24h-Service

24-timmars leverans

Hur fungerar 24h leverans med print24?

Strax innan ett event eller en reklamkampanj blir det ofta knappt med tiden. Då är det bra om du kan lita på dina tjänsteleverantörer. Med print24.com kan du välja 24-timmars leverans för utvalda produkter.


Det innebär att du konfigurerar din tryckprodukt, beställa den och vi tar hand om trycket som prioritet. För att göra detta behöver vi din tryckdata senast datadeadline kl 11.00. Om problem uppstår under utskriftsdatakontrollen efter kl. 11.00 kan vi inte garantera leverans nästa dag. Beställningar som görs på helger (lördag och söndag) levereras den andra arbetsdagen efter helgen.


Det innebär att du konfigurerar din tryckprodukt, beställer den och vi tar hand om trycket som prioritet. Efter snabbare färdigställande kommer dina tryckta produkter att levereras till din önskade adress inom 24 timmar. Det betyder att du kan börja använda flygblad, broschyrer eller broschyrer redan nästa dag. Huruvida 24-timmars leverans är möjlig kommer redan att visas för dig i produktkonfiguratorn. Om du vill ha den här tjänsten, välj den helt enkelt. Sedan kommer allt att ta sin gång och vi och vår fraktpartner kommer att göra vårt bästa för att dina produkter ska nå dig så snabbt som möjligt.