lieferadresse Facebook_Mobile rechnung Created with Sketch. lieferadresse Created with Sketch. Easyprint-Logo ReBuy_Desktop Finnland Icons/Info Created with Sketch. Icons/Info Created with Sketch. Icons/Info Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.

Sporttassen

Beter online printen!
Product
Sporttassen
Eigenschappen
Uitvoering Teamtas
Kleur Wijnrood/zwart
Grootte 610 x 310 x 320 mm
Flexfoliedruk
1-kleurige flexfoliedruk wit
Plaatsing motief Voor
Geen drukproef
Hoeveelheid
1 Stuk
1 Motief
Levering
Standaard naar verwachting op 14./15.12.2022
Gegevens
Drukgegevens later verzenden
undefined
Geselecteerde productconfiguratie
Sporttassen
 • 1-kleurige flexfoliedruk wit
 • Polyester
 • Teamtas
 • Wijnrood/zwart
 • 610 x 310 x 320 mm
 • Flexfoliedruk
 • 1 Stuk
 • 1 Motief
 • Levering in België
 • Naar verwachting op 14./15.12.2022
 • Drukgegevens later verzenden
 • Gratis bestandscontrole

50,56 € | 61,18 €

Netto | Bruto Excl. 4,92 € | 5,95 € Verzending

  Sporttassen
  1-kleurige flexfoliedruk wit, Polyester, Teamtas, Wijnrood/zwart, 610 x 310 x 320 mm, Flexfoliedruk, 1 Stuk, 1 Motief, Levering in België, Naar verwachting op 14./15.12.2022, Drukgegevens later verzenden, Gratis bestandscontrole

  50,56 € | 61,18 €

  Netto | Bruto Excl. 4,92 € | 5,95 € Verzending

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Textielproducten

  Sportbroek

  Textielproducten

  Baseballpetten

  Textielproducten

  Draagtassen met koord

  Textielproducten

  Functionele shirts

  Textielproducten

  Jassen

  Sporttassen bedrukken

  Een uniform uiterlijk van sportteams maakt gewoonweg een professionele indruk - dit geldt ook voor de sporttassen. Met print24.com kunt u hoogwaardige team- of jersey-tassen individueel laten bedrukken met het door u gewenste motief en zo uw team perfect uitrusten. U kunt uw drukopdracht hier online starten en uw drukgegevens met een paar klikken eenvoudig configureren.


  Of het nu gaat om een voetbal- of handbalclub, een basketbalteam of een hockeyteam, als u uw club wilt uitrusten met hoogwaardige, aanpasbare sporttassen, dan is print24.com de perfecte dienstverlener voor u. U kunt ons spelersnamen, logo's of clubemblemen in uitstekende kwaliteit op de tassen laten drukken. Tegelijkertijd kunt u vertrouwen op de uitstekende materiaalkwaliteit.

  Personaliseer de sporttas of teamtas

  Hoogwaardige sporttassen zijn de perfecte aanvulling op jersey-sets of sportuitrustingen. Voor het drukken kunt u bij print24.com kiezen uit twee ontwerpen. Beide tassen zijn gemaakt van robuust 600D polyester.


  Teamleden kunnen hun trui, schoenen en andere sportuitrusting perfect opbergen in de praktische jaszak. De opvouwbare tas heeft twee grote compartimenten en een gaasdeksel. De tas heeft praktische riemen voor het bevestigen van sportkleding en -uitrusting. De jersey-tas kan comfortabel worden gedragen dankzij de praktische draagriem. 


  Als u de teamtas kiest, bent u flexibel in het opbergen van uw sportuitrusting. De binnenkant van de tas kan worden gevuld met sportschoenen, kleding of andere accessoires. Kleinere items kunnen veilig worden opgeborgen in de twee kleine zakjes aan de zijkanten. 

  Veel opbergruimte en een breed gamma aan kleuren

  De teamtas van 610 x 310 x 320 millimeter is verkrijgbaar in vijf kleurvarianten: wijnrood zwart, oranje-zwart, lichtblauw-donkerblauw, zwart-geel of zwart-geel-blauw. Dit geeft u de mogelijkheid om de kleur van de sporttas aan te passen aan de kleuren van de club of de vereniging. 

  Met de afmetingen van 700 x 490 x 250 millimeter is de jersey tas erg handig en stijlvol in zijn eenvoudige zwarte kleur. Dit maakt het geschikt voor zowel sportkleding als stadskleding.

  Hoogwaardige flexfolie bedrukking voor uw sporttassen

  Als we uw team of tassen individualiseren, gebruiken we de beproefde flexfoliebedrukking. Dit betekent dat uw clublogo, het clubembleem, de naam van de speler of andere motieven in het wit op de voorkant van de tas zijn gedrukt. Met flexo-foliebedrukking wordt een overdrukproces bedoeld waarbij het drukmotief met behulp van een dragermateriaal op het textiel wordt "overgedragen". De flexfolie die in flexo-foliedruk wordt gebruikt, bestaat uit een draagfolie, een geverfde folielaag en een laag smeltlijm. 


  Het gewenste motief wordt uit de voorgeverfde folies gesneden en door middel van warmte aan het textiel "gelast". Met flexfolie bedrukking is een breed scala aan kleuren mogelijk en het gebruikte transferproces zorgt voor een absolute kleurdekking. Een ander voordeel is de lange levensduur van deze duurzame en scheurbestendige print. Wij helpen u graag als u vragen heeft over het ontwerp of de creatie van de drukgegevens. Bel ons gewoon!

  Veel ruimte voor uw motief

  Op de bedrukbare teamtas kunt u uw drukmotief in het midden van de voorkant plaatsen.


  Voorkant - midden: 250 x 120 mm

  Op de jersey tas kunt u uw drukmotief in het midden van de voorkant laten bedrukken.


  Middenvoor: 280 x 80 mm