Icon/Greenline Created with Sketch.

Rollups

Tryck bättre online!
Konfigurera vald produkt
  Rollup

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Reklamteknik

  X-banner

  Reklamteknik

  Mässdiskar

  Reklamteknik

  Mässväggar

  Trycksaker

  Flyer

  Reklamteknik

  Golvdekaler

  Tryck och skapa rollup

  Rollup i utmärkt kvalitet, i sju högkvalitets versioner, från minirullbannerstativ till professionella rollup i XXL-format. De praktiska presentationssystem är inte bara efterfrågade efter mässor utan kan också användas som informationstavlor i offentliga myndigheter och företag eller som rullskärmar i butiker.


  Du kan skräddarsy ditt val perfekt efter dina behov och t.ex beställa ändringsskärmar i deluxe-versionen som kan användas med olika motiv. Vi tryckerditt rollups från ett enda stycke men kan också trycka upp till 50 exemplat åt gången för kampanjer eller ställen på mässor.

  Beroende på syftet justera formatet på ditt rollup.

  På print24.com kan du välja mellan sju olika rollup varienter.


  Som namn påpekar är rollup klassisk vår klassisk och är beställt av många. Det erbjuder väldigt bra prisprestande med sina mått på 800 x 2000 och är perfekt för nybörjare. Den högkvalitativa aluminiumkassetten har två roterbara och robusta fötter och en stavhållare. Beroende på dina krav kan du trycka rollup av PVC-presenning eller 200 μ banner lite.


  Annu högre kvalitet är våra premium rollups skärmar. Tack vare till den Easy- clip system skom är väldigt enkla att hantera och därför uppfyller alla krav till en professional presentations system. Vi skapar dessa skärmar i fyra storlekar från 850 x 2000 upp till 1500 x 2000 mm.


  Vår toppmodell är den rollupp exklusiv tack vare till dess teleskopiska stång imponerar med dess bekvämt hantering och en väldigt högkvalitets utseende. Du kan beställa denna modell i tre olika format från 850 x 2000 till 1200 x 2000 mm samt i den exklusiv dubbelversion. För exklusiv duo rollup kan vi trycka den baksidan av rollup med den samma design.

  Om det är viktig för dig att byta motiven av rollup vi rekommenderar den Delux version. Dessa rollup har de samma egenskapar som den exklusiva skärm. men kan utrustas med olika banners. Det är viktig att du alltid trycker banners lämplig storlek för det här systemet. Här på print24.com kan du få dessa rollup tryckta i 8 olika format från 850 x 1600 till 1000 x 2200 mm.


  Om du behöver extra stora rullbannerskärmar rekommenderas våra XXL varianter. Format av up till 2000 x 3000 mm är möjliga här.


  En väldigt tilltalande rollup variant är vår minis. De kan perfekt användas som attraktiva bordsskärmar til congress, evenemang eller restauranger. De kan skapas i handy DIN A4 storlek.


  Alla rollup från print24 ingår praktiskt bärpåse och matchningssystem. Så att du kan använda dina skärmar med engång efter leverans.

  Mini

  Detta miniformat är den minsta roll-up vi kan erbjuda. Den levereras i en silverkassett i vilken en förkromad stålstång sätts in för att rulla ihop.

  Beräkningsexempel
  Rollup Mini

  Classic

  Denna standardbanner mäter 800 x 2000 millimeter och förvaras i en lätt aluminiumkassett. Två roterande fötter och en optimerad stolphållare säkerställer att dessa banderoller sitter säkert. Väskan är vadderad och har en lång dragkedja för bättre hantering när du tar upp Rollup Classic -bannern.

  Beräkningsexempel
  Rollup Classic

  Premium

  Dessa skärmar levereras med ett aluminiumhölje förstärkt vid sidokåporna. De pulverlackerade stålfötterna ger ännu bättre stabilitet med speciella halkskydd. Det enkla klippsystemet gör det snabbt och enkelt att sträcka presenningen på Premium Rollup.

  Beräkningsexempel
  Rollup Premium

  Deluxe

  Denna version liknar Premium Rollup men medmöjlighet att byta motiv.

  Beräkningsexempel
  Rollup Deluxe

  Exklusiv

  I denna version får du en högkvalitativ aluminiumkassett med praktiska justerbara fötter på undersidan. Övre profilen är utrustad med en lättinstallerad teleskopstång med klämsystem.

  Beräkningsexempel
  Rollup Exclusive

  Exklusiv Duo

  Utrustningen motsvarar modellen Exclusive. Dessutom kan en dubbelsidig upprullningsbanner användas.

  Beräkningsexempel
  Rollup Exclusive Duo

  XXL

  Detta monteringssystem är utformat för våra stora roll-ups. Den innehåller två teleskopiska stolpar med höjdindikator.

  Beräkningsexempel
  Rollup XXL

  Displaymaterial av hög kvalitet för lång livslängd som standard

  Som standard för våra rollup skärm erbjuder vi högkvalitets 200 μ banner lite. Den material har bevisat sig för rollup. Den är rivbeständigt och dimensionellt. Detta gör det möjligt att se alla motiven tryckt på rollups även om det finns ljuskälla bakom ställe. Således rollupp med 200 μ banner lite är det fösta vaö för utställnings ställe som är stark upplyst.


  Ett ännu mer robust alternativ är den 510 g/m² PVC fasadvepor användas som rivbeständigt och UV stabil. Rollup gjort av denna material är därför även mer hållbart.


  Obs vi bara erbjuder detta alternativ på vår klassisk rollup. Oavsett av produktval uppfyller alla erbjudit rollup krav av brandskyddsklass B1. Du kan enkelt använda dina rollup på allmänna evenemang och följa brandskyddreglarna

  System och tryckprocess för dina rollup

  Som standard varje rollup skärm på print24 kommer alltid med det rätt system. Detta innehåll metal kassett och praktiskt fötter och en stavhållare. Så att du kan använda rollup med en gång efter leveransen och ställa upp på ditt ställe eller på den POS.


  Ett undantag är de deluxe modeller. Dessa rollups kan beställs antigen med eller alternativt utan ett system eftersom medan i alla andra lediga system den rollup är stark kopplad till lådan, de motiv, kan ändras här. Om du redan har ett deluxe system kan du bara beställa tryckning för den här.


  Medan tryckning av dina rollup använder vi den bevisat och provat CMYK fyrfärgs process i alla versioner. dvs nät rollup samt PVC presenning. Den gör dig väldit flexibelt i dina val av ämnen. Foto, illustrationer eller texter kan visas med båda 200 μ banner lite och PVC rollup.


  Oavsett av materialets val bör du vara uppmarksama till en tillräcklig upplösning av dina tryck att undvika pixellering av bilderna.