lieferadresse Facebook_Mobile rechnung Created with Sketch. lieferadresse Easyprint-Logo ReBuy_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei Created with Sketch. Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Created with Sketch. Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Sporttassen

Beter online printen!

Sporttassen

Sporttassen
Uitvoering Teamtas
Kleur Wijnrood/zwart
Grootte 610 x 310 x 320 mm
Flexfoliedruk
1-kleurige flexfoliedruk wit
Plaatsing motief Voor
Geen drukproef
Geen
1 Stuk
1 Motief
Standaard tot 09.02.
Drukgegevens later verzenden
undefined
Sporttassen
 • 1-kleurige flexfoliedruk wit
 • Polyester
 • Teamtas
 • Wijnrood/zwart
 • 610 x 310 x 320 mm
 • Flexfoliedruk
 • 1 Stuk
 • 1 Motief
 • Verzending naar België
 • Naar verwachting op Woensdag, 09.02.2022
 • Drukgegevens later verzenden
 • Gratis bestandscontrole

44,58 € | 53,94 €

| 4,92 € | 5,95 €

Sporttassen
1-kleurige flexfoliedruk wit, Polyester, Teamtas, Wijnrood/zwart, 610 x 310 x 320 mm, Flexfoliedruk, 1 Stuk, 1 Motief, Verzending naar België, Naar verwachting op Woensdag, 09.02.2022, Drukgegevens later verzenden, Gratis bestandscontrole

44,58 € | 53,94 €

| 4,92 € | 5,95 €

Textielproducten

Sportbroek

Textielproducten

Baseballpetten

Textielproducten

Draagtassen met koord

Textielproducten

Functionele shirts

Textielproducten

Jassen

Sporttassen bedrukken

Een uniform uiterlijk van sportteams maakt gewoonweg een professionele indruk - dit geldt ook voor de sporttassen. Met print24.com kunt u hoogwaardige team- of jersey-tassen individueel laten bedrukken met het door u gewenste motief en zo uw team perfect uitrusten. U kunt uw drukopdracht hier online starten en uw drukgegevens met een paar klikken eenvoudig configureren.


Of het nu gaat om een voetbal- of handbalclub, een basketbalteam of een hockeyteam, als u uw club wilt uitrusten met hoogwaardige, aanpasbare sporttassen, dan is print24.com de perfecte dienstverlener voor u. U kunt ons spelersnamen, logo's of clubemblemen in uitstekende kwaliteit op de tassen laten drukken. Tegelijkertijd kunt u vertrouwen op de uitstekende materiaalkwaliteit.

Personaliseer de sporttas of teamtas

Hoogwaardige sporttassen zijn de perfecte aanvulling op jersey-sets of sportuitrustingen. Voor het drukken kunt u bij print24.com kiezen uit twee ontwerpen. Beide tassen zijn gemaakt van robuust 600D polyester.


Teamleden kunnen hun trui, schoenen en andere sportuitrusting perfect opbergen in de praktische jaszak. De opvouwbare tas heeft twee grote compartimenten en een gaasdeksel. De tas heeft praktische riemen voor het bevestigen van sportkleding en -uitrusting. De jersey-tas kan comfortabel worden gedragen dankzij de praktische draagriem. 


Als u de teamtas kiest, bent u flexibel in het opbergen van uw sportuitrusting. De binnenkant van de tas kan worden gevuld met sportschoenen, kleding of andere accessoires. Kleinere items kunnen veilig worden opgeborgen in de twee kleine zakjes aan de zijkanten. 

Veel opbergruimte en een breed gamma aan kleuren

De teamtas van 610 x 310 x 320 millimeter is verkrijgbaar in vijf kleurvarianten: wijnrood zwart, oranje-zwart, lichtblauw-donkerblauw, zwart-geel of zwart-geel-blauw. Dit geeft u de mogelijkheid om de kleur van de sporttas aan te passen aan de kleuren van de club of de vereniging. 

Met de afmetingen van 700 x 490 x 250 millimeter is de jersey tas erg handig en stijlvol in zijn eenvoudige zwarte kleur. Dit maakt het geschikt voor zowel sportkleding als stadskleding.

Hoogwaardige flexfolie bedrukking voor uw sporttassen

Als we uw team of tassen individualiseren, gebruiken we de beproefde flexfoliebedrukking. Dit betekent dat uw clublogo, het clubembleem, de naam van de speler of andere motieven in het wit op de voorkant van de tas zijn gedrukt. Met flexo-foliebedrukking wordt een overdrukproces bedoeld waarbij het drukmotief met behulp van een dragermateriaal op het textiel wordt "overgedragen". De flexfolie die in flexo-foliedruk wordt gebruikt, bestaat uit een draagfolie, een geverfde folielaag en een laag smeltlijm. 


Het gewenste motief wordt uit de voorgeverfde folies gesneden en door middel van warmte aan het textiel "gelast". Met flexfolie bedrukking is een breed scala aan kleuren mogelijk en het gebruikte transferproces zorgt voor een absolute kleurdekking. Een ander voordeel is de lange levensduur van deze duurzame en scheurbestendige print. Wij helpen u graag als u vragen heeft over het ontwerp of de creatie van de drukgegevens. Bel ons gewoon!

Veel ruimte voor uw motief

Op de bedrukbare teamtas kunt u uw drukmotief in het midden van de voorkant plaatsen.


Voorkant - midden: 250 x 120 mm

Op de jersey tas kunt u uw drukmotief in het midden van de voorkant laten bedrukken.


Middenvoor: 280 x 80 mm