Icon/Greenline Created with Sketch.

Kussendoosjes

Beter online drukken
Geselecteerde productconfiguratie
  Kussendoosjes

  Klanten die dit product bekeken, waren ook geïnteresseerd in:

  Drukproducten

  Cadeauverpakkingspapier

  Drukproducten

  Papieren Draagtasjes

  Textielproducten

  Stoffen tassen

  Drukproducten

  Cadeaulabels

  Drukproducten

  Stickers en etiketten

  Kussendoosjes bedrukken

  Wie de naam kussendoosje voor het eerst hoort, zou aan een speciale verpakking voor kussens kunnen denken. Maar dit product heeft zijn naam te danken aan zijn bijzondere vorm die doet denken aan een hoofdkussen. Deze speciale vorm maakt kussendoosjes tot de ideale verpakking voor textiel, waardebonnen of cadeaus. Als u voor uw bedrijf of winkel doosjes individueel wilt laten bedrukken, bent u bij print24.com aan het juiste adres. Al vanaf 1 stuk kunnen wij uw drukwerkopdracht betrouwbaar, snel en in topkwaliteit uitvoeren.


  Het mooie aan kussendoosjes is de bijzondere vorm. Anders dan bij de hoekige kartonnen doosjes die een strenge indruk maken, ziet deze verpakking er door de gebogen zijkanten zwierig en luchtig uit. Daarom zijn kussendoosjes uitermate geschikt als geschenkverpakkingen. Het zijn aantrekkelijke doosjes om waardebonnen in cadeau te doen, maar ze lenen zich ook voor een stijlvolle overhandiging van juwelen en andere waardevolle geschenken. Als u geschenkverpakkingen zelf ontwerpt en verkoopt, of als u verpakkingen nodig hebt voor uw winkel, kunt u bij print24.com uw doosjes individueel laten bedrukken.

  Formaten voor rechthoekige of vierkante kussendoosjes

  Wij bedrukken kussendoosjes in 13 verschillende formaten. Het vierkante formaat van 60 x 20 x 60 millimeter, bijvoorbeeld, past bij kleine maar heel fijne producten. Grotere artikelen passen gemakkelijk in de grootste kussendoosjes die u kunt kiezen met afmetingen van 300 x 100 x 300 millimeter. Dankzij zeven vierkante tussenmaten kunt u bij print24.com precies die kussendoosjes laten drukken die u voor uw doeleinden nodig hebt.

  De kleinste rechthoekige doosjes die u bij ons kunt configureren, hebben de afmetingen van 60 x 20 x 120 millimeter. De grote dozen met de afmetingen van 350 x 100 x 300 millimeter bieden ruim plaats aan hemden of meerdere stropdassen. Bij het samenstellen van uw drukbestand moet u een snijmarge van twee millimeter aanleggen. Om complicaties bij het drukken te voorkomen, kunt u het beste uitsluitend gebruik maken van ons PDF-sjabloon voor uw drukbestand.

  Hoogwaardig en stevig karton voor uw kussendoosjes

  Voor de productie van uw kussendoosjes gebruiken wij het bijzonder stevige GC2 chromokarton. Het enkelzijdig dubbel gestreken materiaal heeft het voordeel dat het bijzonder buigvast is en een groot volume biedt. Dit maakt uw kussendoosjes stevig en duurzaam.

  Wij drukken op karton van 250 g/m² bij een zijkantlengte van 150 millimeter. Voor het bedrukken van kussendoosjes met een maximale zijkantlengte van 270 millimeter gebruiken wij chromokarton van 300 g/m². Voor de grote doosjes met een zijkantlengte van 300 millimeter gebruiken wij een karton van 350 g/m² dat een maximale stevigheid verzekert. 

  Klassieke CMYK vierkleurendruk

  Bij de druk van uw motieven op de buitenkanten van de kussendoosjes maken wij standaard gebruik van het CMYK procedé voor vierkleurendruk. Dit biedt u de grootst mogelijke flexibiliteit bij de kleurkeuze en u profiteert van een hoge drukkwaliteit. Wij helpen u graag verder bij de keuze van geschikte drukkleuren. Belt u ons of chat met ons.


  Verwerking van de kussendozen

  Na het bedrukken worden uw doosjes gestanst, plano gerild en gelijmd. Om plaats te besparen worden de doosje ongevouwen afgeleverd. 

  Nog exclusiever dankzij veredeling

  Als u waarde hecht aan een exclusieve en unieke verpakking kunt u met een veredeling de mate van individualisering nog verder vergroten. Het team van print24 kan uw kussendoosjes, bijvoorbeeld, plastificeren. In dit geval kunt u kiezen uit drie mogelijkheden. In de uitvoering met glans worden uw doosjes glad en glanzend uitgevoerd. Als u soft-touch kiest, onderscheiden uw kussendoosjes zich door een oppervlak dat bijzonder aangenaam aanvoelt. De elegante, matte plastificering maakt uw doosjes krasvast en nog steviger.

  Nog meer ruimte voor vormgeving biedt de combinatie met UV-spotlak. Alle zijkanten kunnen in glans worden geplastificeerd met een afwerking in UV-spotlak. Als u kiest voor een matte, of soft-touch plastificering, wordt slechts één zijkant geplastificeerd, de andere kant wordt afgewerkt met UV-spotlak.