlabels

  Laat handdoeken borduren

  Geborduurde handdoeken zijn perfect voor hotels of gastronomische instellingen, maar ook een geweldig cadeau voor doopfeesten, bruiloften of geboortes. Hier bij print24.com kunt u douchehanddoeken, gastendoekjes en klassieke handdoeken individueel laten borduren met maximaal 12 kleuren. Met een paar klikken kunt u hier uw bestelling online starten.


  Enkele decennia geleden was het borduren van handdoeken vooral belangrijk voor het gewone huishouden of de bruidsschat. Deze traditie is al een tijdje vergeten, maar geborduurde handdoeken voor thuis komen weer in de mode. De gastendoek met geborduurde familie-initialen toont gewoonweg stijl en elegantie. Bij print24.com kunt u handdoeken laten borduren voor particulieren of bedrijven.

  Geborduurde handdoeken voor hotels of wellnessfaciliteiten

  Heeft u een hotel, een gasthuis of een pension? Dan kunt u ook uw huisstijl met print24.com implementeren als het gaat om handdoekhulpstukken. Wij borduren uw gastendoekjes of douchehanddoeken met uw bedrijfslogo of een vrij gekozen opschrift. Dankzij de moderne borduurtechniek zijn ook meerkleurige borduurwerken mogelijk.


  Het individuele borduurwerk is ook geschikt voor wellnesslocaties, fitnessstudio's of fysiotherapeuten. U creëert een professioneel totaalbeeld en verwent uw klanten met hoogwaardige handdoeken.

  Geborduurde handdoeken voor bruiloften, doopfeesten of geboortes


  Een zeer persoonlijk geschenk zijn handdoeken geborduurd met de geboortedatum en de naam van het geboren kind. Douchehanddoeken zijn bijvoorbeeld een populair cadeau voor de geboorte of de doop. Geborduurde handdoekensets zijn ook een heel leuk cadeau-idee voor bruiloften. Hier kunnen de voornamen van het bruidspaar of de gemeenschappelijke achternaam worden geborduurd. Er kunnen ook spreuken of wapenschilden worden geborduurd.

  Hoogwaardig materiaal en uitstekende afwerking

  Voor het borduren van uw handdoeken gebruiken we hoogwaardige badstof van 100% katoen met een dikte van 400 g/m². U heeft de keuze tussen een douchehanddoek met een afmeting van 700 x 1.400 mm, een handdoek met een afmeting van 500 x 1.000 mm en een gastendoek met een afmeting van 300 x 500 mm.

  De producten hebben een praktische opnaaibare hanger en kunnen in de machine worden gewassen op 60°C. Volg onze wasinstructies, zodat u lang van uw product kunt genieten.

  Sterke kleuren voor uw handdoeken

  Bij print24.com kunnen handdoeken in verschillende kleuren worden gestikt, ongeacht het gekozen dessin:

  beige, blauw, donkergrijs, donkergroen, geel, lichtgroen, donkerblauw, turquoise, oranje, rood, zwart, wit

  Houd bij de keuze van uw borduurkleuren rekening met de door u gekozen handdoekkleur, zodat uw motief optimaal tot zijn recht komt.

  Moderne borduurwerken in maximaal twaalf kleuren

  Terwijl motieven door middel van bedrukking op oppervlakken worden aangebracht, kunnen ze door middel van borduurwerk direct in textiel worden geweven. Het bijzonder duurzame borduurwerk, dat ook bestand is tegen wassen en licht, is bijzonder geschikt voor intensief gebruikte kleding, bijvoorbeeld werkkleding. Door het gebruik van hoogwaardige garenkleuren ontstaan kleurechte en edele borduurmotieven. Tegelijkertijd wordt een unieke look en feel bereikt, waardoor uw handdoeken er exclusief uitzien. Bij print24.com kunt u kiezen uit maximaal twaalf kleuren voor het borduren van uw handdoeken. U kunt de garenkleuren kiezen uit het HKS en Pantone spectrum. Op deze manier kunnen nog complexere afbeeldingen als borduurwerk worden gerealiseerd. Wij helpen u graag bij de keuze van de kleuren. Raadpleeg het blad met de gegevens in de bijlage om te weten te komen hoe u de kleuren in uw bestelling kunt maken.

  Voldoende ruimte voor uw personalisatie

  Uw motief wordt op de rand van de handdoeken geplaatst. Het borduurbare gebied meet 170 x 40 millimeter. Dit geldt zowel voor klassieke handdoeken als voor gast- of douchehanddoeken.