Icon/Greenline Created with Sketch.

Broschyrer

Tryck bättre online!
Konfigurera vald produkt
  Broschyrer

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Trycksaker

  Kuvert

  Trycksaker

  Brevpapper

  Trycksaker

  Vykort

  Trycksaker

  Flyer

  Reklamteknik

  Rollup

  Tryck dina broschyrer 

  På print24.com trycker vi Broschyrer kvantiteter med mer än tusen sidor i utmärkt kvalitet och till rimliga priser. Du kan välja från populära DIN Format såväl som specialformat. Vi trycker företags kataloger eller genomarbetade rikt illustrerade broschyrer såväl som produkt kataloger. På print24.com är du på rätt plats. 

  Förutom olika pappersalternativ finns det också attraktiva förfiningar för dina tryck produkter att välja från. Den tryckjobb är möjligt från en enda pjäs och framåt. 

  Trådbindning eller limbindning

  Broschyrer kan bindas på fyra olika sätt. Du välja mellan klassisk häftklammerbindning. Men om pappret är tjockare rekommenderar vi en spiral eller perfekt bindning. Det rekommenderas att använda perfektbindningen (limbindning) för produkter av hög kvalitet. Om du vill använda en spiralbindning kan du välja mellan högkvalitativ Wire-o-bindning i vitt, svart eller silver.


  Har din broschyr 12 sidor eller mindre? Vi kan också använda en loop-bindning istället för en konventionell klammerhärtning.. Detta har fördelen att dina broschyrer enkelt kan arkiveras i en ringpärm.

  Om du väljer häftbindning rekommenderar vi bigning från papperstjocklekar på 170 g / m² och framåt. För perfekt bindning ingår bigning automatiskt.

  Eventuellt kan vi lägga till perforeringslinjer i dina broschyrer. Denna variant är till exempel användbar om din broschyr ska innehålla löstagbara kuponger. Upp till fyra perforeringslinjer kan skapas i konfiguratorn. 

  Vad är skillnaden mellan PUR Budget och PUR Classic?

  Båda versionerna bearbetas med en högkvalitativ PUR-limbindning, som ger längre hållbarhet och större robusthet. Den enda skillnaden ligger i den tryckteknik som används: Medan PUR Classic -broschyrversionen produceras med den klassiska offsettryckprocessen för beställningar på 500 eller mer, produceras PUR Budget -versionen med digital bläckstråleutskriftsteknik. Detta gör PUR Budget-broschyrer lämpliga för mindre, mer kostnadseffektiva utskrifter.

  Våra broschyrvarianter

  Broschyrer med häftning

  Häftad med platt tråd eller valfritt som häftning för ringögon för arkivering i ringpärmar. För en tilltalande öppning, endast lämplig för broschyrer med upp till 100 sidor inkl. omslag.

  Broschyrer med perfekt bindning PUR Budget

  Tryckt med den digitala bläckstråleprocessen-kostnadseffektivt och perfekt för texttunga layouter. Lämplig för broschyrer med upp till 1400 sidor. Endast högkvalitativ, temperaturbeständig PUR-limteknik används.

  Broschyrer med perfekt bindning PUR Classic

  Lämplig för broschyrer med upp till 500 sidor. Endast högkvalitativ, temperaturbeständig PUR-limteknik används. Skrivs ut i digital eller offset -process, beroende på utskriften.

  Broschyrer med spiralbindning

  Denna typ av bindning är populär främst på grund av dess särskilt plana öppning. Finns som tillval med omslag av polypropen.

  Vilka format kan vi trycka dina broschyrer

  Komprehensivt broschyrer är tryckt för dig i klassisk DIN format från DIN A6 (105 x 148 mm) över DIN Lang (105 x 210 mm) upp till DIN A4 (210 x 297 mm). DIN storlekam är bra om du vill häfta broschyrerna i ringbindning eller förvara dem i en presentations mapp. Broschyrer i DIN Lang är perfekt utformade för reklam eller inbjudningar i långa kuvert. 


  Utöver dessa DIN Storlekar kan vi också inse dina broschyrer i andra format. Till exempel kan produkt katalog i fyrkantigt format 148 x 148 mm vara väldigt tilltalande. Små produkt broschyrer är också möjligt i 120 x 120 mm. Vi kan också skapa produkter i 105 x 297 mm den halv DIN A4.

  För påkostade broschyrer är storleken 'Art size' 210 x 280 mm. Tillägg av en högkvalitativ limbindning exklusiv broschyrer kan skapas.


  På begäran kan vi trycka rektangulära storlekar i liggande eller stående format. Det är klart att speciella format är möjligt. De här är skapat individuellt i konfigurator. Vänligen notera att formatspecifikationen hänvisar alltid till stängda broschyrer. Kommer ihåg att två millimeters utfall på sidan du vill beskära.


