lieferadresse Facebook_Mobile rechnung Created with Sketch. lieferadresse Easyprint-Logo ReBuy_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei Created with Sketch. Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Created with Sketch. Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Sportbroek

Beter online printen!

Sportbroek

Sportbroek
Uitvoering Shorts
Kleur Rood
Flockfoliedruk
Plaatsing spelersnummer Spelersnummer op pijp links
Plaatsing eigen motief Zonder plaatsing motief
Geen
Grootte Medium
Geen
Geen drukproef
Geen
1 Stuk
1 Motief
Standaard tot 03.02.
Drukgegevens later verzenden
undefined
Sportbroek
 • Polyester
 • Shorts
 • Rood
 • Medium
 • Flockfoliedruk
 • 1 Stuk
 • 1 Motief
 • Verzending naar België
 • Naar verwachting op Donderdag, 03.02.2022
 • Drukgegevens later verzenden
 • Gratis bestandscontrole

11,39 € | 13,78 €

| 4,92 € | 5,95 €

Sportbroek
Polyester, Shorts, Rood, Medium, Flockfoliedruk, 1 Stuk, 1 Motief, Verzending naar België, Naar verwachting op Donderdag, 03.02.2022, Drukgegevens later verzenden, Gratis bestandscontrole

11,39 € | 13,78 €

| 4,92 € | 5,95 €

Textielproducten

Functionele shirts

Textielproducten

Baseballpetten

Textielproducten

Sporttassen

Textielproducten

Draagtassen met koord

Textielproducten

Jassen

Sportbroeken bedrukken

De sportbroek is een integraal onderdeel van de teamkleding van voetbal-, basketbal- of handbalteams en andere sportteams. Samen met de shirt zorgen ze voor een perfecte teamindruk. Met print24.com heeft u een professionele service provider gevonden waar u sportkleding professioneel kunt laten bedrukken met spelersnummers of individuele motieven. Selecteer online de gewenste maat en kleur van de shorts, configureer uw drukbestand en stuur de hoogwaardige shorts naar ons op voor het drukken!


U bent sponsor en wilt het team van uw thuisclub uitrusten met een hoogwaardige sportbroek? Of bent u lid van uw club en heeft u de opdracht gekregen om een leverancier te zoeken voor het goedkoop en hoogwaardig bedrukken van sportbroeken? In beide gevallen heeft u absoluut gelijk bij print24.com. Als een van de grootste drukkerijen in Europa zijn we ook perfect uitgerust voor textieldruk en kunnen we u niet alleen uitstekende sportkleding aanbieden, maar ook professionele individualisering aan eerlijke prijzen.

Geschikte maten en kleuren voor uw club

De bedrukte sportbroeken zijn er in de maten XXS, XS, S, M, L/XL en XXL en in de kleuren lichtblauw, rood, geel, zwart en marine.

Plaatsing van spelersnummer en eigen motief

Spelersnummer broekspijp links: 80 x 100 mm

Eigen motief broekspijp rechts: 80 x 100 mm

Uw sport- en voetbalshort in flockfolie en flexfolie bedrukking

Het product kan individueel worden bedrukt in zowel flockfolie als flexfolie. Beide methoden hebben betrekking op een transferprintproces waarbij het drukmotief met behulp van een dragermateriaal op het textiel wordt "overgedragen". De bedrukking die in flexfolie bedrukt wordt bestaat uit een draagfolie, een geverfde folie-laag en een laag smeltlijm. Bij flock transfer printen wordt een speciale flock transfer folie gebruikt, die de print een typisch pluizig, fluweelachtig gevoel geeft.

Het gewenste motief wordt uit de voorgeverfde folies gesneden en door middel van warmte aan het textiel "gelast". Met flexfolie bedrukking en flockfolie bedrukking is een breed scala aan kleuren mogelijk en het gebruikte transferproces zorgt voor een absolute kleurdekking. Een ander voordeel is de lange levensduur van deze slijtvaste en scheurvaste print.

Bestel meteen de bijpassende truitjes en handschoenen

Bij print24.com kunt u uw bestelling van bedrukte sportbroeken aanvullen met bijpassende truitjes of handschoenen. Deze accessoires hebben een bewezen kwaliteit en zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid.

De levering zal onbedrukt zijn. In de configurator kunt u de gewenste grootte en kleuren kiezen.