Icon/Greenline Created with Sketch.

24-timmars leverans

Tryck bättre online!

Hur fungerar 24h leverans med print24?

Strax innan ett event eller en reklamkampanj blir det ofta knappt med tiden. Då är det bra om du kan lita på dina tjänsteleverantörer. Med print24.com kan du välja 24-timmars leverans för utvalda produkter.


Det innebär att du konfigurerar din tryckprodukt, beställa den och vi tar hand om trycket som prioritet. För att göra detta behöver vi din tryckdata senast datadeadline kl 11.00. Om problem uppstår under utskriftsdatakontrollen efter kl. 11.00 kan vi inte garantera leverans nästa dag. Beställningar som görs på helger (lördag och söndag) levereras den andra arbetsdagen efter helgen.


Det innebär att du konfigurerar din tryckprodukt, beställer den och vi tar hand om trycket som prioritet. Efter snabbare färdigställande kommer dina tryckta produkter att levereras till din önskade adress inom 24 timmar. Det betyder att du kan börja använda flygblad, broschyrer eller broschyrer redan nästa dag. Huruvida 24-timmars leverans är möjlig kommer redan att visas för dig i produktkonfiguratorn. Om du vill ha den här tjänsten, välj den helt enkelt. Sedan kommer allt att ta sin gång och vi och vår fraktpartner kommer att göra vårt bästa för att dina produkter ska nå dig så snabbt som möjligt.

DHL-Express - den pålitliga partnern för premiumfrakt

Med DHL-Express hämtas produkterna du beställer från vårt tryckeri och förbereds för snabb vidaretransport. Tack vare smidig och sofistikerad logistik kommer du att få din beställning inom 24 timmar efter slutförandet, d.v.s. nästa arbetsdag. Vi har arbetat med DHL Express i många år och uppskattar den höga servicekvaliteten och pålitligheten hos leverantören av frakttjänster. Speciellt vid tidskritiska beställningar är förtroendet för partnerns service oumbärligt.

Klimatneutralt tryck och snabbare leverans

Med print24.com kan du inte bara få dina trycksaker levererade till nästa arbetsdag, utan även trycka på ett klimatneutralt sätt. För att göra våra tryckta produkter klimatneutrala arbetar vi tillsammans med organisationen ClimatePartner. Våra partners beräknar CO2-avtrycket för våra produkter åt oss. På grundval av detta bestäms CO2-utsläppen för de artiklar du beställer. Med varje beställning kan du se det belopp du bidrar till att stödja skogsplanteringsprojekt som tjänar till att kompensera för CO2-utsläppen. Vi har beslutat att stödja ett dricksvattenprojekt i Moçambique och ett återplanteringsprojekt i Colombia med vårt bidrag till klimatskydd via ClimatePartner.