  Vi kan trycka broschyrer med över tusen sidor till dig. Sidnumret visar alltid stängd och klar och vikta broschyr. .

  Vilket papper ska jag använda för min broschyr?

  Innehållet i dina broschyrer är tryckt på konstpapper som standard. Den här har en fördel att färger och djup sätter in själv. Du kan välja mellan fem papper tjocklek av 90-250 g / m² i glans eller matt.


  Till exempel om du vill trycka dig broschyrer med adresser eller instruktioner är offset papper ideal. Det är tillgänglig i tre olika tjocklek av 80, 90 och 100 g / m².

  Offsetpapperet som vällfritt tillgängligt återvunnet papper är ljust vitt och kan användas i laser eller tryckfärgstråleskrivare.


  Om du väljer ett kuvert kan vi inse det med olika papperstorlekar 135 g / m², 170 g / m² och 250 g / m² som glättat eller sidenmatt papper. Beroende på konfiguration 170 gsm återvunnit papper kan också väljas för omslaget.

  Dina förädlingsalternativ för dina broschyrer

  Beroende på ditt produkt eller pappersval erbjuder print24.com många olika sätt att förädla dina broschyrer. 


  Ett speciellt taktilt intryck ges med blindpräglingen djup eller hög prägling av omslaget av dina broschyrer. 


  Om du vill ha ett cellofanomslag laminera vi utsidan med glättat eller matt folie. Det ger ytterligare skydd till produkt. Om du också väljer soft-touch eller linentextur som en variant fick ytan en speciell känsla. 

  Din produkt ska vara en riktig höjdpunkt av presentationen eller inbjudan om du avslutar utsidan med en varm folie eller prägling av varm folie. Till exempel kan du ha individuella bokstäver, din loggo eller motiv präglade.


  Med UV läck kan vi klara antingen hela yttre ytor eller bara individuella fläckar. Samtidigtkan vi kombinera olika finish till dig att göra dina broschyrer ännu mer ädla. 


  Om du har CD skiva DIN A5 broschyrer eller DIN A4 broschyrer med en maximala 12 sidor tryckt kan vi cellofanera alla sidor om du vill.

  Skyddsfoliering

  En skyddande lack gör din produkt mer motståndskraftig mot slitage, mer attraktiv för beröring och ännu mer tilltalande för ögat. Det är därför en skyddande beläggning är den rekommenderade finishen för till exempel vykort.

  Beräkningsexempel
  Skyddsfoliering

  Cellofanering

  Med laminering appliceras en tunn film på din tryckta produkt. Detta ger högre kvalitet och gör din produkt mer robust.

  Beräkningsexempel
  Cellofanering

  Blind prägling

  Med blindprägling kan du markera ett motiv och göra det levande. Om du väljer en hög prägling kommer ditt motiv att visas i en höjd position, om du väljer en djupprägling kommer motivet att präglas nedtryckt i din tryckta produkt.

  Beräkningsexempel
  Blind prägling

  Hot folie prägling

  Hot folie stampning använder tryck och värme för att applicera beläggningar från en bärfolie på din tryckta produkt. Detta gör att du kan skapa speciella effekter på din utskriftsprodukt som exempelvis metalliska effekter.

  Beräkningsexempel
  Hot folie prägling

  Hot folie relief prägling

  Hot folie relief stamping är en kombination av relief stamping och hot folie stamping och kombinerar visuella och taktila effekter.

  Beräkningsexempel
  Hot folie relief prägling

  UV -ytlack

  Med UV -ytlackering appliceras ett extra lager lack på din tryckta produkt, som ger det ett extra skydd och mer högkvalitativt utseende.

  Beräkningsexempel
  UV -ytlack

  UV spotlack

  Med UV -spotlack appliceras lacken endast delvis. Detta gör att du kan markera vissa delar av din produkt både visuellt och haptiskt.

  Beräkningsexempel
  UV spotlack

  Ditt färgalternativ för tryck av häften

  Vi trycker omslag för dina broschyrer i svart, CMYK eller med speciella färger som Pantone, guld eller silver. Vad sägs om att trycka individuella bokstäv, Tema, eller loggor i guld eller silver på utsidor och välja CMYK tryckfärger på insidorna av dina broschyrer. 

  Om hela ytor ska färgas bör du välja PANTONE. De speciella färger tillåter en jämn applicering av färg utan avvikelser. Att välja Pantone rekommenderas också när du trycker din företags design för att förhindra färgskillnader. Svart och CMYK kan kombineras med PANTONE, guld eller silver.