lieferadresse Facebook_Mobile rechnung Created with Sketch. lieferadresse Easyprint-Logo ReBuy_Desktop Finnland Created with Sketch. Created with Sketch.

Flyer

Tryck bättre online!

Flyer

Flyer
 • 1-sidig
 • 105 x 148 mm A6 Stående
 • 115 g:s Bestruket papper Glättat
 • 4/0 färger CMYK
 • Renskärning
 • Utan buntning
 • 100 Styck
 • 1 Motiv
 • Levereras den Finland
 • Antagligen till Tisdag, 31.05.2022
 • Överför utskriftsdata senare
 • Gratis filkontroll

11,13 € | 13,80 €

| 4,80 € | 5,95 €

Flyer
1-sidig , 105 x 148 mm A6 Stående, 115 g:s Bestruket papper Glättat, 4/0 färger CMYK, Renskärning, Utan buntning, 100 Styck, 1 Motiv, Levereras den Finland, Antagligen till Tisdag, 31.05.2022, Överför utskriftsdata senare, Gratis filkontroll

11,13 € | 13,80 €

| 4,80 € | 5,95 €

Trycksaker

Affischer

Reklamteknik

Fasadvepor / Banderoll

Trycksaker

Visitkort

Trycksaker

Broschyrer

Trycksaker

Kupongark

Standard format eller specialformat -- Allt är möjligt

Vi kan skapa flyers med upp till 16 sidor till dig. Antal sidoravser alltid stångd och vikt produkt. För att trycka dina motiv, meddelanden, slagord eller annan information har du 17 standard storlekar att välja mellan så att du alttid kan anpassa dina flyerstill ditt syfte. Din A8 flyers (52 x 74 mm) har EC kort storlek och passar t. ex precis i din plånbok. De är idealiska som medlemskort eller bonuskort. Förutom den här storlek kan du också skapa flyer i DIN A7 (74 x 105 mm), DIN A6 (105 x 148 mm) Din lång (105 x 210 mm), DIN A5 (148 x 210 mm), DIN A4 (210 x 297mm), DIN A3 (297 x 420 mm);

Dessutom är fyrkantiga flyers i fem format från 105 x 105 till 210 x 210 mm möjliga. Självklart kan du åven ange ett specialformat. Ange bara din önskade storlek i beställningsformuläret.

DIN A8

DIN A7

75 x 210 mm

85 x 55 mm

100 x 210 mm

105 x 105 mm

DIN A6

105 x 210 mm DIN lång

105 x 297 mm

120 x 120 mm

148 x 148 mm

DIN A5

160 x 160 mm

183 x 273 mm DVD

210 x 210 mm

DIN A4

DIN A3

Format för foldrar & flyers

Skillnaden mellan flygblad och en folder är antalet sidor. En folder har minst fyra sidor, som skiljs från varandra med ett veck, den så kallade biglinjen. Formatet för foldern avser alltid den slutna vikta broschyren. Om du till exempel vill trycka en folder med fyra sidor som har formatet DIN A6 när den är vikt, välj en broschyr med fyra sidor i DIN A6 - format i formatvalet. 

Förutom många vikta broschyrer i standardformat erbjuder vi också vikta broschyrer i specialformat.

Det finns nästan inga gränser för trycket av din individuella folder.

DIN A7

75 x 210 mm

105 x 105 mm

DIN A6

DIN lång

105 x 297

120 x 120 mm

DIN A5

DIN A4

100 x 210 mm

Typer av veck - falsningar

För dina vikta broschyrer kan du välja mellan många olika viktyper, till exempel grindvikning, tvärvikning, grindvikning, fläktvikt, spiralvikning och parallell mittvikt. Dessutom är det möjligt att kombinera några av dessa viktyper och därmed få vikta broschyrer tryckta med upp till 36 sidor.

Observera att vissa typer av veck bara är tillgängliga från ett visst format och av kvalitetsskäl endast från ett visst grammatik (papperstjocklek).

Vilket papper får det vara för dina flyers?

Det finns olika pappersalternativ tillgängliga för flygblad. Standarden är flygblad av bestruket konstpapper, som finns i tjocklekar från 90 till 350 g / m². Om dina flygblad ska vara mycket robusta och stabila, till exempel för Leporellos eller bonuskort , vi erbjuder också 250 g / m² starkt bestruket premiekartong. Bestruket konstpapper för flygblad har fördelen att foton och annan grafik trycks med hög glans och djup. Dessutom har du valet mellan matt eller glansigt papper.


För exklusiva inbjudningar är premiumpapper rätt val. På print24.com kan du välja mellan versionerna Gem, ribbad, linne och ljusvit. Ribbade eller linne-texturerade premiumpapper ger ett tilltalande utseende utöver en mycket speciell känsla. Flyers av fint papper kan tillverkas i tunnare papper mellan 100 och 130 gsm och tjockare papper mellan 300 och 350 gsm.


De tunnare premiumpapper har fördelen att du kan bearbeta dem ännu mer med en skrivare eller kopiator.


Det här alternativet är också tillgängligt för flygblad av offsetpapper i fem tjocklekar från 80 till 170 g / m². I synnerhet kan stora mängder flygblad tillverkas till ett mycket lågt pris med detta billiga papper. Papperet finns också i tjocklekar på 350 och 400 g / m². För miljömedvetna kunder erbjuder vi flygblad av återvunnet papper. Vitboken är tillverkad av 100% återvunnet papper och har förseglingen " Blue Angel . Den kan konfigureras i tjocklekar från 80 till 300 g / m². Om du vill skriva ut robusta kundkort eller stämpelkort som flygblad rekommenderas chromokort. Dess obelagda baksida kan skrivas på med konventionella pennor.

Med sin lite strukturerade yta är massatavlan av slipmaterial särskilt lämplig för tryckning. Det ovanliga materialet har en tjocklek på 1,4 millimeter med en ytvikt på 575 g / m². Denna kartong är gjord av strimlat trä med en lätt gulaktig färg, vilket orsakas av mängden lignin i kartongen, vilket gör dina flygblad särskilt stabila.


Vårt filtmarkerade obestrukna papper har en klassisk handgjord struktur. Den har en behaglig, mjuk känsla, är FSC®-certifierad och tillverkad av ren ECF-massa (elementär klorfri). Den karakteristiska eleganta ytstrukturen inspirerar till ett brett spektrum av applikationer.


Vi erbjuder gräspapper som ett " grönt " naturligt papper. Det är ett miljövänligt alternativ i sin produktion, där andelen gräsfibrer kan vara upp till 40%, beroende på avsedd användning. Det naturfärgade materialet har en strukturerad, taktil yta. Papperets inneboende färg kan påverka färgerna som skrivs ut på det.


Det särskilt starka kraftpapperet har en hög draghållfasthet på grund av de långa cellulosafibrerna som det innehåller. Vårt kraftpapper är vitt på framsidan och naturligt brunt på baksidan. På grund av den öppna ytan absorberas tryckfärger starkare. Detta gör utskriftsresultatet mindre strålande än på bestruket papper. Å andra sidan, till skillnad från de flesta andra papper, är det till viss del vattenavvisande.


STAFIX®STATIC är en självhäftande 50 mikron tjock polypropenfilm som fäster på praktiskt taget alla rena släta ytor med hjälp av en statisk laddning. Materialet är enkelt att applicera och ta bort utan att lämna några rester.

Bestruket konstpapper

Premiumkartong

Återvunnet papper

Offsetpapper

Specialpapper

Chamois

Kritvit

Linnetextrur

Linne ribbat

Förädling och efterbehandlingsalternativ till dina flyers

Med en förädling kan du göra en enkel flyer till en exclusiv trycksak som imponerar. Den billigaste efterbehandlingen som samtidig ger en skyddande effekt är laminering. Vi lägger på en tunn folie på ytan av din flyer. Denna laminering är tillgänglig i matt, glans, mjuk eller med linne struktur och är avsedd främst för omslaget. Med UV lackering kan du lägga en extra lager glans på hela flyern. Den ger an attraktiv effekt. 

UV spot lack kan också används for att markera enskilda element, textpassager eller motiv. Inbjudningar av tjockare papper är också lämpliga för prägling. Du kan också implementera präglingen som en varmfolie. Rubriker, loggor eller slogans kan folieras med en prägling av folie i guld, silver, röd, brons, koppar och blätt. 

Blind prägling

Med blind prägling kan du levandegöra ett motiv. Om du väljer en hög prägling kommer ditt motiv att visas i en höjd position, om du väljer en djup prägling kommer motivet att präglas ned i din tryckta produkt.

Varianter

Flygblad med blindprägling

Cellofanering

Med laminering appliceras ett lager tunn film på din tryckta produkt. Detta ger din tryckta produkt en högre kvalitet och gör den samtidigt mer robust.

Varianter

Flygblad med cellophaning

Hot folie prägling

Hot folie stampning använder tryck och värme för att applicera beläggningar från en bärfolie. Detta gör att du kan förbättra din utskriftsprodukt med exempelvis metalliska effekter.

Varianter

Flyer med varmfolieprägning

Hot folie relief prägling

Hot folie relief stamping är en kombination av relief stamping och hot folie stamping och kombinerar visuella och taktila effekter.

Flygblad med reliefprägning med varmfolie

Relieflack

Med relieflack kan du lacka delar av din tryckta produkt både visuellt och haptiskt, dessa är tryckta glansiga och förhöjda.

Flygblad med relieflack

UV -ytlack

Med UV -ytlackering appliceras ett extra lager lack på din tryckta produkt, vilket ger det extra skydd och får det att se ännu bättre ut.

Flyer med UV-lack

UV spotlack

Med UV -spotlack appliceras lacken endast delvis. Detta gör att du kan markera vissa delar av din produkt både visuellt och haptiskt.

Flyer med UV-lackering